Όμορφες και από μέσα και από έξω

lab_group-1-2.jpg-phformula

Η «είσοδος» στην Κύπρο της pHformula, της ισπανικής εταιρίας φαρμακοκαλλυντικών, είναι γεγονός. Με εξειδίκευσή της τις επαγγελματικές θεραπείες για την αναδόμηση του δέρματος, αλλά και προϊόντα για καθημερινή χρήση, προκαλεί να τη γνωρίσουμε για τη θεαματική αποτελεσματικότητά τους.  

Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΑΝΑΔΟΜΗΣΗΣ

Η pHformula, με τα πρώτα “συνταγογραφούμενα” καλλυντικά, ανεβάζει την αναδόμηση του δέρματος στο επόμενο επίπεδο εισάγοντας τη φιλοσοφία «από έξω προς τα μέσα» και «από μέσα προς τα έξω» στο πρόγραμμα θεραπείας. Προηγμένες θεραπείες αναδόμησης δρούν από έξω προς τα μέσα, σε συνδυασμό με ισχυρά θρεπτικά συστατικά που ενεργούν από μέσα προς τα έξω και παρέχουν στο δέρμα την απαραίτητη βοήθεια για την ταχεία αποκατάσταση του.

ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

hb-phformula-2

Ο εμπνευστής πίσω από τα προϊόντα της pHformula, ως η πρώτη φαρμα-κοσμετολογική σειρά ελεγχόμενης αναδόμησης, είναι ο Fernando Bouffard (PhD). Τα τελευταία 20 χρόνια ο Fernando έχει αναπτύξει επιτυχώς ποικίλες σειρές κοσμετολογικών προϊόντων, οι οποίες σήμερα χρησιμοποιούνται σε πάνω από 40 χώρες, χαρίζοντας του την τεχνογνωσία για την δημιουργία των πιο προηγμένων συστημάτων αναδόμησης του δέρματος. Ο Fernando Bouffard, πιστοποιήθηκε ως φαρμακοποιός στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης, στην Ισπανία, όπου στη συνέχεια πήρε το μεταπτυχιακό και  Διδακτορικό στην Γαληνική Φαρμακευτική και στη Φαρμακευτική Τεχνολογία. Στο Πανεπιστήμιο της Βαρκελώνης είχε πλέον την αρμοδιότητα για τη δημιουργία του πρώτου πιλοτικού εργοστασίου για τη δημιουργία ημι-στερεάς ύλης από το οποίο πολλοί εξακολουθούν να επωφελούνται σήμερα για την ανάπτυξη νέων προηγμένων σκευασμάτων. Τα επόμενα χρόνια ο Fernando απέκτησε μεγάλη εμπειρία στην έρευνα, στην ανάπτυξη και στην κατασκευή των χημικών πίλινγκ, στα ενδοδερμικά διαλύματα, στα θρεπτικά φαρμακευτικά σκευάσματα στην Ευρώπη και τη Νότια Αμερική.

Don Fernando Bouffard Fita

 

Ο Fernando Bouffard έχει ασχοληθεί με τη μελέτη των trans συστημάτων μεταφοράς και έχει ανακαλύψει μοναδικές φόρμουλες, οι οποίες σήμερα έχουν βαθιά επίδραση στην πορεία των νέων εξελίξεων της κοσμετολογίας σε όλο τον κόσμο. Το εργαστήριο που είναι υπεύθυνο για όλες τις νέες καινοτόμες εξελίξεις είναι ένα οικογενειακό εργαστήριο που ιδρύθηκε στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα από τον φαρμακοποιό Don Antonio Fita Trias (PhD), ο προπάππους του Fernando.

4 ΓΕΝΕΕΣ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ

Η ανάπτυξη των σκευασμάτων pHformula έχει μια ιστορία δεκαετιών.  Τα εργαστήρια της pHformula ιδρύθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα στην Ισπανία, και εξακολουθούν να ελέγχονται από την 4η γενιά της οικογένειας των φαρμακοποιών. Σήμερα, τα εργαστήρια της pHformula με δεκαετίες εμπειρίας εξειδικεύονται στην κλινική́ και αισθητική́ δερματολογία, αλλά και στην έρευνα για δερματολογικές καινοτομίες. Ας δούμε λοιπόν το ιστορικό της επιγραμματικά.

1898: Το 1ο εργαστήριο δημιουργήθηκε από την πρώτη γενιά Don Antonio Fita Trias (PhD)

1934: Ο Don Antonio Fita Ramirez (PhD), 2η γενιά ανέλαβε το εργαστήριο.

1958: Ο Don Fernando Bouffard Vicente (MD), 3η γενιά έγινε επικεφαλής του εργαστήριου.

1992: Σήμερα το εργαστήριο είναι υπό την διοίκηση της 4ης γενιάς Don Fernando Bouffard Fita (PhD).

Petru van Zyl

2010: Η Petru van Zyl ίδρυσε την pHformula με εστίαση στην αγορά medi-spa και με σαφές όραμα την αναδόμηση του δέρματος και όχι τα παραδοσιακά peelings.

