Η χαρά της ζωής, ήρθε από τον Dior

JOY by Dior: Διηγείται μια ανείπωτη ιστορία, αξέχαστα μεγαλειώδης και αυθεντικά πολυτελής. Το νέο άρωμα του γαλλικού οίκου Dior, μας καλεί στην ουσία της ζωής, στη χαρά της ζωής… Και μας πλημμυρίζει με τα πιο αισιόδοξα μηνύματα για την κάθε στιγμή…

Στο μαγευτικό περιβάλλον γύρω από την πισίνα, στον κήπο μιας πολυτελούς έπαυλης, ο Οίκος Dior με εκπρόσωπό του τη Ζωή Ευαγγέλου, τη brand manager του brand στην Κύπρο, αποκάλυψε πρόσφατα το νέο γυναικείο άρωμα του, το JOY by Dior.

Η Ζωή Ευαγγέλου, τη brand manager του γαλλικού οίκου Dior στην Κύπρο

Κι εμείς ήμασταν εκεί για να γευτούμε την πραγματική αγάπη και τη χαρά της ζωής… Να νιώσουμε τη νέα ερμηνεία της αγάπης για τη ζωή, την προσωπική έκφραση του καθενός κι ένα πραγματικό δώρο για μας τις γυναίκες. Αυτή είναι η ουσία της ζωής, η χαρά της ζωής.

Η χαρά του JOY by Dior

Είναι γνωστό ότι ο Christian Dior ήταν πάντοτε αφιερωμένος εξ’ ολοκλήρου στη γυναικεία ευτυχία. Πρόκειται για έναν στόχο, στον οποίο ο οίκος Dior εξακολουθεί να είναι δεσμευμένος και η επίτευξή του είναι η εμμονή του. Από την πρώτη μέρα, που ήρθε στο προσκήνιο το 1947, μέχρι και σήμερα, όλοι στον οίκο Dior χορεύουν στον ρυθμό της αποκάλυψης μιας νέας δημιουργίας και η ψυχή του ίδιου του Dior παραμένει πάντοτε θεαματικά θηλυκή, πολυτελής και απολαυστική.

Η αλήθεια είναι ότι ο οίκος είχε χρόνια να παρουσιάσει ένα ολότελα νέο άρωμα. Κατ’ ακρίβεια, είκοσι χρόνια πέρασαν από την τελευταία φορά, που παρουσίασε ένα μεγαλειώδες, νέο άρωμα… Η ανάγκη, όμως, για τη δημιουργία ενός αυθεντικού αρώματος για ακόμα μία φορά έκανε τους πάντες να πετύχουν διάνα. Όπως πάντα, αυτό το άρωμα έπρεπε να πληροί τις προϋποθέσεις του εμβληματικού Οίκου Dior, κατά τον οποίο η ευτυχία έχει το σχήμα της αυθεντικής, ονειροπόλας πολυτέλειας. Ήταν σα να στεκόταν ο ίδιος ο Christian Dior μπροστά στους δημιουργούς του, λέγοντας με καλή θέληση και πίστη: «Δημιουργήστε μου ένα άρωμα, που να μυρίζει χαρά»!

Και κάπως έτσι ο François Demachy, ο Δημιουργός Αρωμάτων του οίκου Dior, δημιούργησε το Joy by Dior, το νέο άρωμα του οίκου. Ένα άρωμα αληθινός απόγονος της εμβληματικής υπόσχεσης του Christian Dior για ενσάρκωση της χαράς. Μια νέα ερμηνεία της αγάπης για ζωή. Μια ανείπωτη ιστορία, μια προσωπική έκφραση του καθενός κι ένα δώρο στις σύγχρονες γυναίκες.

Jennifer Lawrence, το λαμπρό αστέρι για τη χαρά

Μια υπέροχη ηθοποιός με πληθωρική ομορφιά, η Jennifer Lawrence είναι το πρόσωπο του JOY by Dior. Ποια άλλη πέρα από αυτό το αστέρι του γαλαξία του Dior θα μπορούσε να ενσαρκώσει ένα τόσο ισχυρό, γνήσιο συναίσθημα; Πάντοτε αυθεντική, χαρίζει στο JOY by Dior την ολότητα της πολύχρωμης προσωπικότητάς της, καθώς και τη φυσική, αισθησιακή θηλυκότητά της. Ένα λαμπρό, καυτό και γενναιόδωρο αστέρι για ένα αρωματικό αίσθημα, που απαιτεί απόλυτη αφοσίωση.

Η χαρά του JOY by Dior, στο φιλμ  

Μπλε νερό πισίνας. Λευκοί τοίχοι μιας Χολιγουντιανής έπαυλης. Καυτός ήλιος στο δέρμα της. Νύχτα και μέρα, ο κόσμος ξεδιπλώνεται πριν από εκείνη. Σκηνοθετημένο από τον Francis Lawrence, που συνεργάζεται συχνά και ο οποίος την αποκάλυψε στο «Hunger Games», η Jennifer Lawrence αποτυπώνει κάθε απόχρωση αυτού του μοναδικού συναισθήματος.

Δείτε το σχετικό φιλμ εδώ 

Βουτηγμένη στον αισθησιασμό, χωρίς ίχνος βαρύτητας και ευαισθησίας. Σε κοντινότερο πλάνο, η κάμερα αιχμαλωτίζει το χαμόγελο της, γελώντας στο δικό της μοναδικό φως. Η χαρά στην πιο αγνή εκδοχή της.

Αυτή είναι η χαρά της ζωής…

JOY by Dior 

 

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για τα νέα αρώματα της σεζόν εδώ

Νέα αρώματα, που μυρίζουν… φθινόπωρο!