Φουλ της ρίγας! Η τάση των γραμμών-μυστικά- fashion-trend-tips

Φέτος την άνοιξη τα ριγέ έχουν την τιμητική τους! Ριγέ,όμως, δεν είναι μόνο η ναυτική μαρινιέρα! Ναι, σίγουρα αν είναι οριζόντια η ρίγα και μπλε μας παραπέμπει στο navy look, αν είναι κάθετη όμως, ή λοξή; Αν είναι pinstripe, αν είναι φαρδιά; Εμείς σας δίνουμε κάποιες ιδέες για να εμπνευστείτε κι εσείς τις προσαρμόζετε στις εμφανίσεις σας και στα… μέτρα σας.

Μια πολύ φινετσάτη δημιουργία του οίκου Fendi

Όπως και να έχει, φέτος την άνοιξη το ριγέ είναι must. Η εποχή της ρίγας επέστρεψε θριαμβευτικά και τη συναντάμε παντού, σε ρούχα και αξεσουάρ πολύ συχνά.

DRIES VAN NOTEN SPRING 2018

Οι περισσότεροι σχεδιαστές χρησιμοποίησαν τις ρίγες σαν μια εναλλακτική λύση των floral. Το αποτέλεσμα είναι δημιουργίες που εντυπωσιάζουν για την κομψότητα και τη φινέτσα τους.

FENDI SPRING 2018

Επιλογές κομψότητας

Πώς θα την φορέσετε λοιπόν; Επιλέξτε την σε μπλούζες, σε παντελόνια και φούστες, σε κοστούμια- κλασικά ή και πιο μοντέρνα (βλέπε πυτζάμα style), σε πουκάμισα και φορέματα… Εμείς, σας δίνουμε κάποιες ιδέες για να την εκμεταλλευτείτε δεόντως και πρακτικά tips για να την προσαρμόσετε στα μέτρα σας!

SONIA RYKIEL SPRING 2018

Fashion tips

Αν θα τα επιλέξετε τα ριγέ, θα πρέπει να γνωρίζετε και το βασικό, μεγάλο μυστικό των ριγέ ρούχων: Καλό είναι να τα συνδυάζετε πάντα με μονόχρωμα αξεσουάρ και ουδέτερα κοσμήματα.

TORY BURCH SPRING 2018

* Επίσης καλό θα ήταν το χρώμα στις ρίγες να κοντράρει λίγο με τον τόνο της επιδερμίδας σας και το χρώμα των μαλλιών σας.

DIOR SPRING 2018

* To πιο σημαντικό είναι ότι γενικώς τα ριγέ ρούχα έχουν την ιδιότητα να μακραίνουν τον κορμό, ειδικά όταν είναι κάθετες. Αλλά να θυμάστε τα αξεσουάρ σας να είναι πάντα μονόχρωμα!

 

ALEXIS MABILLE SPRING 2018

* Αν θα επιλέξετε ριγέ αξεσουάρ, καλό θα ήταν να προτιμήσετε να υπάρχει μια υπόνοια ρίγας και όχι σε όλο το σχέδιο.

Dolce & Gabbana SPRING 2018

Dolce & Gabbana SPRING 2018

* Η υπερβολή «σκοτώνει» και το πότε θα είναι κιτς θα το καταλάβετε μόνον από τις γκριμάτσες στα πρόσωπα των γύρω σας. Τότε όμως, θα είναι αργά! Γι’ αυτό προσέχετε πάντα τι επιλέγετε και προσαρμόζετε τις τάσεις της μόδας στα μέτρα σας!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0