They made it matter, με ΤΟ talk of the town event

Σήμερα εγκαινιάζουμε τη νέα μας ενότητα, όπου θα παρουσιάζουμε τα σημαντικότερα events που πραγματοποιούνται εντός Κύπρου, και η σημερινή, σημαδιακή ημερομηνία 18.1.2018 μας έδωσε το καλύτερο έναυσμα για την αρχή!  Αφού, η pr:partners: Made it matter με ένα talk of the town event!

Η pr:partners γιόρτασε σήμερα τα γενέθλιά της με τη διοργάνωση ενός πρωτότυπου πρωινού, στην Collection Gallery, στη Λευκωσία.

Βλέπετε η γνωστή εταιρία Δημοσίων Σχέσεων σήμερα “έκλεινε” τα 18 της χρόνια, και μ’ αυτή την ευκαιρία παρουσίασε και τη νέα εικόνα της. Η pr:partners λοιπόν, γιόρτασε τα γενέθλιά της με τη διοργάνωση ενός πρωτότυπου πρωινού, στην Collection Gallery, στη Λευκωσία, παρέα με τους συνεργάτες της, τους πελάτες της, τα στελέχη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και γνωστών ονομάτων από το χώρο των social media. Και φυσικά, η MadameLeFo ήταν εκεί!

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εταιρεία pr:partners χάρισε μια διοργάνωση αντάξια του ονόματός της σε όλους τους εκλεκτούς προσκεκλημένους της. Οι παρευρισκόμενοι απολαύσαμε το πρωινό μας σε ένα ζεστό φιλικό κλίμα, ενώ είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τη νέα δυναμική εικόνα της εταιρίας Δημοσίων Σχέσεων που αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία της, αλλά και την επιτυχημένη 18χρονη μέχρι τώρα πορεία της.

Όλοι ήταν εκεί: Οι συνεργάτες της, οι πελάτες της, τα στελέχη των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, αλλά και γνωστών ονομάτων από το χώρο των social media. Και η MadameLeFo δεν μπορούσε να λείπει απ’ αυτό το event!

Η νέα εικόνα της εταιρίας με τα έντονα χρώματα, τη χειρόγραφη γραμματοσειρά και τα φρέσκα illustrations, αντικατοπτρίζει το δυναμισμό αλλά και την αποφασιστικότητά της να δημιουργεί πρωτότυπες εκστρατείες που θα εντυπωσιάσουν το κοινό φτάνοντας στον πυρήνα του ζητούμενου, παρά απλώς να αγγίξουν την επιφάνεια.

Η pr:partners με το νέο της μότο: Make it matter, γνωρίζει καλά ότι το παιχνίδι της επικοινωνίας δεν περιορίζεται μόνο στην εικόνα και αναζητεί διαρκώς τα κατάλληλα κανάλια επικοινωνίας για να ακουστεί δυνατά η φωνή των brands που αντιπροσωπεύει, με πρακτικές που θα αφήσουν το στίγμα της ταυτότητας της κάθε εταιρίας, δημιουργώντας βαθιές, ειλικρινείς σχέσεις με το κοινό τους.

Αριστερά, η Ιωάννα Κασουλίδου, η PR Director και δεξιά, η Τάσια Γιανναρά- Γιαλλουρίδου, η διευθύνουσα σύμβουλος της pr:partners

Αυτή η αποφασιστικότητα δεν είναι κάτι καινούριο. Από τη γέννηση της μέχρι και σήμερα έχει καταγράψει μια ανοδική πορεία, εμπλουτίζοντας το πορτφόλιο της με επιτυχημένες εκστρατείες που έθεσαν νέα δεδομένα στις πρακτικές Δημοσίων Σχέσεων και έχουν καθιερώσει την pr:partners σε ένα από τους πιο δυνατούς παίχτες στο χώρο. Το χαρτοφυλάκιο της απαρτίζεται από λογαριασμούς μεγάλων brands και καταξιωμένων οργανισμών όπως: Τράπεζα Κύπρου, Cyta, Shell, EuroLife, το Cyprus Investment Promotion Agency (CIPA), o Όμιλος Σιακόλα, Forever 21, Armani Exchange, Leroy Merlin, Α/φοί Λανίτης, Microsoft, Εύρηκα, Sophia Foundation, Stella Artois κ.ά.

Αυτό που της δίνει το προβάδισμα στην αρένα της επικοινωνίας είναι η γνώση ότι η επιτυχία δεν οφείλεται σε ένα μόνο συστατικό. Αντιθέτως, είναι πολλά ξεχωριστά συστατικά μαζί, που όταν ενωθούν, αξιόλογα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Έτσι, έχει επενδύσει σε επίλεκτα στελέχη με διαφορετική εξειδίκευση στα παρακλάδια του τομέα των Δημοσίων Σχέσεων και σήμερα είναι από τις λίγες εταιρίες στην Κύπρο που κέρδισαν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα να αποτελούν το λεγόμενο One-Stop-Shop, με την μοναδική ευχέρεια να προσφέρουν υπηρεσίες καλύπτοντας ολόκληρο το φάσμα της επικοινωνίας.

Σήμερα. η pr:partners με το λανσάρισμα της νέας της εικόνας, επαναλανσάρει και τη φιλοσοφία που ρέει ακόμη στο DNA της, θέτει ακόμη πιο υψηλούς στόχους, κορυφώνει τις προσδοκίες και παρουσιάζεται ακόμη πιο ανταγωνιστική, έτοιμη να απευθύνει την ερώτηση: Who’s your partner?

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε σε όλη την ομάδα των pr:partners to Make it Great and Make it Special, για ακόμα τόσα και ακόμη περισσότερα χρόνια, και πάντα με την αστείρευτη δημιουργικότητα που σας διακρίνει! Για να σβήσουμε και τα επόμενα κεράκια δηλαδή, όλοι μαζί!

Περισσότερες πληροφορίες για την εταιρία θα βρείτε στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική σελίδα www.prpartners.com.cy

 

MadameLeFo
0