ΙΚΕΑ & LEGO λανσάρουν τη νέα σειρά BYGGLEK

Η ΙΚΕΑ & LEGO  λανσάρουν μια νέα σειρά, που ονομάζεται BYGGLEK… Τι σήμαίνει όμως, BYGGLEK; Σημαίνει ότι μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερο χώρο για παιχνίδι. Σημαίνει ότι μπορείς να αποθηκεύσεις τις ιστορίες των παιδιών σου, ή απλά τις δικές σου. Εξαρτάται πόσο παιδί νιώθεις! Πάμε πιο κάτω για να μάθεις μαζί μας τι είναι ακριβώς τα BYGGLEK… 

ΙΚΕΑ & LEGO

Για την ΙΚΕΑ, το παιχνίδι είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής, ανεξαρτήτως ηλικίας! «Ξυπνά» τη φαντασία και φέρνει μικρούς και μεγάλους ακόμα πιο κοντά… Το παιχνίδι κάνει τη ζωή στο σπίτι πιο όμορφη και τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος για όλους. Μέσα από αυτό μπορεί κανείς να εξερευνήσει τον κόσμο γύρω του, να πειραματιστεί, να ονειρευτεί και να τον ανακαλύψει εκ νέου…

Δες εδώ το σχετικό video

 

Τα παιδιά, όμως, και οι ενήλικες, αντιμετωπίζουν διαφορετικά το παιχνίδι… Τα μικρότερα μέλη της οικογένειας λατρεύουν να παίζουν χωρίς περιορισμούς… Αξιοποιούν οποιαδήποτε επιφάνεια του σπιτιού για να ξεδιπλώσουν τη δημιουργικότητά τους… Βέβαια, οι γονείς αποζητούν περισσότερη τάξη. Αλλά και το «χάος» είναι κομμάτι του παιχνιδιού, αφού για τα παιδιά αποτελεί ένα μοναδικό περιβάλλον γεμάτο δημιουργικά ερεθίσματα.

ΙΚΕΑ & LEGO = BYGGLEK

Για να δώσουν στα παιδιά τον χώρο που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να παίξουν, η ΙΚΕΑ και ο Όμιλος LEGO ένωσαν τις δυνάμεις τους για μια συναρπαστική συνεργασία… Αυτή η συνεργασία συνδυάζει την πολυετή εμπειρία της ΙΚΕΑ στην οργάνωση μικρών χώρων και αποθηκευτικών λύσεων, με την έμπνευση και την εξέλιξη που προσφέρει ο Όμιλος LEGO στα παιδιά μέσω του παιχνιδιού.

Δύο δημιουργοί, ο Andreas Fredriksson (σχεδιαστής στην ΙΚΕΑ) και ο Rasmus Buch Logstrup (σχεδιαστής στον Όμιλο LEGO), είχαν μια φαεινή ιδέα…  Και το αποτέλεσμά της; Ήταν η δημιουργία της σειράς BYGGLEK… Μια σειρά που συνδυάζει παιχνίδι και αποθηκευτικές λύσεις… Μια σειρά που δίνει τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν ακόμα πιο πολλές ώρες παιχνιδιού στο σπίτι, χωρίς να τους απασχολεί η οργάνωση και αποθήκευση των παιχνιδιών. Η συλλογή πήρε τ’ όνομά της από τον συνδυασμό των σουηδικών λέξεων BYGG (κατασκευή) και LEK (παιχνίδι). Περιλαμβάνει 4 διαφορετικά προϊόντα: ένα σετ 3 μικρών αποθηκευτικών κουτιών, 2 σετ μεγαλύτερων αποθηκευτικών κουτιών κι ένα σετ τουβλάκια LEGO®, που διατίθενται αποκλειστικά στην ΙΚΕΑ.

ΙΚΕΑ & LEGO

Το σετ από τουβλάκια LEGO® στη σειρά BYGGLEK είναι πραγματικά ξεχωριστό… Βλέπεις περιλαμβάνει μια μοναδική επιλογή από 201 κομμάτια, κατασκευασμένα σε διαφορετικά χρώματα και μεγέθη. Και βεβαίως, συνδυάζονται με όλα τα προϊόντα της σειράς LEGO, για να εμπνεύσουν ακόμα περισσότερο παιχνίδι.

ΙΚΕΑ & LEGO= BYGGLEK για παιχνίδι & αποθήκευση

ΙΚΕΑ & LEGOΑυτό που κάνει τη σειρά BYGGLEK τόσο συναρπαστική, είναι ότι δεν προορίζεται μόνο για αποθήκευση, αλλά γίνεται η ίδια μέρος του παιχνιδιού – κάνοντάς την ιδανική τόσο για παιδιά, όσο και για ενήλικες. Έτσι, τα αποθηκευτικά κουτιά BYGGLEK είναι τα πρώτα που εντάσσονται στο σύστημα LEGO®. Μάλιστα, διαθέτουν εξοχές στο επάνω μέρος, επιτρέποντας αμέτρητους συνδυασμούς. Έτσι, το παιχνίδι συνδυάζεται με την αποθήκευση και τα κουτιά λειτουργούν ως λευκός καμβάς, όπου τα τουβλάκια προσδίδουν υπέροχες νότες χρώματος.

ΙΚΕΑ & LEGO

Μέσα από αυτή τη συνεργασία, η ΙΚΕΑ δίνει λύση και αναδεικνύει όλες τις μοναδικές δημιουργίες LEGO®… Και τους χαρίζει τη θέση που τους αξίζει σε ένα BYGGLEK κουτί αποθήκευσης. Τώρα, με τα προϊόντα της σειράς BYGGLEK, δεν χρειάζεται να αποσυναρμολογείς κάθε φορά τις δημιουργίες των παιδιών για να τις συμμαζέψεις… Βλέπεις, τα αποθηκευτικά κουτιά BYGGLEK λειτουργούν ως βάση για να «χτίσουν» ό,τι φανταστούν, εξωτερικά, εσωτερικά ή περιμετρικά των κουτιών, με εκατοντάδες διαφορετικούς τρόπους. Κι όταν έρθει η στιγμή να παίξουν ξανά, το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να συνεχίσουν από εκεί που έμειναν την τελευταία φορά!ΙΚΕΑ & LEGO

More info

Η σειρά BYGGLEK είναι διαθέσιμη στο κατάστημα ΙΚΕΑ Λευκωσία και στο κέντρο Σχεδιασμού και Παραγγελίας ΙΚΕΑ Λεμεσός. Θα τη βρεις όμως και online μέσα από το www.ikea.com.cy από τώρα μεσ’ τον Οκτώβριο 2020… Το παιχνίδι ποτέ δεν σταματάει.

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0