ΠΑΣΥΚΑΦ: Η εκστρατεία «Μαζί στη ζωή» για 29η χρονιά

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ παρουσίασε σε εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. στη Λεβέντειο Πινακοθήκη, την 29η Εκστρατεία Ενημέρωσης και Οικονομικής Ενίσχυσης του Συνδέσμου, με γενικό τίτλο «Μαζί στη ζωή». Φέτος βέβαια, όλα αλλάζουν… Ελέω κορωνοϊού, ο οδικός έρανος ΔΕΝ ακυρώνεται, απλώς θα γίνει μέσω διαδικτύου… Πάμε μαζί πιο κάτω για να δούμε όλες τις αναγκαίες λεπτομέρειες. 

ΠΑΣΥΚΑΦ

Φέτος λοιπόν, εξαιτίας των μέτρων για τον COVID-19, ο οδικός έρανος δεν θα πραγματοποιηθεί όπως πάντα στους δρόμους. Γι’ αυτό, οι εισφορές θα γίνονται με αποστολή μηνύματος SMS PASYKAF 1, 3 ή 5 στο 7060 ή με ηλεκτρονικές εισφορές μέσω της ιστοσελίδας του ΠΑΣΥΚΑΦ  www.pasykaf.org.

Στον καρκίνο λέμε ΜΠΙΠ!

Στα πλαίσια της νέας του εκστρατείας, ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Καρκινοπαθών και Φίλων (ΠΑΣΥΚΑΦ)  μάς καλεί να πούμε στον καρκίνο ΜΠΙΠ! Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για τα άτομα με εμπειρία καρκίνου και τις οικογένειές τους, ώστε να νιώσουν την αγάπη και τη στήριξή μας που τόσο χρειάζονται.

ΠΑΣΥΚΑΦ

Από αριστερά ο Νικόλας Φιλίππου, Ισίδωρος Μακρίδης, Γιάννης Γιαννάκης, Δρ. Άννα Αχιλλεούδη, Αιμιλία Ορφανίδου και Βασίλης Νικολαΐδης.

Στην εκδήλωση καλωσόρισε τους προσκεκλημένους η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη και ακολούθησε ομιλία από τον Εκτελεστικό Διευθυντή του Συνδέσμου, κο Νικόλα Φιλίππου.

ΠΑΣΥΚΑΦ

Η Πρόεδρος του ΠΑΣΥΚΑΦ Δρ. Άννα Αχιλλεούδη

Χαιρετισμό, επίσης, απηύθυναν ο Επίτροπος Εθελοντισμού και Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, κος Γιάννης Γιαννάκη, εκ μέρους της ΟΠΑΠ Κύπρου ο κος Ισίδωρος Μακρίδης , η Ανώτερη Λειτουργός Μάρκετινγκ της Universal Life, κα Αιμιλία Ορφανίδου, ο Senior Business Development & Sales Manager της Primetel, κος  Βασίλης Νικολαΐδης και η ηθοποιός κ. Όλγα Ασσιώτου.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς τους συμμετέχοντες στη φετινή καμπάνια, την Πρέσβειρα του Συνδέσμου Ευρυδίκη, την κα Αννίτα Σαντοριναίου, την κα Γωγώ Αλεξανδρινού, την κα Όλγα Ασσιώτου,  τον κο Προκόπη Αγαθοκλέους και τον κο Αντρέα Τσέλεπο.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ, για ακόμη μια χρονιά, στέκεται έμπρακτα δίπλα στους συνανθρώπους μας με εμπειρία καρκίνου σε κάθε γωνιά της Κύπρου.

«Μαζί στη ζωή», λοιπόν και φέτος!

