Κάνε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνιδάκι

Κάνε την οργάνωση του σπιτιού… παιχνιδάκι! Ναι, τώρα είναι η ώρα… Ανακάλυψε τις λύσεις οργάνωσης και αποθήκευσης που μας προτείνει φέτος η ΙΚΕΑ, και θα βάλεις όλα τα αντικείμενα του σπιτιού σου στη θέση τους!

 

Τώρα που αλλάζει ο καιρός είναι η κατάλληλη στιγμή να ετοιμάσεις το σπίτι σας, ώστε να απολαύσεις τη νέα σεζόν με ανανεωμένη διάθεση, σε όμορφους και έξυπνα διαμορφωμένους χώρους. Η ΙΚΕΑ σε βοηθάει με νέα προϊόντα, ιδέες και έμπνευση για την αποθήκευση των «χειμωνιάτικων» ρούχων και την τακτοποίηση του σπιτιού.

Ξεκίνησε με ένα ξεκαθάρισμα όσων αντικειμένων δεν χρησιμοποιείς πια. Τοποθέτησε τα στην τσάντα μεταφοράς FRAKTA και δώρισε τα για να ξεκινήσουν μια νέα ζωή και να προσφέρουν χαρά σε κάποιον άλλο που τα έχει ανάγκη! Στο υπνοδωμάτιο, μία λειτουργική ντουλάπα με συρτάρια, όπως η σειρά PAX, επιτρέπει την οργάνωση και αποθήκευση, με προσοχή, των ρούχων σου.

Οργάνωση τώρα…

Η κρεμαστή θήκη αποθήκευσης με διαχωριστικά BLÄDDRARE θα σε βοηθήσει να αποθηκεύσεις διάφορα  ρούχα, όπως πουλόβερ ή αξεσουάρ, ενώ αξιοποιώντας και τις πλαϊνές θήκες που διαθέτει, κερδίζεις ακόμα περισσότερο χώρο. Αντίστοιχα, με τις θήκες τακτοποίησης BAXNA θα μπορείς να βλέπεις ό,τι χρειάζεσαι στα συρτάρια εύκολα, και να τα παίρνεις γρήγορα.

Επιπλέον, χρησιμοποίησε κουτιά αποθήκευσης που στοιβάζονται, όπως τα TJENA και τα ANILINARE που διαθέτουν διαχωριστικά για ρολόγια, κοσμήματα και άλλα μικροαντικείμενα. Σε αυτά, μπορείς να γράψεις ή να βγάλεις μία φωτογραφία και να την κολλήσεις απ’ έξω για να βρίσκεις εύκολα αυτό που ψάχνεις.

Βάλε τάξη παντού…

Μείωσε την ακαταστασία στο παιδικό δωμάτιο, συνδυάζοντας εύκολο συμμάζεμα, και διασκέδαση… Ανακάλυψε τη σύνθεση αποθήκευσης TROFAST!

Η οργάνωση στο καθιστικό προσδίδει ηρεμία και αναδεικνύει το στιλ επίπλωσης. Επίλεξε έπιπλα που είναι λειτουργικά και, ταυτόχρονα, εκφράζουν την προσωπικότητά σου. Ανάδειξε τα αγαπημένα σου αντικείμενα τοποθετώντας τα σε βιτρίνες με διαχρονικό σχεδιασμό, όπως οι βιτρίνες HAVSTA και HAUGA.

Για πιο μοντέρνους χώρους, επίλεξε βιτρίνα RUDSTA και τα ντουλάπια EKET. Βάλε τάξη με είδη αποθήκευσης που δεν υστερούν σε στιλ, όπως η σειρά MANICK και οι θήκες περιοδικών TJOG.

Οργάνωση & τακτοποιημένη κουζίνα…

Η σωστή οργάνωση και αποθήκευση είναι τελικά μία απλή διαδικασία ακόμη και στην κουζίνα. Τα αντικείμενά σου, ένας χώρος να τα τοποθετήσεις και αυτό ήταν! Η θήκη συρταριών VARIERA και η ράγα HULTARP θα σου λύσουν τα χέρια. Προτίμησε τα διάφανα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων… Με τα ΚORKEN και IKEA 365+ θα βρίσκεις τα πάντα εύκολα, όπου κι αν βρίσκονται.

Ενίσχυσε την λειτουργικότητα, αλλά και το στιλ του μπάνιου σου, με έξυπνες ιδέες που προσφέρουν ακόμα περισσότερους χώρους αποθήκευσης. Το υψηλό ντουλάπι GODMORGON προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα με ιδιαίτερο σχεδιασμό. Με τα κουτιά αποθήκευσης KUGGIS, τα διάφανα κουτιά με συρτάρια GODMORGON θα έχεις ό,τι χρειάζεσαι σε ένα μέρος και θα τα μετακινείς εύκολα. Ανακάλυψε και τα καλάθια από ανακυκλώσιμα υλικά PURRPINGLA που δίνουν ξεχωριστό στιλ στο χώρο…

Ήρθε η στιγμή, λοιπόν, να βάλεις τάξη παντού, σε κάθε σημείο του σπιτιού. Θα σε βοηθήσουν μία ανοιχτή ντουλάπα με συρτάρια HAUGA, ή μία έξυπνη μονάδα αποθήκευσης BOAXEL… Οι μοναδικές κρεμαστές θήκες αποθήκευσης NEREBY και τα κουτιά οργάνωσης συρταριών NOJIG. Στην ΙΚΕΑ υπάρχουν λύσεις και για την αποθήκη, όπως πάγκοι εργασίας, ραφιέρες και ντουλάπια. Το σύστημα αποθήκευσης IVAR σε νέο χρώμα σε συνδυασμό με κουτιά αποθήκευσης μπορούν να οργανώσουν τα πάντα…

 

Με την οργάνωση η καθημερινή ζωή στο σπίτι γίνεται καλύτερη και ο χώρος σας φαίνεται μεγαλύτερος. Ανακαλύψτε αμέτρητες λύσεις οργάνωσης και διαμορφώστε έξυπνα τον χώρο σας. Ζούμε μαζί και όλα γίνονται εύκολα! IKEA.com.cy

 

 

MadameLeFo