Η Σοφία Πατσαλίδου τραγουδά στο «Sunrise in Kimmeria»

Η Σοφία Πατσαλίδου βρίσκεται πίσω από τις ερμηνείες των τραγουδιών του «Sunrise in Kimmeria». Μιλάμε για την πολυβραβευμένη κινηματογραφική ταινία του κύπριου σκηνοθέτη Σάιμον Φαρμακά. Κάνε scroll πιο κάτω για να μάθεις τις λεπτομέρειες για την ταινία και να ακούσεις τα τραγούδια… 

Με τη σκηνοθετική υπογραφή του βραβευμένου Σάιμον Φαρμακά και μουσική του συνθέτη Άδωνη Αλετρά, η Σοφία Πατσαλίδου ερμηνεύει τα τραγούδια στο soundtrack της πολυβραβευμένης κινηματογραφικής ταινίας «Sunrise in Kimmeria».

Η Σοφία Πατσαλίδου στο «Sunrise in Kimmeria»

Σοφία Πατσαλίδου Η ερμηνευτική συμμετοχή της Σοφίας Πατσαλίδου στην ταινία, δεν είναι τυχαία, καθώς οι δημιουργοί έψαχναν τη φωνή η οποία θα μπορούσε να αποδώσει με ιδιαίτερη ευαισθησία και λεπτότητα τα κομμάτια του soundtrack της ταινίας, μεταφέροντας με ακρίβεια τις συναισθηματικές εικόνες που εκφράζουν οι στίχοι και η μελωδία των τραγουδιών. Αν και ασχολείται κυρίως με ξένο ποπ ρεπερτόριο, η νεαρή κύπρια ερμηνεύτρια εντυπωσίασε με τη φωνή της. Η Σοφία ερμήνευσε, με το ιδιαίτερο ηχόχρωμά της, τα τραγούδια, συμβάλλοντας στο άρτια καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και το επιτυχημένο δέσιμο της μουσικής του Άδωνη Αλετρά με την εικόνα του Σάιμον Φαρμακά.

Οι βραβεύσεις του «Sunrise in Kimmeria»

Σημείωσε ότι η κινηματογραφική ταινία συμμετείχε με επιτυχία σε πολλά διεθνή φεστιβάλ σε Ευρώπη και Αμερική. Το φιλμ «Sunrise in Kimmeria», η οποία βραβεύθηκε ως η καλύτερη κυπριακή ταινία στο «Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Κύπρου 2018» απέσπασε επίσης το «Βραβείο Kαλύτερου Πρωτοεμφανιζόμενου Σκηνοθέτη» στο 17ο Φεστιβάλ Nachalo της Αγ. Πετρούπολης, το βραβείο «Best Feature Film» στο 20ο Φεστιβάλ της Lucania και το «Βραβείο Κοινού» στο Φεστιβάλ του Σακραμέντο.

 

Σημείωσε ότι η ταινία «Sunrise in Kimmeria» προβάλλεται στην Κύπρο, στους κινηματογράφους Πάνθεον και ΡΙΟ από σήμερα, 10 Οκτωβρίου 2019.

 

More info

Eδώ μπορείς να ακούσεις τα τραγούδια
Δεν ξέρω πως να σ ’αγαπώ

Το Ταξίδι

Και εδώ όλα τα σχετικά για την ταινία 

http://sunriseinkimmeria.com/

https://pantheon-theatre.com/en/event/sunrise-in-kimmeria/

https://www.imdb.com/title/tt4800378/

https://www.soldoutticketbox.com/sunrise-in-kimeria/?lang=en

https://www.facebook.com/Kimmeria2018/

 

MadameLeFo
0