Το Travel Guide σε ξεναγεί στο Λονδίνο & στο Παρίσι

Το Travel Guide σε ξεναγεί στο Λονδίνο και στο Παρίσι… Ναι, σήμερα το βράδυ στις 23:45, θα ταξιδέψεις νοερά με τις εικόνες που μας προσφέρει ο Θάνος Παπαδημητρίου,  στο OMEGA. Κάνε scroll και θα μάθεις περισσότερα πιο κάτω.

Travel Guide

Ο Θάνος Παπαδημητρίου μάς ξεναγεί στο Παρίσι και το Λονδίνο

Είσαι έτοιμη για ένα ταξίδι στις δύο πιο δημοφιλείς πρωτεύουσες της Ευρώπης; Ο Θάνος Παπαδημητρίου μας ξεναγεί στο μοντέρνο Λονδίνο και το ρομαντικό Παρίσι.

Travel Guide

Δες εδώ το σχετικό video του trailer για να προετοιμαστείς κατάλληλα! 

Με το Travel Guide στο Λονδίνο

Στο Λονδίνο θα μας ξεναγήσει στην πιο φουτουριστική πλευρά της βρετανικής πρωτεύουσας, ανεβαίνοντας στον εντυπωσιακό ουρανοξύστη Sky Garden από όπου η θέα καθηλώνει.

Travel Guide

Ακολουθεί μια ρομαντική κρουαζιέρα στον Τάμεση δίπλα σε μερικά από τα πιο εμβληματικά αξιοθέατα της πόλης, με κορυφαίο το Big Ben και το δημοφιλές London Eye, τη γιγαντιαία ρόδα με την πανοραμική θέα του Λονδίνου. Το ταξίδι στο Λονδίνο ολοκληρώνεται με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο μπαίνοντας στα άδυτα του πιο ξεχωριστού μουσείου κέρινων ομοιωμάτων του κόσμου,  Madame Tussauds.

Travel Guide και στην Πόλη του Φωτός

Το ταξίδι συνεχίζεται στην πόλη του φωτός το Παρίσι. Η ξενάγηση αρχίζει  από το μεγαλειώδες μουσείο του Λούβρου με το άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, τη νίκη της Σαμοθράκης και τη Μόνα Λίζα να ξεχωρίζουν. Στάση για αγορές στα πασίγνωστα πολυκαταστήματα  Galeries Lafayette και Printemps…

Travel Guide

Και μετά μια δόση από παριζιάνικο αεράκι σε ένα από τα ιστορικότερα καφέ του Παρισιού, το πολυφωτογραφημένο Les Deux Magots, και στο υψηλότερο εστιατόριο  στην Ευρώπη, το Ciel de Paris στο λόφο Μονπαρνάς.

Βέβαια, Παρίσι χωρίς καμπαρέ δε γίνεται… Και το Travel Guide μας βάζει στο κλίμα των τριών πιο κορυφαίων καμπαρέ, του δημοφιλούς Moulin Rouge, του πολυτελούς Lido de Paris και του αισθησιακού Crazy Horse.

Ψηλά από τον Πύργο του Άιφελ η θέα της πόλης είναι καθηλωτική, όπως εξίσου κινηματογραφική είναι και η νυχτερινή κρουαζιέρα στο Σηκουάνα με τα παριζιάνικα Bateaux Mouches να είναι ο καλύτερος επίλογος για ένα ταξίδι στη γαλλική πρωτεύουσα.

Travel Guide λοιπόν, και το ταξίδι όπως θα ήθελες να είναι…

MadameLeFo