Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μάς ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ

O Τάσος Δούσης και οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» μάς ταξιδεύουν στην Ιερουσαλήμ, μία πόλη ιερή,  μαρτυρική και ιστορική, αύριο Σάββατο, 1η Απριλίου, στις 17:30 το απόγευμα στο OMEGA.

Ένα καθηλωτικό επεισόδιο, με τον Τάσο Δούση και την ομάδα του να μας μεταφέρουν όλο το μυσταγωγικό κλίμα της πόλης. Βαδίζουν στην Οδό του Μαρτυρίου, ακολουθώντας τη διαδρομή του Ιησού μέχρι τη Σταύρωσή του στον Γολγοθά και μας περιγράφουν στις εκάστοτε στάσεις τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν. Στον Ναό της Αναστάσεως προσκυνούν στον Τάφο του Χριστού, μία εμπειρία συγκλονιστική.

Δες το τρέιλερ της ταξιδιωτικής εκπομπής κάνοντας κλικ εδώ

 

Επίσης, επισκέπτονται το Τείχος των Δακρύων, το σημείο όπου οι Εβραίοι θρηνούν την απώλεια του Ναού του Σολομώντα. Κάνουν βόλτα στον εβραϊκό, χριστιανικό και μουσουλμανικό τομέα της Παλιάς Πόλης της Ιερουσαλήμ και ανακαλύπτουν τη νέα πόλη της Ιερουσαλήμ στην πολύβουη οδό Τζάφα.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του απολαμβάνουν το φαγητό τους σε ένα καταπληκτικό εστιατόριο με πανοραμική θέα στην Ιερουσαλήμ και «χάνονται» στην πολύχρωμη αγορά Γιεχούντα εκεί όπου δοκιμάζουν κιουνεφέ, το γλυκό που κάνει θραύση στην Ιερουσαλήμ.

 

 

 

 

 

MadameLeFo