Στα Coffee Island τώρα Limited edition απόλαυση 

Στα Coffee Island τώρα σερβίρεται και μια Limited edition… απόλαυση. Και το Microfarm Project τιμά την Αιθιοπία! Τι πάει να πει Microfarm Project; Kάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις όλο το αρωματικό story… 

Coffee Island

Photo Credits: Πάνος Γεωργίου

Στα Coffee Island η Αιθιοπία έχει την τιμητική της, καθώς το Microfarm Project είναι αφιερωμένο στη γενέτειρα του καφέ. Ο Ethiοpia Damo είναι ο πρώτος Microfarm καφές της σειράς Ethiopia Motherland. Και παρουσιάστηκε στο νέο καφεκοπτείο της Coffee Island, στην Στρατηγού Τιμάγια στη Λάρνακα. Και μάλιστα, με μια αυθεντική παραδοσιακή αιθιοπική τελετή καλωσορίσματος.

Aυθεντική αιθιοπική φιλοξενία

Coffee IslandΗ παραδοσιακή τελετή καλωσορίσματος περιλάμβανε τη διαδικασία καβουρδίσματος κόκκων καφέ και σερβιρίσματος σε παραδοσιακά σκεύη,  με συνοδεία από παραδοσιακό ψωμί και ποπ κορν. Μέσα από τα έμπειρα χέρια των ξεχωριστών καλεσμένων από την Αιθιοπία, όλοι οι παρευρισκόμενοι έζησαν για λίγο την πραγματική μαγεία της αυθεντικής αιθιοπικής φιλοξενίας. Με παραδοσιακές στολές και αντικείμενα εμπνευσμένα από την κουλτούρα της Αιθιοπίας, μύησαν όλους τους παρευρισκόμενους στα μυστικά του παραδοσιακού καφέ και των εθίμων του τόπου τους.

Story tellers

Photo Credits: Πάνος Γεωργίου

Όλα ξεκίνησαν, λίγους μήνες νωρίτερα, όταν η ομάδα μας #coffeeislanders ταξίδεψε στη μακρινή γενέτειρα του καφέ Αιθιοπία, γεμάτη όρεξη για περιπέτειες και για να ανακαλύψει νέες περιοχές, φάρμες, καλλιεργητές, με μόνο σκοπό και στόχο τη συνεχή εξέλιξη… Να μπορέσει να προσφέρει στους καταναλωτές και να μοιραστεί μαζί τους νέες γευστικές και σπάνιες εμπειρίες που δεν θα ξαναϋπάρξουν, μέσω του Microfarm Project των Coffee Island! Τι ανακάλυψαν;

Photo Credits: Πάνος Γεωργίου

Υπέροχες ιστορίες γεμάτες γεύσεις και αρώματα. Από την ιστορία δύο παππούδων γεωργών που έχουν ζήσει τη ζωή τους καλλιεργώντας με μεράκι σπάνιους κόκκους καφέ, μέχρι την πιο σπάνια και ξεχωριστή μέθοδο επεξεργασίας καφέ που συντελεί στο… αρωματικό του προφίλ!

Photo Credits: Πάνος Γεωργίου

Προτεραιότητα των Coffee Island, αλλά και των μικροκαλλιεργητών με τους οποίους συνεργάζονται, είναι η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων εμπιστοσύνης. Σχέσεις φιλίας και εμπιστοσύνης, είναι για την Coffee Island το κλειδί για την ανταλλαγή γνώσεων και φιλοσοφιών σχετικά με τη φροντίδα, την καλλιέργεια, τη συγκομιδή των ωμών κόκκων καφέ.

Photo Credits: Πάνος Γεωργίου

Βεβαίως, το τελικό αποτέλεσμα, είναι η επίτευξη ενός γευστικού επιπέδου που θα ταξιδέψει τους καταναλωτές των Coffee Island με την πρώτη γουλιά, προσφέροντάς τους μια μοναδική εμπειρία specialty καφέ.

Taste the tasty

Coffee IslandΜια επίσκεψη σε οποιοδήποτε καφεκοπτείο των Coffee Island είναι αρκετή για να ζήσεις κι εσύ τη μαγεία του Microfram Project. Επέλεξε τον Ethiopia Damο, τον πρώτο από τους τέσσερεις limited edition specialty café. Και μη διστάσεις να προτιμήσεις τον Microfarm Damo στον επόμενο καφέ σου… Και γιατί όχι, να τον πάρεις και μαζί σου στο σπίτι για μια Home Barista απόλαυση.Coffee Island

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ 

 

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0