Μάθε πότε ανοίγει το νέο κατάστημα της Η&Μ στη Λεμεσό

Είσαι από τη Λεμεσό και λατρεύεις την H&M; Ε, λοιπόν, σου έχουμε τα πιο hot νέα! Το αγαπημένο σου πολυκατάστημα μόδας επιτέλους έρχεται και στην πόλη σου. Όπως μάθαμε μάλιστα ανοίγει εντός λίγων ημερών… Κάνε scroll πιο κάτω και θα μάθεις όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Photo credits: Canva.com

Μετά από αρκετές αναβολές -λόγω της πανδημίας- απομένουν πλέον λίγες μέρες μέχρι να ανοίξει το νέο κατάστημα της Η&Μ στη Λεμεσό.

Η H&M τώρα και στη Λεμεσό

Το νέο κατάστημα της Η&Μ στη Λεμεσό ανοίγει τις πόρτες του στις 3 Μαρτίου. Ναι, την Πέμπτη 3 Μαρτίου στις 11:00, η H&M, Hennes & Mauritz ΑΕ ανοίγει τις πόρτες του πολυαναμενόμενου καταστήματός της στην Λεμεσό της Κύπρου. Το νέο τριώροφο κατάστημα βρίσκεται στην Λεωφόρο Ανεξαρτησίας 117 (στο πρώην κατάστημα της ΕΣΕΛ) και θα προσφέρει μόδα για τη γυναίκα, τον άντρα, τον έφηβο και το παιδί σε έναν χώρο 1.400τ.μ. Η H&M έκανε την είσοδο της στην αγορά της Κύπρου το 2016 με τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματός της στη Λευκωσία. Το δεύτερο κατάστημα της εταιρείας στην Κύπρο θα προσφέρει καθημερινά κομμάτια μόδας σε υψηλή ποιότητα και προσιτές τιμές για όλη την οικογένεια, ενώ θα διαθέτει και τμήματα Underwear, Accessories και Η&Μ Sport.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα εγκαίνια του νέου μας καταστήματος, που βρίσκεται σε έναν από τους πιο εμπορικούς δρόμους της Λεμεσού. Η Κύπρος είναι μια πολύ σημαντική αγορά για εμάς και ανυπομονούμε να έρθουμε ακόμη πιο κοντά στους πελάτες μας χαρίζοντάς τους μια ξεχωριστή, αγοραστική εμπειρία. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε μόδα και ποιότητα στην καλύτερη τιμή με αειφόρο τρόπο.», αναφέρει η Minna Carlberg, Country Manager για το Sales Market Greece.

Το κατάστημα θα εγκαινιάσει την άφιξή του στη Λεμεσό με την ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ, που χαρακτηρίζεται από έντονες χρωματικές παλέτες και εμπνευσμένα κομμάτια για τους λάτρεις της μόδας.

H&M και shop online

 

Photo credits: Canva.com

Σημείωσε ότι εκτός από την αγοραστική εμπειρία που σου προσφέρει η Η&Μ μέσω των φυσικών της καταστημάτων της, δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της στην Κύπρο να κάνουν τις αγορές τους και διαδικτυακά, από το ηλεκτρονικό της κατάστημα.

 

MadameLeFo