«Φωτεινή αντίστροφη μέτρηση» για τα Χριστούγεννα

Αυτά τα Χριστούγεννα νιώθουμε λίγο πολύ όπως τα… παλιά. Ανυπομονούμε και με διαφορετικό τρόπο, μετράμε… αντίστροφα. Βέβαια, Χριστούγεννα για το «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου» σημαίνει αγάπη, μαγική χρυσόσκονη και ανυπομονησία. Γι’ αυτό και η αντίστροφη μέτρηση φέτος είναι πιο φωτεινή… Τί σημαίνει αυτό; Μάθε πιο κάτω όλες τις λεπτομέρειες. 

Δυο διαδοχικές χρονιές χωρίς παραστάσεις, κάνουν τους εκπαιδευτικούς και τους ανθρώπους στο χώρο των θεαμάτων να θέλουν να προσφέρουν αλλιώς. Γι’ αυτό το λόγο στο «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου» αρχίζει από  σήμερα 1η Δεκεμβρίου μια αλλιώτικη αντίστροφη μέτρηση με πολλή χρυσόσκονη και αγάπη διαβάζοντας ένα παραμύθι κάθε μέρα μέχρι να φτάσουν τα πολυπόθητα Χριστούγεννα! Και φυσικά δεν θα λείπει το πολυαγαπημένο «Μόνος στο σπίτι» τρεις μέρες πριν τα Χριστούγεννα και ο κύριος Σκρουτζ μια μέρα πριν από τα Χριστούγεννα!

Μαγικό αποτέλεσμα

Έτσι η ιδέα της Μαρίας Χρυσοστόμου ντύνεται με την παρουσία της Παντελίτσας Λοΐζου για το πιο  μαγικό αποτέλεσμα.

Η ηθοποιός Παντελίτσα Λοΐζου ζωντανεύει 25 χριστουγεννιάτικα παραμύθια στην Χριστουγεννιάτικη φωλιά της σχολής «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου». Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι και την 25η Δεκεμβρίου, κάθε μέρα θα κάνει συντροφιά σε όλους μας, μικρούς, μεγάλους, ενήλικες στις 19:00 το βράδυ με βίντεο που θα ανεβαίνει στο YouTube κανάλι της σχολής https://www.youtube.com/channel/UCZ5RIpLszUA6zZhwYBqbQoA  .

Η αλλιώτικη αυτή αντίστροφη μέτρηση ανήκει στις δράσεις της σχολής «Εργαστήρι Μουσικής & Θεάτρου Μαρία Χρυσοστόμου» για τα Χριστούγεννα και έχει ως στόχο να ρίξει την χρυσόσκονη για να δημιουργήσει την μαγεία που χρειαζόμαστε όλοι κι αυτά τα Χριστούγεννα. Το κάθε βίντεο θα περιλαμβάνει και ελληνικούς υπότιτλους.

More info

 https://www.mariachrysostomou.com/

Facebook: ErgastiriMariaChrysostomou

Instagram: ergastiri25

 

MadameLeFo
0