«Μουσικοί Συνοδοιπόροι» & «Μνήμες Μικράς Ασίας, Μνήμες Πατρίδας»

Οι «Μουσικοί Συνοδοιπόροι» παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Μνήμες Μικράς Ασίας, Μνήμες Πατρίδας». Μάθε τώρα όλες τις λεπτομέρειες και φρόντισε να μην την χάσεις…  

Με την ευκαιρία της επετείου των 100 χρόνων της Μικρασιατικής Καταστροφής το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι» παρουσιάζει τη μουσική παράσταση «Μνήμες Μικράς Ασίας, Μνήμες Πατρίδας», στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, στις 8.30 μ.μ.­­ Πρόκειται για ένα αφιέρωμα μνήμης και τιμής στον αδικοχαμένο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας… Μια παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας, με διοργανωτές το Συμβούλιο Ιστορικής Μνήμης Αγώνα ΕΟΚΑ 1955-59 και συνδιοργανωτή το Δήμο Στροβόλου ως ένδειξη μνήμης και τιμής στον ξεριζωμένο Ελληνισμό της Μικράς Ασίας, τον οποίο θυμόμαστε, τιμούμε, συμπαραστεκομαστε και παραδειγματιζομαστε.

Η μουσική παράσταση περιλαμβάνει  τραγούδια από την Μικρά Ασία, για την Μικρά Ασία καθώς και  Μικρασιατών δημιουργών, τα οποία “δένουν” με ποιήματα και συνδετικά κείμενα για τον πολιτισμό των Μικρασιατών. Κατά τη διάρκεια της παράστασης θα παρουσιαστεί και σχετική ενημερωτική προβολή διαφανειών.

Τα τραγούδια της μουσικής παράστασης θα ερμηνεύσει το μουσικό σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι» με τους Χρίστο Στασή μπουζούκι – ντζουρά – τραγούδι, Δημήτρη Τσουλάκο τραγούδι – κιθάρα, Στέλλα Κακουλλή – τραγούδι, Αδάμο Κατσαντώνη πιάνο – τραγούδι, Μάριο Σολωμού κρουστά – τραγούδι. Ο ηθοποιός Νεόφυτος Νεοφύτου και η δημοσιογράφος Αθηνά Βιολάρη θα “αναλάβουν” την απαγγελία των ποιημάτων.

More info 

Η μουσική παράσταση «Μνήμες Μικράς Ασίας, Μνήμες Πατρίδας», θα παρουσιαστεί στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου στις 14 Νοεμβρίου 2022, στις 8.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους. 

 

MadameLeFo