Ο  έρανος θα διεξάγεται για όλο το μήνα Οκτώβριο με στόχο τη συλλογή του ποσού των 550.000 ευρώ για τη συνέχιση, την εξέλιξη και τη συνεχή αναβάθμιση των Υπηρεσιών και των Προγραμμάτων του ΠΑΣΥΚΑΦ. Αυτό το ποσό μπορεί να επιτευχθεί αν ο καθένας από εμάς εισφέρει τουλάχιστον 2 ευρώ.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο ΠΑΣΥΚΑΦ θα πραγματοποιήσει εκδηλώσεις σε όλες τις επαρχίες και οι οποίες περιλαμβάνουν Μουσική Βραδιά στον Κύκλο που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου στη Λεμεσό, Sepos Car Care στις 2 & 3 Οκτωβρίου στη Λευκωσία και Digital Walking for Life, στις 30-31 Οκτωβρίου στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

ΠΑΣΥΚΑΦ

Επίσης θα διεξαχθεί έρανος σε υπεραγορές και πολυκαταστήματα όπου το κοινό θα μπορεί να κάνει την εισφορά του. Ο έρανος διεξάγεται βάσει του νόμου για τη διενέργεια εράνων 41/73, κεφ. 95 και τους σχετικούς κανονισμούς.  Όλοι οι εθελοντές του θα φέρουν μαζί τους την εξουσιοδότηση για τον έρανο. Όλες οι εισφορές προς τον ΠΑΣΥΚΑΦ αφαιρούνται από το φορολογητέο εισόδημα. Εισφορές για τον ΠΑΣΥΚΑΦ θα μπορούν να γίνονται στα γραφεία του ΠΑΣΥΚΑΦ, με αποστολή SMS στο 7060 με κωδικό PASYKAF 5, 3 ή 1 και ηλεκτρονικές εισφορές στο www.pasykaf.org

Οι υπηρεσίες του Συνδέσμου προσφέρονται παγκύπρια δωρεάν και περιλαμβάνουν: Κατ’ Οίκον Υποστηρικτική και Ανακουφιστική Φροντίδα, 24ωρη Ανακουφιστική Φροντίδα στη Λευκωσία και στη Λεμεσό, Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη, Φυσικοθεραπεία και εξειδικευμένη φυσικοθεραπεία για πρόληψη και αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος, μεταφορά των ασθενών από όλες τις επαρχίες στα Ογκολογικά Κέντρα στην Λευκωσία και Λεμεσό, Μεταθεραπευτική στήριξη μέσω της ‘Αφετηρίας’ και στήριξη στην ανθρώπινη απώλεια.

ΠΑΣΥΚΑΦΟι υπηρεσίες προσφέρονται από πολυθεματική ομάδα επαγγελματιών υγείας που περιλαμβάνει γιατρούς, νοσηλευτές, ψυχολόγους, φυσικοθεραπευτές, κοινωνικούς λειτουργούς και εκπαιδευμένους εθελοντές. Μεγάλο μέρος της προσφοράς του ΠΑΣΥΚΑΦ αποτελούν και τα προγράμματα πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου για τη συστηματική ενημέρωση και διαφώτιση του κοινού. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στην ενημέρωση  των παιδιών, από το νηπιαγωγείο μέχρι τη μέση εκπαίδευση, στοχεύοντας στην αλλαγή της νοοτροπίας, στην αποδοχή και εφαρμογή ενός υγιεινού τρόπου ζωής στην καθημερινότητά τους.

Το 2019 οι υπηρεσίες ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες 7,323 ασθενών και των συγγενών τους μέσα από 49,583 συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν παγκύπρια. Όλη αυτή η προσφορά καλύπτεται από ένα προϋπολογισμό 3.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ΠΑΣΥΚΑΦ ευχαριστεί θερμά το κοινό για την εισφορά του, τον Υπερήφανο Υποστηρικτή της εκστρατείας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ, το Διαχρονικό Χορηγό Universal Life, τον Τηλεπικοινωνιακό Χορηγό Primetel, τον Επίσημο Υποστηρικτή Προβολής Mesivria, το Χορηγό Επικοινωνίας Alpha Κύπρου, όλους τους Υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες που συμμετέχουν στην εκστρατεία «Μαζί στη ζωή».

More info

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις εκδηλώσεις του ΠΑΣΥΚΑΦ ή και να συνεισφέρουν ως εθελοντές, μπορούν να επικοινωνήσουν στο 77 77 1986 ή στο www.pasykaf.org

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0