Πόσο Incredible Woman είσαι;

Εσύ πόσο Incredible Woman είσαι; Τι πάει να πει αυτό; To Νicosia Mall τιμάει και αναδεικνύει όλες τις Incredible Woman. Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις όλες τις λεπτομέρειες.

Στις γυναίκες πρότυπα, στις γυναίκες που διεκδικούν τα δικαιώματα τους και υπερασπίζονται την άποψη τους, στις γυναίκες που παλεύουν με την καθημερινότητα, στις γυναίκες που αγαπάνε, στις γυναίκες που αγωνίζονται ενάντια στην προκατάληψη και ορθώνουν το ανάστημα τους, στις γυναίκες που θέλουν ν’ αλλάξουν τον κόσμο, σε όλες τις Incredible γυναίκες του πλανήτη.

Δείξε πόσο Incredible Woman είσαι

Το Nicosia Mall γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας και τις τιμάει με τον δικό του, ιδιαίτερο, incredible τρόπο μέσα από ένα νέο κίνημα στα social media. Γιόρτασε κι εσύ, χρησιμοποιώντας το ειδικό φίλτρο που υπάρχει διαθέσιμο στα social media, για να ενδυναμώσεις το μήνυμα ότι κάθε γυναίκα είναι Incredible! Είτε είσαι influencer… Είτε απλά περήφανη που είσαι γυναίκα… Δείξε πόσο incredible είσαι!

Δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις το πιο κάτω link στο Facebook με την ονομασία «Incredible Woman»: https://www.facebook.com/profilepicframes?selected_overlay_id=197295468142119&query=incredible%20woman

International Women’s Day

Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας (International Women’s Day) γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου. Θεσπίστηκε για πρώτη φορά -μετά από πολλούς αγώνες, πορείες και διαδηλώσεις- το 1977 με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ. Στόχος: να προωθήσει τα δικαιώματα της γυναίκας… Αλλά και για να τιμήσει όλες αυτές τις απίστευτες γυναίκες που έζησαν μπροστά από την εποχή τους, χαράζοντας καινούργιους δρόμους και εμπνέοντας χιλιάδες ανθρώπους ν’ αγωνιστούν για τα ιδανικά τους.

MadameLeFo