Τα BONDI WASH προσγειώθηκαν στην Κύπρο

Τα BONDI WASH, τα φυσικά προϊόντα από την Αυστραλία προσγειώθηκαν στην Κύπρο… Κι εμείς στο MadameLeFo φροντίσαμε να σου κάνουμε τις πρώτες συστάσεις για τα γνωρίσεις καλύτερα. 

«Τα αρώματα έχουν μια δύναμη πειθούς πιο ισχυρή από τις λέξεις, τις εμφανίσεις, τα συναισθήματα ή τη θέληση. Η πειστική δύναμη ενός αρώματος δεν μπορεί να αποτραπεί, εισχωρεί σαν ανάσα στους πνεύμονές μας, μας γεμίζει, μας διαποτίζει εντελώς», αναφέρει ο Patrick Suskind, ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Perfume».

BONDI WASH

Είσαι λάτρης της φύσης; Είσαι υπέρμαχος και της προστασίας του περιβάλλοντος; Θέλεις τα προϊόντα που χρησιμοποιείς να σέβονται το δέρμα σου, αλλά και τον πλανήτη; Αν ναι, τότε, είσαι στο σωστό σημείο, γιατί τα νέα που ακολουθούν σ’ ενδιαφέρουν απόλυτα…

Τα BONDI WASH είναι μια σειρά φυσικών προϊόντων -από την Αυστραλία -για το σώμα σου, για το μωράκι σου, για το σπίτι σου, αλλά και για το σκυλάκι σου… Τα BONDI WASH συνδυάζουν την δύναμη και το άρωμα των αυστραλιανών βοτάνων με φυσικά συστατικά, με βάση τα οποία δημιουργήθηκαν πραγματικά ξεχωριστά προϊόντα που ενδείκνυνται για όλους στο σπίτι σου, αλλά προστατεύουν και τον πλανήτη.

Η σειρά προϊόντων BONDI WASH συνδυάζει τη δύναμη και το άρωμα της Αυστραλίας  με φυσικά συστατικά. Πρόκειται για μια σειρά από πραγματικά διακριτικά προϊόντα που δεν είναι απλώς αποτελεσματικά, αλλά είναι απαλά για σένα, για το σπίτι σου, για το σκυλάκι σου, και τον πλανήτη. Τα BONDI WASH πρωτοεμφανίστηκαν το Νοέμβριο του 2013. Η δημιουργός τους είναι η Belinda Everingham, μητέρα 3 παιδιών και 2 σκύλων, με έδρα της το Bondi, την πιο εντυπωσιακή ακτή στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. «Το όραμά μου ήταν να παρουσιάσω στον κόσμο όμορφα αυστραλιανά αρώματα και συστατικά μέσω μιας σειράς φυσικών προϊόντων»

Το story των BONDI WASH

BONDI WASHΓυρίζουμε το ρολόι του χρόνου πίσω και φθάνουμε στο 2008… Η γλυκύτατη Belinda Everingham λοιπόν, μας εξηγεί: «Ήταν τότε που άρχισα να αντιδρώ στις συνθετικές χημικές ουσίες σε προϊόντα οικιακής χρήσης και σώματος. Με μικρά παιδιά στο σπίτι  αναρωτιόμουν τι μπορεί να προκαλούσαν αυτά τα συστατικά στην υγεία μας και στο περιβάλλον. Μερικά χρόνια αργότερα, έκανα διακοπές στη Βόρεια Queensland, στο βορειοανατολικό άκρο της Αυστραλίας. Και διάβαζα το μυθιστόρημα «Perfume» του Patrick Suskind (Πάτρικ Σούσκιντ). Ήμουν περιτριγυρισμένη από μια ασυνήθιστη ιθαγενή χλωρίδα…

Και αναρωτήθηκα αν εδώ στην Αυστραλία θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε όμορφα αρώματα και προϊόντα από γηγενή βότανα, όπως κάνουν οι Γάλλοι εδώ και αιώνες. Τότε άρχισα να ερευνώ το άρωμα και τις ιδιότητες της ντόπιας χλωρίδας της Αυστραλίας… Και εμπνεύστηκα από τις ιδιότητες αυτών των ελάχιστα γνωστών βοτάνων. Ξεκινώντας από την κουζίνα μου το 2012, δημιούργησα ένα σπρέι για τους πάγκους της κουζίνας μου, για το πλύσιμο των χεριών και την καθαριότητα του δαπέδου – ενώ ταυτόχρονα ανέπτυξα και μια σειρά από απόλυτα φυσικά αρώματα, το καθένα με βάση μια όμορφη Αυστραλιανή ιθαγενή.

