Ο Zinédine Zidane ενσαρκώνει τον θρύλο της Montblanc

Ο Zinédine Zidane ενσαρκώνει τον θρύλο της Montblanc… Ναι, γιατί είναι ο θρυλικός star του ποδοσφαίρου είναι το νέο πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια για τα αρώματα Montblanc Legend. Κάνε scroll και θα ανακαλύψεις όλες τις αρωματικές λεπτομέρειες… 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, ο οίκος Montblanc παρουσίασε τον Zinédine Zidane, έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές και φημισμένους προπονητές όλων των εποχών, ως τον νέο Mark Maker του.

Δες εδώ το σχετικό βίντεο

Εκτός από τη συνεργασία με το οίκο στις επερχόμενες καμπάνιες των προϊόντων πολυτελείας Montblanc, ο Zinédine Zidane πρόκειται να εμφανιστεί στη νέα καμπάνια για τη σειρά αρωμάτων Montblanc Legend φέτος το φθινόπωρο.

Στην επερχόμενη έντυπη, τηλεοπτική και ψηφιακή καμπάνια για τα αρώματα Montblanc Legend, ο οίκος Montblanc αποτίνει φόρο τιμής στη θρυλική χάρη και παρουσία του Zidane. Ταπεινός και εργατικός, το αθλητικό αυτό σύμβολο έχει συχνά χαρακτηριστεί και ως «θρύλος». Όχι απαραίτητα για τον δρόμο που διάλεξε για τον εαυτό του, αλλά έναν δρόμο στον οποίο τον οδήγησαν το πάθος, η δεξιοτεχνία και η αποφασιστικότητά του.

Η Legend, η best-seller σειρά αρωμάτων του οίκου Montblanc, διοχετεύει τη νοοτροπία όσων δεν αναζητούν τη δόξα, αλλά προσπαθούν να αφήσουν το στίγμα τους με σκοπό, πεποίθηση και πάθος, γράφοντας έτσι τον δικό τους θρύλο στην πορεία.

https://www.interparfums.fr/en/montblanc-legend-en/

MadameLeFo