Μαριλένα Κασουλίδου: Νέα ατομική έκθεση

Η Μαριλένα Κασουλίδου παρουσιάζει σε λίγες μέρες την τρίτη της ατομική έκθεση, στην Gallery της MC DESIGNS. Κάνε scroll για να μάθεις όλες τις ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες.

Μαριλένα Κασουλίδου

Την τρίτη της ατομική έκθεση ετοιμάζεται να παρουσιάσει η καλλιτέχνις Μαριλένα Κασουλίδου με έργα, χειροτεχνίες, κοσμήματα και διακοσμητικά τα οποία έχουν δημιουργηθεί από την ίδια, από την αρχή της δημιουργικής της πορείας μέχρι και σήμερα. Τα έργα που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, εκφράζουν συναισθήματα, σκέψεις και βιώματα της ίδιας αλλά και δικών της ανθρώπων. Αν θα έπρεπε να δώσει ένα τίτλο σε αυτήν την έκθεση θα ήταν: «Η ζωή», όπως αναφέρει και η ίδια.

Μαριλένα ΚασουλίδουΣτα εκθεσιακά έργα της Μαριλένας Κασουλίδου κυριαρχεί μια τεράστια πανδαισία χρωμάτων, σχημάτων, υφών και αισθήσεων που σε καλούν να ταξιδέψεις μαζί τους. Στόχος της είναι να δημιουργήσει ενδιαφέρουσες εικόνες που αφήνουν ένα αίσθημα μαγείας και ταξιδιού. Κάθε έργο προσκαλεί τους θεατές να  «ζήσουν» τα δικά τους συναισθήματα και να δώσουν τις δικές τους ερμηνείες, αφήνοντας έτσι τον εαυτό τους να ταξιδέψει.

More info

Η τρίτη ατομική έκθεση της Μαριλένας Κασουλίδου εγκαινιάζεται την Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου στις 19:30.

Χώρος Έκθεσης: MC Designs: Οδός Πρέσπας 4Β, πάροδος Δημοσθένη Σεβέρη, Λευκωσία

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να αποταθείς στο τηλέφωνο 99412157. Μάθε περισσότερα για την Μαριλένα Κασουλίδου αλλά και τη δουλειά της στο Instagram.

MadameLeFo