Ο Raúl del Sol γεμίζει τα Stradivarius με έργα τέχνης

Ο Raúl del Sol, ο διάσημος ισπανός καλλιτέχνης, γεμίζει τις βιτρίνες των καταστημάτων της Stradivarius με έργα τέχνης… Μάθε όλες τις λεπτομέρειες πιο κάτω…

H Stradivarius γεμίζει τις βιτρίνες των καταστημάτων της με έργα τέχνης του Raúl del Sol, ενός διεθνώς καταξιωμένου ζωγράφου από τη Μαδρίτη, ο οποίος είναι ταυτόχρονα και εσωτερικός συνεργάτης του brand.

Raúl del Sol και η ρεαλιστική φύση

Εκδηλώνοντας το έμφυτο ταλέντο του στη ζωγραφική, ο Raúl del Sol ανέκαθεν δούλευε πάνω σε θέματα που σχετίζονται με τη ρεαλιστική φύση. Για εκείνον, η τέχνη είναι ένας τρόπος να κατανοεί και να βλέπει τον κόσμο, ένα κόνσεπτ που αντικατοπτρίζεται στη συλλογή έργων τέχνης με την ονομασία «STATES OF NATURE» που έχει δημιουργήσει για την Stradivarius. Τα κομμάτια συνδυάζουν μια παλέτα από γήινες αποχρώσεις, παστέλ, πράσινα και γκρι, και απεικονίζουν τις διαφορετικές καταστάσεις που μπορεί να πάρει η φύση: Acromatic Nature, η φύση στον πιο κρύο της χειμώνα και στο λιώσιμο των πάγων, Eco Wave, η άνυδρη φύση, Wanderlust, η φύση στην πιο αγνή της φάση, τα δάση και τα βουνά, Blurry Nature, η ζεστασιά, η ηρεμία, τα ηλιοβασιλέματα και η γαλήνη και Enigmatic Nature, ως η αναπαράσταση του σύμπαντος, η πιο αινιγματική κατάσταση.

Raúl del Sol στα καταστήματα Stradivarius

Τα πρωτότυπα έργα θα εκτεθούν ταυτόχρονα σε όλα τα καταστήματα Stradivarius, μετατρέποντας τις βιτρίνες των καταστημάτων σε γκαλερί τέχνης. Το brand λανσάρει επίσης στις αρχές Αυγούστου, μία μικρή capsule συλλογή αποτελούμενη από δύο μπλουζάκια με εικόνες από τη δουλειά του καλλιτέχνη.

Η Stradivarius έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο της τέχνης τον Ιανουάριο του 2021, μέσω του Stradivarius Meets Art, ενός διεθνούς καλέσματος σε ανερχόμενους καλλιτέχνες στους οποίους το brand καθιστά διαθέσιμες όλες τις φυσικές και ψηφιακές πλατφόρμες της για να προβάλουν την τέχνη τους. Ο Raúl del Sol θα συνεχίσει αυτό το πρότζεκτ ως σπόνσορας ανερχόμενων ταλέντων, μέσα από μία σειρά πρωτοβουλιών που το brand σκοπεύει να λανσάρει τον Σεπτέμβριο.

Μάθε περισσότερα στο προσωπικό λογαριασμό του Raúl del Sol στο Instagram

https://www.instagram.com/p/CSUwxGSjutD/

 

 

MadameLeFo