Η αρχική συλλογή των BONDI WASH κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2013 με 3 προϊόντα και 3 αρώματα. Η σειρά αναπτύχθηκε με βάση την τεχνογνωσία των χημικών και χρησιμοποιώντας την πιο πρόσφατη τεχνολογία σε φυσικά συστατικά. Τώρα η σειρά περιλαμβάνει πάνω από 40 διαφορετικά προϊόντα και 11 φυσικά αρώματα».

Με τη δύναμη & το άρωμα αυστραλιανών βοτάνων

BONDI WASHΗ σειρά συνδυάζει τη δύναμη και το άρωμα των μοναδικών αυστραλιανών βοτάνων με ένα πολυτελές μείγμα από άλλα αιθέρια έλαια και φυσικά συστατικά που προέρχονται τουλάχιστον κατά 99% από τη φύση, συχνά 100%. Η σειρά αξιοποιεί όλες τις φυσικές αντιβακτηριακές ιδιότητες των αυστραλιανών βοτανικών που δρουν αποτελεσματικά ενάντια στα μικρόβια στο σώμα, στην ατμόσφαιρα και στις επιφάνειες. Πολλά από τα προϊόντα ελέγχονται ανεξάρτητα εργαστηριακά για να επιβεβαιωθεί ότι «σκοτώνουν το 99,99% των μικροβίων.

BONDI WASHΌλα τα προϊόντα BONDI WASH έχουν 99%+ φυσική βάση. Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε ευαίσθητο δέρμα πριν από την κυκλοφορία τους. Eίναι σχεδιασμένα προσεκτικά για να μην ερεθίζουν το δέρμα ή να προκαλούν περιβαλλοντική ρύπανση. Δεν περιέχουν θειϊκά άλατα, parabens, PEG, φαινοξυαιθανόλη, συνθετικό άρωμα ή χρώμα… Κι έτσι η σειρά BONDI WASH θέτει ένα νέο πρότυπο στις φυσικές συνθέσεις. Οι BONDI WASH μυρωδιές έχουν σχεδιαστεί σαν αρώματα, ξεκινώντας με ένα αυστραλέζικο εγγενές έλαιο. Άλλα αρώματα από την Αυστραλία και απ’ όλο τον κόσμο συνδυάζονται για να περιλαμβάνουν νότες κορυφής, μεσαίες νότες και νότες βάσης.

BONDI WASH

Τα BONDI WASH περιέχουν επίσης ΕΝΕΡΓΑ αυστραλιανά βοτανικά συστατικά: Wattleseed oil, εκχύλισμα κρίνων lilly pilly και έλαιο από σπόρους banksia. Αυτά τα ενεργά συστατικά είναι όλα 100% φυτικής προέλευσης και προσφέρουν μοναδικά οφέλη για το δέρμα και τα μαλλιά, που μόλις πρόσφατα ερευνήθηκαν και ανακαλύφθηκαν.

BONDI WASH: Βιωσιμότητα & σχεδιασμός

BONDI WASHΤα προϊόντα BONDI WASH έχουν σχεδιαστεί ολοκληρωτικά για να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια. Σπρέι και αντλίες σαπουνιού προσφέρουν μόνο ό,τι χρειάζεσαι – λιγότερο από άλλες μάρκες. Τα BONDI WASH όχι μόνο λειτουργούν φυσικά, αλλά διαρκούν και περισσότερο. Όλες οι συσκευασίες τους είναι ανακυκλώσιμες και κυκλοφορούν με πλαστικό μετά την κατανάλωση για τα μπουκάλια PET.

Προς το παρόν, η σειρά περιλαμβάνει προϊόντα για το σπίτι, το σώμα, το μωρό και για σκύλους. Ακόμη περισσότερα προϊόντα και αρώματα που θα κυκλοφορήσουν σύντομα.

BONDI WASH

Όλα τα προϊόντα BONDI WASH κατασκευάζονται στην Αυστραλία στο υψηλότερο επίπεδο υπό αυστηρές συνθήκες ποιοτικού ελέγχου. Τέλος, σημείωσε ότι όλα τα προϊόντα BONDI WASH είναι cruelty free, που σημαίνει ότι τόσο τα συστατικά τους, όσο και το τελικό προϊόν, δεν προέκυψαν με την άσκηση βίας σε ζώα, ή απλά, ότι δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.

«Ελπίζω ότι η σειρά θα προσφέρει λίγη καθημερινή απόλαυση καθώς πλένεστε και αναπνέετε τα φυσικά αρώματα της Αυστραλίας… Και το πιο σημαντικό; Τα προϊόντα δεν βλάπτουν την υγεία σας, την οικογένειά σας ή τον πολύτιμο πλανήτη μας», εξηγεί η Belinda Everingham.

BONDI WASH

More info

Στην Κύπρο, τα προϊόντα Bondi Wash διανέμονται στις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων Beauty Line και online www.beautyberry.cy  

 

 

MadameLeFo