ΔΙΕΘΝΗ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Μετά την πολυετή εμπειρία που έχει αποκτήσει, ο Fernando Bouffard θεωρείται πλέον ένας διεθνούς φήμης ομιλητής -έχει δώσει περισσότερες από 400 διαλέξεις σε πολλά συνέδρια αισθητικής ιατρικής σε όλο τον κόσμο. Ως αποτέλεσμα αυτής ίδρυσε την Skin Academy of Barcelona, την πρώτη στο είδος της, Διεθνή Ακαδημία Δέρματος στη Βαρκελώνη, όπου διδάσκει ιστολογία του δέρματος, βιοχημεία, κοσμετολογία και ιατρική αισθητική, μαζί με πολλούς διεθνείς opinion leaders στη δερματολογία, πλαστική και αισθητική χειρουργική και αισθητική ιατρική. Κατά συνέπεια, η Ακαδημία Δέρματος στη Βαρκελώνη παρέχει μια σημαντική βάση για την pHformula, όπου προσφέρει διάφορα προηγμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια σε όλους τους ειδικούς του δέρματος.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ

Τα προϊόντα της pHformula είναι διαθέσιμα σε πάνω από 26 αγορές παγκοσμίως και το 2015 έκανε την εμφάνισή της και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, στα πιο εξελιγμένα και μεγάλου κύρους ιατρικά spa του πλανήτη.

group 4bΣήμερα, η pHformula εμφανίζεται σε μεγάλα medical spa και εξελιγμένα δερματολογικά κέντρα. Καθώς η δημοτικότητα των medical spa αυξάνεται ανά τον κόσμο, όλο και περισσότερες γυναίκες κάνουν στροφή στην περιποίηση της ομορφιάς τους επιλέγοντας τις  συνδυαστικές ιατρικές θεραπείες, στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μικρό χρονικό διάστημα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Με βάση τις μεθόδους αναδόμησης και το μοναδικό σύστημα μεταφοράς PH-DVC™, η pHformula στοχεύει να εξελίξει την επαγγελματική αγορά περιποίησης του δέρματος διεθνώς. Η έρευνα και ανάπτυξη στην ιατρική αισθητική δίνει πλέον τη δυνατότητα να θεραπευτούν οι παθήσεις του δέρματος, έχοντας τα επιθυμητά αποτελέσματα χωρίς χειρουργικές επεμβάσεις. Με βασικό στόχο της η pHformula παρέχει τα πιο εξελιγμένα και αποτελεσματικά, μη-επεμβατικά συστήματα αναδόμησης του δέρματος στους ειδικούς, με βάση της την τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

Το σύστημα θεραπειών της pHformula βασίζεται στην τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής με γνώμονα την ελεγχόμενη χημική αναδόμηση του δέρματος. Ο μηχανισμός δράσης της ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης είναι τελείως διαφορετικός από τα παραδοσιακά peelings. Τα peelings προκαλούν κυρίως την αποφλοίωση του δέρματος, ενώ η ελεγχόμενη αναδόμηση, ενεργά προκαλεί την επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων στα διάφορα στρώματα του δέρματος μειώνοντας αισθητά τον τραυματισμό και τον επιφανειακό ερεθισμό του.

phformula_home1

Η pHformula αναπτύχθηκε ως δερματολογικό σύστημα αναδόμησης, που αντιμετωπίζει με επιτυχία δερματικές παθήσεις όπως η γήρανση, υπερμελάχρωση, ακμή και ροδόχρου ακμή. Με συνεχή επιστημονική έρευνα το επίκεντρο του ενδιαφέροντος παραμένει πάντα στη δημιουργία καινοτόμων θεραπειών αναδόμησης του δέρματος. Όλες οι νέες θεραπείες βασίζονται στην τελευταία τεχνολογία της αναγεννητικής ιατρικής, και σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο προϊόν της αγοράς, δίνει τη δυνατότητα στους εξειδικευμένους θεραπευτές του δέρματος να επιτύχουν τα καλύτερα αποτελέσματα και με μεγαλύτερη διάρκεια.

ΣΤΡΩΣΕΙΣ & ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ

Οι περισσότερες θεραπείες της pHformula δεν είναι χρονοεξαρτώμενες, δεν εξουδετερώνονται ή αφαιρούνται, αντιθέτως αυτοεξουδετερώνονται και παραμένουν στο δέρμα.

ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Διαφορετικές θεραπείες συνδυάζονται σε ένα πρόγραμμα θεραπείας όπου η ισχύ και το βάθος της θεραπείας ελέγχεται από τον θεραπευτή, με βάση την τεχνική εφαρμογής και τον αριθμό των στρώσεων που εφαρμόζονται σε κάθε θεραπεία.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

multifunctional_phformula

Τα προϊόντα υποστήριξης για χρήση στο σπίτι εγγυώνται καλύτερα αποτελέσματα καθώς και την αποκατάσταση του δέρματος κατά τη διάρκεια του θεραπευτικού προγράμματος.

ΣΕ ΠΙΣΤΟΙΠΟΙΗΜΕΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ

PetruTreatment

Τα pHformula θα τα ανακαλύψετε σε παραπάνω από 20 εξειδικευμένα ινστιτούτα αισθητικής και medical spa σ’ όλη την Κύπρο. Όλοι οι συνεργαζόμενοι χώροι φέρουν την ένδειξη «pHformula Accredited Clinic», που πιστοποιεί την πληρότητα των υπηρεσιών και προϊόντων της pHformula, αλλά και την κατάρτιση των θεραπευτών υγείας στην ορθή χρήση και συνταγογράφηση των προϊόντων με βάση τα διεθνή πρότυπα της εταιρίας και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της Διεθνούς Ακαδημίας Δέρματος  (Skin Academy of Barcelona) στη Βαρκελώνη.

More info: Στo www.phformula.com.cy και στο www.facebook.com/phformulacyprus

Leave A Comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0