Με μια συλλεκτική τσάντα υποστηρίζεις το WOMANIFESTO 

Τώρα μπορείς… Ναι, αγοράζοντας μια συλλεκτική οικολογική τσάντα υποστηρίζεις το φιλμ WOMANIFESTO. Μιλάμε για το πρώτο μωσαϊκό-φιλμ μανιφέστο με την σκηνοθετική υπογραφή της Έφης Σπύρου, της αγαπημένης κύπριας εικαστικού, που στόχο έχει να ενώσει τις φωνές των γυναικών δημιουργών από διαφορετικές κουλτούρες, γενιές και τόπους.

Δημιουργία, Φαντασία, Ελευθερία

Μετά από την πρόσκληση της κύπριας εικαστικού-σκηνοθέτιδας Έφης Σπύρου, η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Κίκα Ιωαννίδου φιλοτέχνησε 10 συλλεκτικές χειροποίητες και οικολογικές τσάντες, που τώρα μπορείς να βρεις στο πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης.

Με το μοναδικό απλικαρισμένο μοτίβο που κοσμεί την κάθε τσάντα, κάθε γυναίκα μπορεί να κάνει τα ψώνια της νιώθοντας πραγματικά ξεχωριστή.

Η Λεβέντειος Πινακοθήκη στηρίζει την εικαστική αυτή εκδήλωση που στόχο έχει τη προβολή σύγχρονων Γυναικών εικαστικών. Πρόκειται για το πρώτο μωσαϊκό-φιλμ WOMANIFESTO II για την γυναικεία δημιουργική φωνή του σήμερα χωρίς σύνορα…

Πως θα αποκτήσεις την δική σου τσάντα

Οι συλλεκτικές χειροποίητες και οικολογικές τσάντες είναι διαθέσιμες στο πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Θα τις ανακαλύψεις επίσης και στο ηλεκτρονικό πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης The AGLG Shop κάνοντας κλικ εδώ στην τιμή των 50 ευρώ.

Τα έσοδα θα διατεθούν για την υποστήριξη του φιλμ WOMANIFESTO II, με 15 δημιουργούς από την Ελλάδα και την Κύπρο σε παραγωγή της MKO RUNONART, που δημιουργήθηκε από την ίδια την Έφη Σπύρου.

More info

Και να θυμάσαι: Όσο περισσότερο ψωνίζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις!

Στα πλαίσια του αναπτυξιακού προγράμματος του εμπορικού τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου από τον Δήμο Λευκωσίας, η οδός Αναστασίου Γ. Λεβέντη θα παραμείνει κλειστή για τους επόμενους μήνες και η πρόσβαση στους χώρους στάθμευσης της Λεβεντείου Πινακοθήκης δεν είναι εφικτή. Ωστόσο, η Λεβέντειος Πινακοθήκη και το Πωλητήριο συνεχίζουν να λειτουργούν κανονικά.

Μάλιστα, είναι στη διάθεσή σου για να διευκολύνουν τις αγορές σου από το Πωλητήριο της Πινακοθήκης με διαδικτυακές ή τηλεφωνικές παραγγελίες και άμεσες αποστολές. Μείνε συντονισμένη για τις ειδικές προσφορές και τις εκπτώσεις!

Προς το παρόν, σε έναν κόσμο γεμάτο εμπόδια, η τέχνη είναι ακόμα εδώ! Δεν είναι οπισθοδρόμηση, είναι ευκαιρία! Έτσι, αν θα πας στο Πωλητήριο της Λεβεντείου Πινακοθήκης για επιτόπου αγορές θα έχεις και σημαντικές εκπτώσεις… Μάλιστα, όσο περισσότερο ψωνίζεις, τόσο περισσότερο κερδίζεις! Και μπορείς να εκμεταλλευτείς τις πιο κάτω προσφορές:

Πάρε το 20% πίσω στην τελική σου απόδειξη για αγορές > €300

Πάρε το 15% πίσω στην τελική σου απόδειξη για αγορές > €200

Πάρε το 10% πίσω στην τελική σου απόδειξη για αγορές > €100

Διάβασε περισσότερα για την πορεία της καταξιωμένης Κύπριας εικαστικού Έφης Σπύρου κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Έφη Σπύρου: La signora del’ arte

 

MadameLeFo