Το Travel Guide σε ταξιδεύει στην Αιγυπτιακή Ριβιέρα

Το Travel Guide αυτή την εβδομάδα σε ταξιδεύει στην Αιγυπτιακή Ριβιέρα… Ναι αύριο Τετάρτη, στις 23:45 το βράδυ στο OMEGA, ο Θάνος Παπαδημητρίου σε προσκαλεί να ταξιδέψετε μαζί στον παράδεισο της Ερυθράς θάλασσας το κοσμοπολίτικο τουριστικό θέρετρο Σάρμ Ελ  Σέιχ.

Το Σαρμ Ελ Σέιχ θεωρείται η «Μέκκα» του καταδυτικού τουρισμού… Γι’ αυτό καλό είναι να ετοιμαστείς να γνωρίσεις τον πιο συναρπαστικό βυθό του κόσμου… Μια υποβρύχια βουτιά στον βυθό που είναι γεμάτος σπάνια κοράλλια και πολύχρωμα ψάρια, που μοιάζουν σαν να έχουν ξεπηδήσει από τη γυάλα ενός ενυδρείου.

Θέλεις όμως, να ταξιδέψεις και στις 1000 και μία νύχτες της Ανατολής και να τις συνδυάσεις με κολύμπι σε σμαραγδένια θαλασσινά νερά και με σαφάρι στην έρημο του Σινά παρέα με τους Βεδουίνους; Ε, τότε, προγραμμάτισε να δεις την εκπομπή, οπωσδήποτε…

Δες το trailer και κάνε κράτηση για το επόμενο σου ταξίδι στην Αίγυπτο!

 

Αυτές και πολλές άλλες ταξιδιωτικές στιγμές θα ζήσεις στην Αιγυπτιακή Ριβιέρα, εκεί που το καλοκαίρι διαρκεί όλο το χρόνο! Κι επειδή Αίγυπτος χωρίς Κάιρο δε γίνεται, το ταξίδι ολοκληρώνεται με το πιο ιστορικό ποταμόπλοιο της αιγυπτιακής πρωτεύσας με γεύσεις, αρώματα και χορό Ανατολής.

Το Travel Guide σου προτείνει ΤΟ ταξίδι όπως θα ήθελες να είναι…

 

 

 

MadameLeFo
0