Molton Brown: Το ταξίδι της προς τη βιωσιμότητα άρχισε

 Το ταξίδι της Molton Brown προς τη βιωσιμότητα μόλις έχει αρχίσει να ακολουθεί τον πιο κατάλληλο δρόμο… Προτείνει λοιπόν, νέες συσκευασίες, από 50% ανακυκλωμένο PET… Και κάπως έτσι, άρχισε να σβήνει βήμα με βήμα την ομορφιά μιας χρήσης.

Η συνειδητή φροντίδα της Molton Brown για τον κόσμο ξεκίνησε από τις αρχές της δεκαετίας του ’70, παραμένοντας πιστοί στους ιδρυτές της, πεποίθηση ότι η πολυτέλεια και η βιωσιμότητα λειτουργούν χέρι-χέρι. Η Molton Brown ήταν από τους πρώτους στο Ηνωμένο Βασίλειο που δεν έκαναν ποτέ δοκιμή σε ζώα. Οι φόρμουλες της είναι 100% χορτοφαγικές και το 97% των προϊόντων της είναι vegan*. Υπολογίζεται ότι θα γίνει 100% vegan κατασκευαστής το 2022.  Η μονάδα παραγωγής του Elsenham είναι ουδέτερη από άνθρακα. Από το 2016, τροφοδοτείται από ανανεώσιμες πηγές ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ το 97% των απορριμμάτων του ανακυκλώνονται, με φιλοδοξία να φτάσει το 100% μέχρι το 2025. Και τώρα όλα τα μπουκάλια της συλλογής Bath, Body and Hand κατασκευάζονται πια από 50% ανακυκλωμένο PET… Και κάπως έτσι, η Molton Brown άρχισε να σβήνει την ομορφιά μιας χρήσης βήμα βήμα.

              Γυάλινο μπουκάλι και Συλλογή Hand Wash Refill

Ως μέρος τις προσπάθειας για την προστασία του πλανήτη μας, η Molton Brown είναι απίστευτα περήφανη που παρουσιάζει το νέο επαναγεμιζόμενο πρόγραμμά της.  Ένα επαναχρησιμοποιούμενο γυάλινο μπουκάλι και συσκευασίες ανταλλακτικού σαπουνιού χεριών. Μια εναλλακτική λύση χωρίς πλαστικό, που είναι μακράς διαρκείας και ιδιαίτερα κομψό. Το νέο γυάλινο μπουκάλι των 200 ml έχει το ίδιο σχέδιο με το μπουκάλι σαπουνιού χεριών. Με το δικό της γνωστό στρογγυλό σχήμα και το έμβλημα, το λογότυπο είναι τυπωμένο με ασημί μελάνι υψηλής λάμψης και πιο εκλεπτυσμένο φινίρισμα.  Είναι φιλοτεχνημένο από χοντροκομμένο γυαλί, που είναι όχι μόνο 100% ανακυκλώσιμο, αλλά έχει μια ανθεκτική, βαριά βάση, για μια όμορφη αίσθηση που θα λατρέψεις από την πρώτη ματιά!

Τώρα λοιπόν, μπορείς να ανανεώνεις αυτό το θεϊκό γυάλινο μπουκάλι με τα νέα Ανταλλακτικά σαπούνια Χεριών των 400ml. Αυτή τη στιγμή είναι διαθέσιμα σε τρία εμβληματικά αρώματα: Το Orange & Bergamot, το Delicious Rhubarb & Rose και το Coastal Cypress & Sea Fennel. Τα ανταλλακτικά μειώνουν τα πλαστικά και τα απόβλητα μιας χρήσης, καθώς 63% λιγότερο πλαστικό έχει χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή αυτής της θήκης αναπλήρωσης σε σύγκριση με τα τυπικά μπουκάλια. Και καθώς οι βιώσιμες δεσμεύσεις της Molton Brown αυξάνονται, το επαναγεμιζόμενο πρόγραμμά της θα εξελιχθεί ώστε να περιλαμβάνει περισσότερα αρώματα και κατηγορίες

«Το επαναγεμιζόμενο πρόγραμμά μας αποτελεί μέρος του ταξίδιου για τη διαρκώς εξελισσόμενη βιωσιμότητά μας, καθώς αναπληρώνουμε και ξαναχρησιμοποιούμε, σταδιακά μειώνουμε την σπατάλη και κατανάλωση καλλιεργώντας τους φυσικούς μας πόρους», αναφέρει η Beatrice Descorps, Global Vice President, Marketing

 Η Συλλογή

Και λίγο story για την Molton Brown

Ο οίκος Molton Brown γεννήθηκε το 1971 στο Λονδίνο, στη South Molton Street και θεωρείται η διαχρονική απεικόνιση του μοναδικού Βρετανικού στυλ. Σε συνεργασία με τους πιο σύγχρονους αρωματοποιούς και καλλιεργώντας την καλλιτεχνική τους ελευθερία, δημιουργεί ιδιαίτερα Eau de Parfum και Toilette, εμβληματικά προϊόντα για το μπάνιο, το σώμα, τα μαλλιά και το σπίτι.

                         

Η παραγωγή των προϊόντων ήταν και παραμένει στην Αγγλία συνεχίζοντας σταθερά τη δημιουργία αυθεντικών, αισθησιακών εμπειριών υψηλής ποιότητας που αναδεικνύουν την προσωπικότητα των καταναλωτών. Τα προϊόντα του οίκου Molton Brown φέρουν υπερήφανα το Royal Warrant by appointment to Her Majesty the Queen, δηλαδή την τιμητική διάκριση της Βασίλισσας της Μεγάλης Βρετανίας, καθώς αποτελούν επίσημο προμηθευτή του παλατιού σε είδη προσωπικής περιποίησης.

MadameLeFo
0