Η Πούπα ζωντανεύει στο Θέατρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ»

Η Πούπα, ανεβαίνει σε παγκύπρια πρώτη στην Παιδική Σκηνή του Θεάτρου «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», κι εμείς μετράμε αντίστροφα… Το έργο«Πούπα» είναι βασισμένο στο παιδικό βιβλίο της Melissa Hekkers (Μελίσσα Έκκερς) και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία Χρήστου Γιάγκου και Ναταλίας Παναγιώτου.

Η Πούπα, μια νεαρή και ξεχωριστή κάμπια πρόκειται να μεταμορφωθεί σε μια πεταλούδα. Σύντομα, θα ανακαλύψει τι σημαίνει να μπορείς να πετάξεις και να απολαύσεις τον κόσμο από ψηλά. Η περιπετειώδης φύση της την οδηγεί σε ένα ταξίδι που κάνει την μετατροπή της, ακόμα πιο συναρπαστική. Όταν βρίσκεται ξαφνικά σε ένα τσίρκο, σε μια άγνωστη χώρα, η Πούπα ανακαλύπτει τις χαρές και τη σημασία του να ζεις τη ζωή, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της.Η ιστορία της Πούπα λοιπόν, είναι βασισμένη σε μια περιπέτεια, ένα ταξίδι στο χρόνο και την ποιότητα που προσδίδουμε σ’ αυτόν.

Η Πούπα και η συγγραφέας της

Η «Πούπα» είναι το τρίτο παιδικό βιβλίο που δημοσιεύει η Melissa Hekkers (Μελίσσα Έκκερς). Το δεύτερο  βιβλίο της ήταν υποψήφιο για το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας το 2012, ενώ το πρώτο της βιβλίο «Κροκόδειλος» κέρδισε το Κρατικό Βραβείο Εικονογράφησης το 2008. Έχει δημοσιεύσει επίσης μια έκδοση Ποίησης που δημοσιεύτηκε το 2013. To 2015 – 2019 εκδίδει τη δημοφιλή σειρά βιβλίων My Nicosia Mandala, My Akamas Mandala και My Cape Greco Mandala.Τα βιβλία της έχουν διανεμηθεί σε Κύπρο και Ελλάδα. Η Melissa Hekkers (Μελίσσα ‘Εκκερς) είναι δημοσιογράφος με έδρα τη Λευκωσία της Κύπρου.

Συντελεστές 

Κείμενο: Βασισμένο στο παιδικό βιβλίο«Πούπα», της Μελίσσα Έκκερς

Σκηνοθεσία/Φωτισμοί: Χρήστος Γιάγκου,

Διασκευή/Κίνηση/Μουσική επιμέλεια: Ναταλία Παναγιώτου

Ζωγραφική εκτέλεση: Άντρη Λαζάρου, DuendeArtStudio

Χειρισμός κονσόλας ήχου /φώτων: Στέλιος Μαρτάς

Ηθοποιοί: Ναταλία Παναγιώτου, Δέσποινα Χρυσάνθου

More info

Η Πούπα κάνει πρεμιέρα στις 29 Σεπτεμβρίου 2019 στις 10.30 π.μ.

Τακτικές παραστάσεις κάθε Σάββατο στις 5.00 μ.μ. και Κυριακή στις 10.30 π.μ.

Χορηγός επικοινωνίας Ρ.Ι.Κ.

 

Το Θέατρο «Διόνυσος» βρίσκεται στην οδό Διαγόρου 29, στη Λευκωσία.  

Για κρατήσεις τηλεφώνησε στα τηλ. 22818999 & 99621845

info@theatrodionysos.com

www.theatrodionysos.org

Μάθε περισσότερα για τη συγγραφέα Melissa Hekkers, κάνοντας κλικ εδώ

Melissa Hekkers, ο δημιουργικός νους των κυπριακών Mandalas

 

 

 

MadameLeFo
0