Γιατί ο Bugs Bunny εισβάλει στη γκαρνταρόμπα μας;

Γιατί ο Bugs Bunny «εισβάλει» στη γκαρνταρόμπα μας; Απλά, γιατί φέτος η νέα χρονιά στην Κίνα είναι αφιερωμένη σ’ ένα λατρεμένο ζωάκι, το κουνελάκι… Και ο Jeremy Scott, ο Creative Director του ιταλικού οίκου Moschino προτείνει τώρα την επετειακή συλλογή του, με έμπνευση τον χαριτωμένο Bugs Bunny, το αγαπημένο καρτούν των παιδικών μας χρόνων…

Photo Credits: The Impression

Bugs Bunny Moschino

Η Κινέζικη Πρωτοχρονιά, που φέτος είναι αφιερωμένη στο κουνέλι, θα γιορταστεί στις 22 Ιανουαρίου και όλοι οι μεγάλοι οίκοι μόδας έσπευσαν να δημιουργήσουν – όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια – τις επετειακές συλλογές τους, που θα κυκλοφορούν για περιορισμένη περίοδο… Μεταξύ αυτών και ο Jeremy Scott, ο Creative Director του ιταλικού οίκου Moschino. Ο Jeremy Scott λοιπόν, αποφάσισε και συνεργάζεται αυτή τη φορά με τον αγαπημένο Bugs Bunny, για να υποδεχθούμε όλοι μαζί το Σεληνιακό Νέο Έτος 2023.

Bugs Bunny Moschino

Με οδηγούς, τον φωτογράφο Photographer Y και το model Z μας ταξιδεύει στη φαντασία και τη μοναδικότητα των νέων του δημιουργιών. Σύμφωνα με την παράδοση, φέτος είναι η χρονιά του κουνελιού. Γι’ αυτό άλλωστε, τα κλασικά στυλ του Moschino έχουν γίνει «Bunnified» με ένα απίθανο ζευγάρωμα… Η χρήση του γνωστού κόκκινου τούνελ των Looney Tunes ως φόντο της καμπάνιας είναι ένας υπέροχος τρόπος για να δέσει το εορταστικό και παραδοσιακό κόκκινο που σχετίζεται με το σεληνιακό νέο έτος.

Bugs Bunny Moschino

Τα αξεσουάρ και όλα τα ρούχα της συλλογής βρίσκονται στο επίκεντρο με την καμπάνια να επιδεικνύει ένα νέο δερμάτινο μπουφάν και μια ποικιλία από τσάντες με θέμα το Bugs Bunny. Μετά από πολλές καμπάνιες για το σεληνιακό νέο έτος, ο οίκος Moschino ξεχωρίζει και φέτος με μια καμπάνια που είναι εντυπωσιακά εμπορική.

Bugs Bunny Moschino

Μπορεί να σου φαίνονται ντεμοντέ, αλλά καλύτερα να τα δεις σαν απλή διασκέδαση… Αυτή η συλλογή είναι γεμάτη από κομμάτια που θα συζητηθούν – απότακούνια σε σχήμα Bugs Bunny μέχρι την κλασική τσάντα ποδηλάτου Moschino, που τώρα διακοσμείται με αυτιά κουνελιού ειδικά για την περίσταση!

Bugs Bunny Moschino

Bugs Bunny Moschino

MadameLeFo