Τα Public Κύπρου αναστέλλουν αυτοβούλως τη λειτουργία τους

Τα Public Κύπρου, συμβάλλει στα μέτρα πρόληψης αναστέλλοντας με δική του απόφαση τη λειτουργία των καταστημάτων τους. Και συνεχίζουν να εξυπηρετούν από το public-cyprus.com.cy και το call center

 

Το Public Κύπρου παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζει τη δραστηριότητά του με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες του ασφαλείς. Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, η μεγαλύτερη αλυσίδα τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού στην Κύπρο με δική της πρωτοβουλία ανακοίνωσε την αναστολή της λειτουργίας όλων των καταστημάτων της από χθες, Τρίτη 17 Μαρτίου. Βέβαια, το Public θα συνεχίσει να εξυπηρετεί μέσω του ηλεκτρονικού τους καταστήματος public-cyprus.com.cy και του call center τους, παρέχοντας με ασφάλεια την υψηλής ποιότητας εμπειρία που τα χαρακτηρίζει.

Τι προβλέπει η απόφαση για αναστολή λειτουργίας

  • Ενισχύεται το προσωπικό του public-cyprus.com.cy για να παραδίδονται με ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα οι online παραγγελίες.
  • Η ομάδα του call center βρίσκεται σε ετοιμότητα στο info@public-cyprus.com.cy , στα social media και στο τηλέφωνο 77 770 300 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι σου ή όπου αλλού επιθυμείς.
  • Προσφέρεται η δυνατότητα ΑΝΕΠΑΦΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ, αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά και ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ για παραγγελίες άνω των 30€.
  • Οι οnline παραγγελίες ετοιμάζονται από το προσωπικό των Public και συνεργατών του που είναι εξοπλισμένοι με γάντια μίας χρήσης.

Public Κύπρου

 

Τηρούνται κατά γράμμα όλοι οι απαραίτητοι κανόνες υγιεινής

  • Οι συνεργάτες που παραδίδουν τα δέματα, είναι απαραιτήτως εξοπλισμένοι με γάντια μίας χρήσης και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα.
  • Η εταιρεία απολυμαίνει προληπτικά όλους τους χώρους λειτουργίας σε καταστήματα και αποθήκες. Τηρούνται κατά γράμμα οι κανόνες υγιεινής που ορίζει το Υπουργείο Υγείας.
  • Το προσωπικό ακολουθεί επιμελή και συχνό καθαρισμό των χεριών. Είναι πάντοτε εφοδιασμένοι με γάντια μιας χρήσης, ενώ οι χώροι καθαρίζονται συχνά και σχολαστικά.

More info 

Στο public-cyprus.com.cy μπορείς να βρεις όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σου εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές ακόμη και στο σπίτι.

MadameLeFo