Η τεχνητή νοημοσύνη ερμηνεύει το ανοιξιάτικο στιλ

Η τεχνητή νοημοσύνη ερμηνεύει το ανοιξιάτικο στιλ… Και η Stradivarius λανσάρει τώρα την πρώτη της συλλογή με την βοήθεια της… Μιλάμε για την τεχνολογία που είναι πλέον ικανή να δημιουργεί εικόνες που δεν υπήρξαν… ποτέ. Το brand είναι αφοσιωμένο σε looks που αξίζει να ονειρεύεσαι και με τα οποία θα επανεφεύρει τη μόδα.

AI είναι τα αρχικά του Artificial Inteligence… Όπως σου είπαμε πρόσφατα, η Τεχνητή Νοημοσύνη εισβάλει πλέον στον κόσμο της μόδας- ακόμα και στην Υψηλή Ραπτική- με ιδιαίτερα δημιουργικό τρόπο… Και τώρα η Stradivarius παίζει με ονειρικούς κόσμους για να δημιουργήσει ρούχα που αποκτούν τρισδιάστατο χαρακτήρα και αναμειγνύονται σε φανταστικά τοπία. Οι εικόνες της καμπάνιας είναι μια έκρηξη χρωμάτων, λουλουδιών και υφασμάτων που αγκαλιάζουν τη σιλουέτα. Ωστόσο, τα μοντέλα δεν είναι αληθινά και μερικά από τα ρούχα που απεικονίζονται δεν υπάρχουν καν. Βέβαια, ελπίζουμε ότι μια μέρα μπορεί να υπάρξουν.

Αυτή η καμπάνια είναι μια υπερβολική εκδοχή της πραγματικής συλλογής και αντικατοπτρίζει πώς θα ήταν η μόδα αν η πραγματικότητα δεν μας περιόριζε. Η Stradivarius επιλέγει μίντι φορέματα με χιαστί πλάτη και ασύμμετρη λαιμόκοψη και μπλούζες σε αέρινα υφάσματα με floral prints. Τα looks συνοδεύονται πάντα από τζιν και σακάκια, καθώς και μεταλλικά αξεσουάρ.

Τεχνητή νοημοσύνη & νέα look 

Κάνε scroll για να εξερευνήσεις κάποια από τα κομμάτια της συλλογής ⇓

 

MadameLeFo