Το MasterChef 5 έρχεται! Μάθε τα details του trailer

Τα έμαθες τα νέα; Το MasterChef έρχεται… Ναι, ο μεγαλύτερος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής που προβάλλεται με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 40 χώρες, επιστρέφει… Και θα μας κρατά συντροφιά από την τηλεόραση του Omega. Ο 5ος κύκλος θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef και όλα θα είναι διαφορετικά… Προς το παρόν, μάθε από τη Madame LeFo​ όλες τις λεπτομέρειες του trailer που άρχισε να εξάπτει τη φαντασία μας!

MasterChef

Την προηγούμενη χρονιά, οι τρεις κριτές προσπαθούσαν να χωρέσουν σε ένα  μικροσκοπικό αυτοκίνητο. Αυτή τη χρονιά, βρίσκονται πάλι μέσα σε αυτοκίνητο αλλά αυτή τη φορά πολύ πιο σοβαρά… στριμωγμένοι!

MasterChef

Τους βλέπουμε στο πίσω μέρος ενός βαν, δεμένους με σχοινιά… Τα μάτια τους είναι σκεπασμένα με μάσκες ύπνου, σαν αυτές που φορούν οι παίκτες στις δοκιμασίες γευσιγνωσίας. Δύο κουκουλοφόροι κάθονται στο εμπρός μέρος του οχήματος και τους μεταφέρουν σε ένα άγνωστο μέρος, με ακόμα πιο άγνωστες προθέσεις.

MasterChef

Το βαν προσεγγίζει έναν εγκαταλελειμμένο βιομηχανικό  χώρο… Οι τρεις chef οδηγούνται στο εσωτερικό του κτιρίου… Εκεί τους περιμένουν δύο ακόμα κουκουλοφόροι. Αρχίζουν να συνειδητοποιούν, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλο, ότι τα πράγματα είναι μάλλον δύσκολα… Παρόλα αυτά διατηρούν πάντα την αυτοκυριαρχία και το χιούμορ τους.

Μόνο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, μονολογεί ότι οι τέσσερις φιγούρες μοιάζουν γνωστές και «κάτι του θυμίζουν».  Την ίδια στιγμή, σε μία παλιά τηλεόραση, αρχίζει να παίζει το πλάνο με την αποχαιρετιστήρια ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά από τον περσινό τελικό του MasterChef.

MasterChef

“Να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο!”

MasterChef

Κάπου εκεί, γινόμαστε μάρτυρες της αποκάλυψης των επικίνδυνων… κουκουλοφόρων! Πρόκειται για τους 4 νικητές των περασμένων MasterChef, τον Σταύρο Βαρθαλίτη, τον Μανώλη Σαρρή, τον Τιμολέοντα Διαμαντή και τον Λάμπρο Βακιάρο. Και οι τέσσερις νιώθουν “θιγμένοι” από τη γεμάτη υποσχέσεις ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά για το MasterChef 5, και υπερασπίζονται με πάθος τη δική τους χρονιά ως την κορυφαία, καταλήγοντας να τσακώνονται και να αποχωρούν αφήνοντας τους τρεις κριτές δεμένους!

MasterChef

Ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος “χρεώνουν” στον Σωτήρη Κοντιζά την ταλαιπωρία τους αλλά εκείνος παραμένει αμετανόητος και επαναλαμβάνει στο φακό: “Έχω να πω: ξεχάστε ότι ξέρατε, έρχεται το MasterChef 5και όλοι μαζί συμπληρώνουν με σιγουριά “δεν θα είναι τίποτα το ίδιο!

MasterChef , φέτος τα πάντα θα είναι διαφορετικά 

Ναι έτσι ακριβώς θα γίνει. Στο φετινό MasterChef 5, τα πάντα θα είναι διαφορετικά! Τι εννοούν όμως;

MasterChef Το γύρισμα για το trailer του MasterChef 5, ήταν πολύωρο και απαιτητικό αφού ξεκίνησε χαράματα και ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ. Και φέτος οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν ακόμα περισσότερο τη δουλειά των ανθρώπων της εκπομπής, καθώς από τη στέγη του παλιού κτιρίου έμπαιναν σταγόνες βροχής. Η παραγωγή όμως βρήκε άμεσα τη λύση και έβαλε τέντες στο σετ, ώστε να μην περνάει η βροχή στα πλάνα.  Όλοι οι συντελεστές αυθόρμητα σκέφτηκαν ότι όπως πήγε «γούρι» την προηγούμενη χρονιά η βροχή, έτσι στέλνει ένα καλό σημάδι και για τη νέα σεζόν! Το δύσκολο αλλά παράλληλα και αστείο σημείο του γυρίσματος ήταν ότι οι τρεις κριτές έπρεπε να έχουν δεμένα τα χέρια τους. Η διαδικασία του δεσίματος αλλά και του λυσίματος ήταν χρονοβόρα, οπότε αναγκαστικά ήταν δεμένοι για ώρες. Σανίδα σωτηρίας, οι άνθρωποι της παραγωγής, που τους κρατούσαν τον καφέ ή το νερό τους, όταν ήθελαν να πιούν μια γουλιά.

MasterChef

Το σαντουιτσάκι, στο τέλος του trailer, ήταν αρχικά εκτός σεναρίου αλλά όταν ο σκηνοθέτης σε ένα  break  τους είδε να τρώνε με δεμένα χέρια  είπε  ότι αυτό πρέπει οπωσδήποτε να ενσωματωθεί στο τελικό αποτέλεσμα!

MasterChef και οι τέσσερις μασκοφόροι νικητές

MasterChef Οι τέσσερις μασκοφόροι νικητές MasterChefΣταύρος Βαρθαλίτης, Μανώλης Σαρρής, Τιμολέων Διαμαντής, Λάμπρος Βακιάρος, είχαν στήσει το δικό τους «πηγαδάκι» και έκαναν πρόβα τις ατάκες τους. Στην αρχή του γυρίσματος ήταν πολύ ευγενικοί και… τρυφεροί για απαγωγείς και όλοι τους είχαν μια «συστολή», καθώς από σεβασμό δεν μπορούσαν να σπρώξουν ή να υψώσουν φωνή στους κριτές.  Στη συνέχεια όμως, με τη βοήθεια του σκηνοθέτη και των τριών chef, μπήκαν στο «πετσί» του ρόλου, άφησαν στην άκρη τη ντροπή και… αγρίεψαν!

Και όπως φαίνεται, το τελικό αποτέλεσμα, τους δικαίωσε.

Το MasterChef 5 έρχεται στο Omega!

MasterChef  

Παραγωγός: Νίκος Χριστοφόρου

Σκηνοθεσία: Κώστας Τριπύλας

Executive Producer: Σάββας Βέλλας

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής

Project Manager: Θανάσης Μητρέλιας

Αρχισυνταξία: Νίκος Κακαρίκας

Οργάνωση Παραγωγής: Βασίλης Γεωργιάδης

Εκτέλεση παραγωγής: Green Pixel Productions

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0