Η Κωνστάντια Δημητριάδου μάς συστήνει την ξεχωριστή αισθητική της

Η Κωνστάντια Δημητριάδου Κωνσταντίνου μάς συστήνει την ξεχωριστή αισθητική της μέσω του Cassandra Ariadne Τhe Brand… Πρόκειται για το «σπίτι» της κορυφαίας αισθητικής και του lifestyle. Αυτό το νέο brand αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή συλλεκτικών και μοναδικών κομματιών… Κομματιών που καθορίζουν το μοναδικό όραμα, τη φιλοσοφία και την αισθητική της Κωνστάντιας… Της δημιουργικής δύναμης που κρύβεται πίσω από το brand.

Η αστείρευτη αγάπη της Κωνστάντιας και της ομάδας της στην Cal Creative Communication για το lifestyle, την τέχνη, τη μόδα, τη μουσική, την αρχιτεκτονική και τα ταξίδια, ώθησε την ίδια, να μοιραστεί την αισθητική και το πάθος της με τον υπόλοιπο κόσμο και να δημιουργήσει τo Cassandra Ariadne The Brand, που φέρει το όνομα της όμορφης κόρης της.

Κωνστάντια Δημητριάδου, η δημιουργική δύναμη

Κωνστάντια ΔημητριάδουΗ Κασσάνδρα της Τροίας, κόρη βασιλιάδων, την οποία ποθούσε ο Θεός Απόλλωνας, αποτελεί την επιτομή όλων των επιθυμητών πραγμάτων. Από την άλλη, η εμποτισμένη με βασιλικό αίμα, Αριάδνη, έγινε αθάνατη οδηγώντας μαεστρικά τον Θησέα μέσα από τον λαβύρινθο. Κασσάνδρα και Αριάδνη συμβολίζουν μαζί, την πραγματική ουσία του brand: Επιθυμία και Ηγεσία, γι’ αυτό και απευθύνονται σε κάθε σύγχρονο «leader» που επιθυμεί και αναζητά την υψηλή αισθητική.

Η πρώτη καμπάνια την οποία φωτογράφησε ο Χάρης Κυπριανού, φέρει την υπογραφή της Cal Creative Communication, είναι ήδη γεγονός. Μια σύγχρονη fashionista, η Κλειώ Μαρίνα, που ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία του brand, γίνεται το πρόσωπο αυτής και το αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο.

Κωνστάντια Δημητριάδου & Cassandra Ariadne Τhe Brand

Το Cassandra Ariadne Τhe Brand, σχεδιάστηκε στην Κύπρο, δημιουργήθηκε σε Ελλάδα και Ιταλία και έκανε επίσημη «πρεμιέρα» την Κυριακή 15 Μαΐου 2022, μια ημερομηνία ειδικά επιλεγμένη από την Κωνστάντια, για την τεράστια συναισθηματική της αξία.Κωνστάντια Δημητριάδου

More info

Βρες το πρώτο drop με υπέροχα notebooks, wish cards, σουβέρ κ.λ.π. του Cassandra Ariadne The Brand:

* Στο Enso Vegan Lifestyle Bar, στην Λεμεσό.

* Στην Cal Creative Communication, στην Λευκωσία.

* Μέσω της εφαρμογής Fetch.

* Μέσα στην ιστοσελίδα www.cassandra-ariadne.com.

Ακολούθησε το Cassandra Ariadne The Brand σε Facebook, Instagram και Pinterest, και γίνε κι εσύ κομμάτι του ξεχωριστού lifestyle του.

Κωνστάντια Δημητριάδου

MadameLeFo