Το 1ο κατάστημα JYSK άνοιξε στην Κύπρο!  

Το πρώτο κατάστημα JYSK είναι επιτέλους εδώ! Η πιο γνωστή αλυσίδα επίπλων, ειδών σπιτιού και διακόσμησης από τη Δανία, άρχισε από χθες (6 Απριλίου) και επίσημα τη λειτουργία του δικού της χώρου, στον πρώτο όροφο στο Εμπορικό κέντρο Nicosia Mall.

κατάστημα JYSK

Κατ’ ακρίβεια από προχθές είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος της JYSK, σε δυο ξεχωριστές εκδηλώσεις. To πρωί, μαζί με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το βράδυ στην παρουσία επισήμων και επαγγελματιών διακόσμησης σπιτιού.

κατάστημα JYSK

Και εννοείται, είχαμε την ευκαιρία να περιπλανηθούμε και να εξερευνήσουμε όλα του τα τμήματα… Δοκιμάσαμε τα αναπαυτικά έπιπλα, ανακαλύψαμε έξυπνα διακοσμητικά, και πρακτικά gadgets για όλες τις ανάγκες του σπιτιού. κατάστημα JYSK

Δείτε εδώ το σχετικό βιντεάκι και θα μάθετε ποια είναι η JYSK

Κατάστημα JYSK & διακοσμητικές λύσεις

Με τη λειτουργία του JYSK έχουμε πια τη δυνατότητα να αποκτήσουμε ότι χρειαζόμαστε για το σπίτι μας, στα γνωστά σκανδιναβικά πρότυπα ποιότητας. κατάστημα JYSK Η  γνωστή αλυσίδα JYSK προσφέρει μια πλήρη σειρά από προϊόντα ύπνου εξαιρετικής ποιότητας, επίπλων και αξεσουάρ σπιτιού καθώς και κήπου. Όλα τα προϊόντα JYSK ακολουθούν τη φιλοσοφία και την τάση της εποχής, η οποία επιτάσσει σύγχρονο σχεδιασμό, απλότητα και ποιότητα.

κατάστημα JYSK

Ο Όμιλος JYSK περιλαμβάνει περισσότερα από 2.700 καταστήματα σε πάνω από 51 χώρες παγκόσμια. Ο ετήσιος τζίρος του ομίλου είναι 3,58 δισεκατομμύρια ευρώ. Η JYSK είναι “Επίσημος προμηθευτής της Βασιλικής Αυλής”, τίτλος που απονέμεται αποκλειστικά σε πρόσωπα ή εταιρείες που συνεργάζονται χρόνια με την βασιλική αυλή στη Δανία.

κατάστημα JYSK Και τώρα ήρθε η σειρά μας να καλωσορίσουμε την άνοιξη στο νέο κατάστημα που ήρθε να αναβαθμίσει και να βάλει χρώμα στον προσωπικό μας χώρο, την JYSK.

κατάστημα JYSK Βεβαίως, αξίζει να επισημάνουμε ότι χθες Σάββατο, με την επίσημη έναρξη της λειτουργίας του καταστήματος, οι πρώτοι τυχεροί 100 πελάτες που ψώνισαν από το JYSK είχαν την ευκαιρία να το κάνουν με 10% επιπλέον έκπτωση στις υφιστάμενες προσφορές. κατάστημα JYSK

More info

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα και τις προσφορές θα βρείτε στην ιστοσελίδα www.jysk.com.cy. Ακόμη μπορείτε να περιπλανηθείτε και στη σελίδα του JYSK στο Facebook και το Instagram. 

 

Μάθετε περισσότερα για τη JYSK κάνοντας κλικ εδώ 

Jysk και η διακόσμηση βρήκε το Δανό της!

MadameLeFo