Καθάρισε το υπνοδωμάτιο για ποιοτικό ύπνο

Καθάρισε το υπνοδωμάτιο σου σωστά… Ναι, υπάρχουν δύο τρόποι για να το καθαρίσεις: Το καθημερινό σιγύρισμα και το σχολαστικό φρεσκάρισμα! Μάθε πως θα το κάνεις ακολουθώντας τα βήματα που σου προτείνουμε πιο κάτω. Και θα απολαμβάνεις σίγουρα πολύ καλύτερο και πιο ποιοτικό ύπνο!

Το στρώσιμο του κρεβατιού, το ξεσκόνισμα, το σκούπισμα του πατώματος με απλή ή με ηλεκτρική σκούπα, το μάζεμα τον ρούχων είναι η ρουτίνα για να φροντίσεις το υπνοδωμάτιό σου. Τα φρέσκα καθαρά σεντόνια είναι μια εβδομαδιαία ρουτίνα για να το φρεσκάρεις. Υπάρχουν όμως και κάποιοι επιπρόσθετοι τρόποι για να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο την καθαριότητα του υπνοδωματίου σου για να απολαμβάνεις καλύτερο ύπνο κάθε βράδυ.

Πλένουμε τα σεντόνια, πάπλωμα και όλα όσα βρίσκονται πάνω στο κρεββάτι μας 

Αφιερώνουμε μια μέρα για ριζική καθαριότητα του υπνοδωματίου μας. Σου παρουσιάζουμε ένα ολοκληρωμένο τρόπο για να το πετύχεις. Έτσι θα έχεις πιο ποιοτικό ύπνο και θα απολαμβάνεις περισσότερο το υπνοδωμάτιο σου. Αν έχεις και εσύ κάποια tips γράψε μας τα, στα σχόλια της σελίδας μας.

  • Άνοιξε τα παράθυρα για να αεριστεί το δωμάτιο και να μπει το φως. Αφαίρεσε τα πάντα από το κρεββάτι σου και βάλε τα στο πλυντήριο. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα σεντόνια, μαξιλαροθήκες, μαξιλάρια (εκτός από memory foam μαξιλάρια), κουβέρτες, σκεπάσματα, προστατευτικά στρώματος.

Ξεχώρισε το πλύσιμο ανά είδος. Φρόντισε να βεβαιωθείς πως δεν βαρυφορτώνεις το πλυντήριο σου, π.χ. βάζουμε μόνον 2 μαξιλάρια σε κάθε πλύση.

  • Ένα σκέπασμα σε κάθε πλύση.
  • Τα σεντόνια σε μια πλύση.
  • Αφού αρχίσεις το πλύσιμο, καθάρισε το στρώμα του κρεβατιού. Πώς; Πέρασε με την ηλεκτρική σκούπα το στρώμα σου. Αν το στρώμα μυρίζει, τότε ψέκασε το με μαγειρική σόδα και άφησε το για 1-2 ώρες πριν το κάνεις με την ηλεκτρική σκούπα.
  • Στο μεταξύ συνέχισε το πλύσιμο. Αν έχεις στεγνωτήριο, στέγνωσε την κάθε πλύση ξεχωριστά. Αν όχι τότε σιγά-σιγά στον ήλιο.
  • Αφού καθαρίσεις το υπνοδωμάτιο και όλα είναι καθαρά και φρεσκαρισμένα, ξαναστρώσε το κρεββάτι σου με καθαρά σεντόνια, μαξιλαροθήκες και σκεπάσματα.

Αγορές για το υπνοδωμάτιο με εύκολο τρόπο

Αν έχεις κάποιο Linen Spray, ψέκασε τα καθαρά σεντόνια και το πάπλωμα σου.

 

Σου προτείνουμε δυο αρωματικά σπρέι για ρούχα και πετσέτες: Το Aqua di Limone (€46) ή το Lino nel Vento (€46) της Jo Malone London. Μάλιστα, τώρα μπορείς να τα παραγγείλεις από τη MadameLefo και να έρθουν να σε βρουν στο σπίτι σου, με δωρεάν παράδοση στη διεύθυνσή σου.

 

 

 

Όταν θελήσεις να ριλαξάρεις στο παντακάθαρο υπνοδωμάτιο σου, τίποτα δεν είναι πιο χαλαρωτικό από ένα αρωματικό κερί. Βάλε στο κομοδίνο σου το Honeysuckle & Davana (€54) ή το Lime Basil & Mandarin (€54) της Jo Malone London.

 

Βέβαια, μπορείς να αγοράσεις και τα φημισμένα αρώματα, κεριά και προϊόντα περιποίησης σώματος της Jo Malone London. Απλά, θα επικοινωνήσεις στο τηλεφωνο 22510110 ή θα στείλεις email στο jml.stasikratous@papaellinas.com

Οικολογική πνοή…

Κι αν θέλεις μια εναλλακτική, οικολογική πνοή στο δωμάτιό σου, δοκίμασε τα soy κεριά της σειράς HomeLife! HomeLove!

Επέλεξε τα μοναδικά αρώματα από τη λευκή συλλογή και θα προσθέσουν μια διαφορετική νότα στο υπνοδωμάτιό σου. Θα τα βρεις από το Eco Home Store, και μπορείς να τα αγοράσεις online κάνοντας κλικ εδώ.

Αν πάλι σ’ αρέσουν τα essences και τα αρωματικά κεριά της Waks, τότε, μπορείς επίσης να τα παραγγείλεις και να έρθουν να σε βρουν στο σπίτι σου! Και με free την παράδοση στη διεύθυνσή σου. Απλά αναζήτησε τα στο https://www.facebook.com/wburnedforambience/

 

Επίσης, μπορείς να βρεις νέα σεντόνια, μαξιλάρια και σκεπάσματα από την ΙΚΕΑ. Θα τα παραγγείλεις online και θα σου τα φέρουν στο σπίτι, με free delivery όσο διαρκούν τα περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό. Κάνε κλικ στο link εδώ και θα μάθεις όλες τις σχετικές πληροφορίες.

Τέλος, αν έχεις στο κήπο σου λεβάντα, κάνε ένα μπουκετάκι και βάλε το κάτω από το μαξιλάρι σου. Ο ύπνος σου απόψε θα είναι καλύτερος από ποτέ.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0