Γυναίκα & σώμα: Μια διαδρομή στην Ιστορία, την διατροφή και την ψυχολογία

Με σκοπό να αναλύσουν την εικόνα του γυναίκειου σώματος σήμερα σε σχέση με τη γυναίκεια ιστορία, διατροφή και ψυχολογία, τρεις νεαρές, καταξιωμένες στο χώρο τους επιστήμονες, διοργανώνουν την Ημερίδα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΣΩΜΑ: Ιστορία, Διατροφή Ψυχολογία». Πότε και πού; Θα το μάθετε παρακάτω…

Τρεις νέες γυναίκες, επιτυχημένες στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιούνται, συναντώνται για πρώτη φορά σε μια εκδήλωση που θα έχει ως θέμα της, τι άλλο, τη γυναίκα. Τη γυναίκα του χθες, τη γυναίκα του σήμερα, τη γυναίκα του αύριο. Τρεις νέες, δραστήριες γυναίκες λοιπόν, βρίσκονται στη πρώτη γραμμή ανταλλαγής απόψεων που θα βοηθήσουν την κάθε μια από εμάς να αγαπήσει το σώμα της.

Lectures by three specialists for the women history

International Women Day conference

Γυναίκα & Σώμα: Ιστορία, Διατροφή, ΨυχολογίαΗ Ημερίδα «ΓΥΝΑΙΚΑ & ΣΩΜΑ» διοργανώνεται για πρώτη φορά το ερχόμενο Σάββατο 10 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Elias Beach στη Λεμεσό, και αφορά όλες τις γυναίκες του σήμερα υπό το πρίσμα του γυναίκειου σώματος, όπως αυτό διαγράφεται μέσα από την Ιστορία, την Διατροφή και την Ψυχολογία.

Προκλήσεις, από τον δύσκολο συνδυασμό της σκληρής καθημερινότητας, τα πιεστικά προγράμματα της εργασίας, τις υποχρεώσεις της οικογένειας, την περιορισμένη πρόσβαση στα επιχειρηματικά δίκτυα, αλλά και τις κοινωνικές καταβολές του τόπου μας, έχουν γεννήσει αρνητικά, ανούσια και πολλές φορές καταστροφικά π ρότυπα για το γυναικείο σώμα, όπως είναι για παράδειγμα, η συναισθηματική υπερφαγία.

Meet the women entrepreneurs

Η Ημερίδα διοργανώνεται στα πλαίσια της «Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας» από την Δρ. Αννίτα Αντωνιάδου Δρ Αννίτα Αντωνιάδου – Dr Annita Antoniadou (Αρχαιολόγος – Ιστορικός / Phd.,MA.,BA.Geoarchaeology), την συνεργάτιδά μας Άννα Κορτέση Anna Cortesi – The Balanced Life (Διαιτολόγος – Κλινικός Διατροφολόγος / RD., MSC Clinical Nutrition) και την Ιλόνα Μαρκοσιάν Ilona Markosyan, Psychologist (Ψυχολόγος / MS Applied Psychology).

one of the three lecturers

Dr Annita Antoniadou Phd.,MA.,BA.Geoarchaeology

Η Αρχαιολόγος – Ιστορικός Δρ. Αννίτα Αντωνιάδου Δρ Αννίτα Αντωνιάδου 

Personal Nutrition Coach

Anna Cortesi, Personal Nutrition Coach

H συνεργάτιδά μας Άννα Κορτέση, Διαιτολόγος – Κλινικός Διατροφολόγος 

Ιλόνα Μαρκοσιάν, Ψυχολόγoς

H  Ιλόνα Μαρκοσιάν είναι η Ψυχολόγoς της παρέας 

Στόχος των τριών ειδικών είναι να προσφέρουν μια πλατφόρμα συζήτησης και ανταλλαγής απόψεων σχετικά με τις αποτελεσματικές πολιτικές που θα βοηθήσουν στην ενίσχυση και υποστήριξη της γυναίκας του σήμερα, με σκοπό να αγαπήσει το σώμα της, προκειμένου να δημιουργηθεί μακροπρόθεσμα μια δυναμική κοινότητα καλών πρακτικών για την γυναίκεια υγεία και ευεξία στην Κύπρο.

Σημειώστε ότι η γλώσσα της εκδήλωσης θα είναι η ελληνική.

 

 

More info

Για εισιτήρια επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 7008 7002

ή μέσω email στο info@cortesinutrition.com

 

 

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0