Καλοκαιρινά και trendy οικολογικά παπούτσια

Φέτος το καλοκαίρι επιμένουμε οικολογικά και κάνουμε τα πρώτα eco… βήματά μας με τα Natural World, τα παπούτσια με την οικολογική συνείδηση, που ήρθαν για να χαρίσουν άνεση και στυλ στις καθημερινές εμφανίσεις μας. 

Προσθέτουμε στη ζωή μας χρώμα, στυλ και τα οικολογικά παπούτσια της Natural World! Με 100% οργανικό βαμβάκι και ανακυκλώσιμες πρώτες ύλες. Η επιλογή είναι Natural

Ξανακούσατε για παπούτσια με οικολογική συνείδηση; Κι όμως, υπάρχουν… Λέγονται Natural World, είναι κατασκευασμένα από 100% οικολογικά υλικά, και γι’ αυτό σέβονται και το περιβάλλον. Συν τοις άλλοις, με όραμά τους το καλύτερο αύριο, η Natural World στηρίζει το έργο του συνδέσμου Θερμοκοιτίδα Αγάπης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη φιλοσοφία των παπουτσιών της Natural World κάντε scroll πιο κάτω.

Kαι eco και με οικολογικές ευαισθησίες

Σίγουρα ακούσατε για οικολογικά καλλυντικά, άντε και για οικολογικά ρούχα. Για οικολογικά παπούτσια πάντως, σίγουρα δεν είχατε ιδέα! Κι όμως, υπάρχουν και κυκλοφορούν πλέον και στην Κύπρο.

Ανακαλύψτε τις οικολογικές εσπαντρίγιες της Natural World σε υπέροχα καλοκαιρινά χρώματα.

H Natural World με καταγωγή την Ισπανία, είναι ένα νεανικό brand που σκοπό του έχει να δημιουργεί 100% οικολογικά παπούτσια. Οι δημιουργοί του, άκρως ευαισθητοποιημένοι στην εποχή μας όπου το περιβάλλον εξασθενεί, σχεδίασαν και παρήγαγαν μοντέρνα παπούτσια, αλλά με οικολογική συνείδηση και σεβασμό προς τη φύση. Γι’ αυτό τα καινούργια eco παπούτσια της Natural World ήρθαν για να μείνουν.

Οικολογικά παπούτσια με φιλοσοφία

Η φιλοσοφία του brand εστιάζεται στην αγάπη προς τη φύση, γι’ αυτό άλλωστε ακολουθεί μια μοναδική μέθοδο παραγωγής που σέβεται το περιβάλλον. Οι νέες καλοκαιρινές συλλογές για άνδρες και γυναίκες της Natural World συνδυάζουν αρμονικά τα τελευταία trends με την οικολογική φιλοσοφία του brand, ενώ ταυτόχρονα υπόσχονται να σας χαρίσουν άνεση και στυλ στις καθημερινές σας εμφανίσεις.

Εσείς πόσο Eco-friendly είστε; 

Με την ολοκαίνουργια συλλογή SS18 το στυλ αποκτά οικολογικό χαρακτήρα. Και η αλήθεια είναι μια: Επιλέγοντας Natural World επιλέγουμε με συνείδηση παπούτσια, κατασκευασμένα με 100% οργανικές πρώτες ύλες και ανακυκλώσιμα υλικά παραγωγής.

Life at the beach… με Natural World για ένα natural και οικολογικό καλοκαίρι!

Άλλωστε, σκοπός της Natural World είναι να μοιραστεί μαζί μ’ εμάς τοθς καταναλωτές την φιλοσοφία και το lifestyle του brand. Όπως λέει και το όνομα της, προτείνει ένα Natural World, και ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές!

Οι άντρες που επιλέγουν Natural World είναι άντρες με στυλ και σέβονται τη φύση και το περιβάλλον.

Με ανδρικές και γυναικείες συλλογές, φέτος το καλοκαίρι φορέστε κι εσείς κάτι διαφορετικό… Τα παπούτσια με οικολογική φιλοσοφία κι ένα καλό σκοπό…

Και κοινωνική προσφορά

Φέτος το καλοκαίρι λοιπόν, το στυλ μας μπορεί να αποκτήσει έναν απόλυτο οικολογικό χαρακτήρα! Και εκτός του ότι επιλέγοντας παπούτσια της Natural World συμβάλλουμε έμπρακτα στην προστασία του περιβάλλοντος, το brand διαβλέποντας στην εναρμόνιση των κοινωνικών στόχων της με τον οραματισμό της για ένα καλύτερο αύριο, η Natural World στηρίζει το έργο του συνδέσμου Θερμοκοιτίδα Αγάπης, έχοντας προσφέροντας €1 για κάθε ζευγάρι παπούτσια που τοποθετήθηκε στην Κυπριακή αγορά, στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών του Μακάριου Νοσοκομείου.

Με 100% οργανικές πρώτες ύλες η Natural World είναι brand με συνείδηση.

Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, επιλέγουμε να συμβάλουμε ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος! Αυτό το καλοκαίρι, κάνουμε τα πρώτα μας οικολογικά… βήματα με Natural World. Η δική σας επιλογή ποιά είναι;

More info

Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές σε επιλεγμένα καταστήματα ή επισκεφθείτε την σελίδα της Natural World στο Facebook  (https://www.facebook.com/NaturalWorldEcoCyprus/) για να γνωρίσετε περισσότερα για τα οικολογικά παπούτσια.

Συνδυάστε ένα ζευγάρι παπούτσια Natural World για να είστε stylish και Eco-friendly μαζί!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0