Μαρίνα Αγίας Νάπας: Άνοιξε η εμπορική ζώνη της

Μαρίνα Αγίας Νάπας… Ναι, η εμπορική ζώνη της είναι πλέον ανοικτή για όλους μας…  Και τί ενοούμε; Το Riva Beachouse,  το Coffee Berry, το Crew Lounge και ο χώρος στάθμευσης είναι ήδη σε λειτουργία… Μάθε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες. 

Σε πιλοτική φάση λειτουργίας εισέρχεται η Μαρίνα της Αγίας Νάπας, ανοίγοντας και επίσημα τις πόρτες της εμπορικής της ζώνης στο κοινό. Το πιο φιλόδοξο αναπτυξιακό έργο στην Κύπρο ανακοινώνει τη λειτουργία των Riva Beachouse, Crew Lounge καθώς και του τετραώροφου χώρου στάθμευσης, για την εξυπηρέτηση επισκεπτών και διαμενόντων. Τα παραπάνω καταστήματα προστίθενται στη λίστα των καταστημάτων που λειτουργούν στην εμπορική ζώνη, μετά το Coffee Berry το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία από τον Μάιο.

Όπως είχε ανακοινωθεί στα μέσα Ιουνίου, το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse Riva Beachouse, που βρίσκεται στη δυτική πλευρά της μαρίνας, προβλέπεται να καταστεί ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία με την υπογραφή του φημισμένου σεφ Δημήτρη Κατριβέση.

Το νέο Αλφαμέγα Convenience Store, το οποίο είναι το μοναδικό στην ευρύτερη περιοχή, από τον Αύγουστο θα εξυπηρετεί ενοίκους, επισκέπτες, ιδιοκτήτες σκαφών και πληρώματα. Με συνολικό εμβαδόν 200 τετραγωνικών μέτρων, το κατάστημα εξυπηρετεί τις βασικές ανάγκες των επισκεπτών ημερησίως από τις 8π.μ. έως τις 10μ.μ. τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εμπορική ζώνη, ήδη λειτουργεί από τον περασμένο Μάιο κατάστημα Coffee Berry από τον Όμιλο Ζορπά. Με μοναδική θέα στην μαρίνα, το κατάστημα διαθέτει ανανεωμένη αρχιτεκτονική και χαρακτηρίζεται από μία μοντέρνα αισθητική και minimal σχεδιασμό, προσφέροντας εκτός από καφέ, συνοδευτικά σνακ, σάντουιτς και γλυκά στους επισκέπτες του.

Στις υπηρεσίες της εμπορικής ζώνης, προστέθηκε επίσης πρόσφατα η υπηρεσία ανάληψης χρημάτων επί 24ώρου βάσεως, σε συνεργασία με την Onexchange S.A.

Το πρόσφατα ανακαινισμένο Crew Lounge, το οποίο λειτουργεί από τις αρχές Ιουλίου, παρέχει στους ιδιοκτήτες και τα πληρώματα σκαφών, στους ενοίκους, στους επισκέπτες καθώς και στο προσωπικό της μαρίνας ένα προσεκτικά σχεδιασμένο χώρο χαλάρωσης και εστίασης. Στο χώρο προσφέρεται υψηλής ποιότητας καφές, κρύα και ζεστά ροφήματα καθώς και επιλεγμένο μενού  κρύας και ζεστής κουζίνας. Στο φιλικό περιβάλλον του Crew Lounge παρέχεται επίσης δωρεάν Wi-Fi.

Οι επισκέπτες στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το νέο χώρο στάθμευσης, ο οποίος βρίσκεται στην καρδιά της εμπορικής ζώνης σε πολύ κοντινή απόσταση από όλες τις υπηρεσίες. Διαθέτει τέσσερις ορόφους και χώρο για περισσότερα από 550 αυτοκίνητα. Επιπρόσθετα, η πρόσβαση στο χώρο στάθμευσης θα παρέχεται δωρεάν στους επισκέπτες της μαρίνας μέχρι τον Δεκέμβριο του 2021.

Ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η εμπορική ζώνη της Μαρίνας της Αγίας Νάπας ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό, προσφέροντάς του την ευκαιρία να απολαύσει στιγμές χαλάρωσης και αναψυχής, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό. Παράλληλα, το κοινό μπορεί δει από κοντά τις μέχρι τώρα εργασίες και να πάρει μια γεύση από το εμβληματικό έργο που αναμένεται να γίνει σημείο αναφοράς, όχι μόνο για την Κύπρο, αλλά για ολόκληρη την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου».

Η εμπορική ζώνη, η οποία θα γίνει πόλος έλξης και η καρδιά της ψυχαγωγίας για αγορές, φαγητό και διασκέδαση, θα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέες συνεργασίες για καταστήματα, καφετέριες, εστιατόρια και ψυχαγωγικές δραστηριότητες.

Συντεταγμένες για τη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Χωροθετημένη ανάμεσα στις παραλίες Αγίας Θέκλας και Μακρόνησου, η Μαρίνα Αγίας Νάπας περιλαμβάνει την κατασκευή 220 ευρύχωρων, πολυτελών διαμερισμάτων σε δύο εντυπωσιακούς πύργους και 35 πολυτελών επαύλεων. Περιλαμβάνει επίσης, μαρίνα με δυναμικότητα ελλιμενισμού και παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών σε 600 σκάφη, ναυπηγείου. Επιπλέον, προσφέρεται μια σειρά από επιλεγμένα καταστήματα και εστιατόρια που θα προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και ανέσεις στους διαμένοντες και επισκέπτες της Μαρίνας.

More info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα marinaayianapa.com

 

 

 

 

MadameLeFo