Ο «ωραίος της ημέρας» φορά Beau de Jour, του Tom Ford

Ο «ωραίος της ημέρας» φορά το Beau de Jour, το νέο άρωμα του Tom Ford. Και ασφαλώς, δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο Άγγλο ηθοποιό Joe Alwyn… Μάλιστα εμφανίζεται εγκρατής, εκλεπτυσμένος αλλά και μυστηριώδης. Μάθε όλες τις λεπτομέρειες πιο κάτω…

Beau de Jour“Κλασικό. Αιχμηρό. Μεγαλειώδες … Το Beau de Jour αντικατοπτρίζει τον άψογα περιποιημένο άνδρα, ο οποίος προσέχει κάθε λεπτομέρεια. Παρουσιάζει στον κόσμο την καλύτερη εκδοχή του εαυτού του, αλλά κάτω από την επιφάνεια υπάρχει κάτι βαθύτερο… Kάτι αναζωογονητικό και μεγαλειώδες. “, αναφέρει ο ίδιος ο Tom Ford.

Καταρχήν, κάνε κλικ πιο κάτω για να δεις το βίντεο της καμπάνιας  

Η ζωή είναι πιο ωραία με το νέο άρωμα του Tom Ford 

Beau de JourΤο Beau de Jour ανήκει στη διακεκριμένη συλλογή SIGNATURE COLLECTION και ανοίγει την πόρτα στον σαγηνευτικό κόσμο των διαχρονικών αρωμάτων. Είναι ένα δροσερό και αναζωογονητικό aromatic fougere άρωμα, με εκχύλισμα λεβάντας. Το φρέσκο και επιβλητικό άρωμα λεβάντας αποδίδει τις καθαρές και ένθερμες πτυχές του αρώματος Beau de Jour. Η δροσερή και αναζωογονητική αίσθηση του γίνεται πιο έντονη με μια ακόμη δόση λεβάντας. Ο πυρήνας του αρώματος ενισχύεται με ένα μοναδικό συνδυασμό βοτάνων: Δενδρολίβανο Αφρικής και άνθη από γεράνι δένουν με τη διακριτική αίσθηση μέντας… Κι έτσι χαρίζει μια ισχυρή αντίθεση ανάμεσα στη ζεστασιά σαν δέρμα από Oakmoss και βασιλικό.

Beau de Jour

Το πατσουλί και το κεχριμπάρι δημιουργούν μια γήινη βάση ξυλώδους λάμψης και αισθησιακής γλυκιάς ζεστασιάς… Κι έτσι αναδεικνύει στο τέλος την αναζωογονητική έννοια της αρρενωπότητας του νέου αρώματος.

More info  

Beau de JourΤο νέο Eau de Parfum του Tom Ford φιλοξενείται σε ένα διαυγές, κυλινδρικό μπουκάλι, που αφήνει να φαίνεται η φυσική σκιά του χυμού του αρώματος. Κυκλοφορεί σε 50ml και 100ml, με ένα γυαλιστερό ασημί καπάκι και την πλάκα επιγραφής που τονίζουν την έντονη και κλασική φύση του αρώματος.