Emirates εμπειρίες στο υπερφουτουριστικό περίπτερο της

Η Emirates ολοκλήρωσε με επιτυχία ένα εξάμηνο στην Expo 2020 Dubai, συναρπάζοντας εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες στο υπερφουτουριστικό της περίπτερο. Με την ολοκλήρωση της μεγάλης εκδήλωσης, η αεροπορική εταιρεία αναπολεί 180 ημέρες μοναδικών εμπειριών στο περίπτερο της – ταξιδεύοντας τους επισκέπτες της στο μέλλον της εμπορικής αεροπορίας στο 2071.

  • Τους τελευταίους έξι μήνες, η Emirates έφερε εκατομμύρια επιβάτες στην Expo 2020, από περισσότερους από 120 προορισμούς, σε έξι ηπείρους.
  • Η αεροπορική εταιρεία έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια AED σε διαφημιστικές και άλλες προωθητικές εκστρατείες για την προώθηση της Expo 2020 στις παγκόσμιες αγορές
  • Περισσότερα από 20.000 είδη αντικειμένων της Emirates αγόρασαν οι επισκέπτες της Expo στο περίπτερο της Emirates

Η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Emirates, δήλωσε: «Ήταν ένα απίστευτο ταξίδι. Αυτό που ξεκίνησε ως προσφορά και όνειρο έχει γίνει πραγματικότητα. Η Emirates ήταν συνεργάτης της Expo από την αρχή και είμαστε περήφανοι που παίξαμε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία αυτής της μεγάλης εκδήλωσης. Το Ντουμπάι έχει ένα ασυναγώνιστο ρεκόρ στο να κάνει πάντα πράγματα μεγαλύτερα και καλύτερα, και η Expo 2020 Dubai ήταν ακριβώς αυτό. Το εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων της Emirates και η απρόσκοπτη συνδεσιμότητα έχουν καταστήσει το Ντουμπάι το σημείο συνάντησης στον κόσμο και το καλύτερο μέρος για φέτος και κάθε χρόνο».

Emirates: Συνδέοντας εκατομμύρια επιβάτες 

Ως Κορυφαίος Συνεργάτης και Επίσημη Αεροπορική Εταιρεία της Expo 2020 Dubai, η Emirates έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην προσέλκυση επισκεπτών από όλο τον κόσμο στην εκδήλωση. Τους τελευταίους έξι μήνες, η αεροπορική εταιρεία έχει φέρει εκατομμύρια επιβάτες στην Expo, από περισσότερους από 120 προορισμούς, σε έξι ηπείρους. Περισσότερα από 40 αεροσκάφη της Emirates με ειδικές εκπομπές Expo, συμπεριλαμβανομένου του “be part of the magic” Expo, έχουν πετάξει σε όλο το δίκτυο της αεροπορικής εταιρείας για να προωθήσουν ένα από τα μεγαλύτερα παγκόσμια γεγονότα στον κόσμο.

Αεροφωτογραφία του Al Wasl, Expo 2020 στο Dubai. (Photo by Dany Eid/Expo 2020 Dubai)

Η Emirates έχει επενδύσει περισσότερα από 100 εκατομμύρια AED σε διαφημιστικές και άλλες προωθητικές καμπάνιες για την Expo 2020 σε όλες τις παγκόσμιες αγορές της. Από τη συνεργασία με τον διάσημο ηθοποιό, Κρις Χέμσγουορθ, για να ξεκινήσει μια τολμηρή καμπάνια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων της Expo, μέχρι και μιας viral διαφήμισης με το πλήρωμα της Emirates στην κορυφή του Μπουρτζ Χαλίφα – η αεροπορική εταιρεία έπαιξε τεράστιο ρόλο με την τοποθέτηση της Expo Dubai 2020 στην κορυφή της παγκόσμιας ταξιδιωτικής ατζέντας.

Η αεροπορική εταιρεία ανέπτυξε επίσης διάφορες πρωτοβουλίες και πολλές προσφορές προϊόντων, όπως εξειδικευμένα εμπορικά πακέτα, προσφορές early-bird και δωρεάν κάρτα Expo Day για όλους τους επιβάτες της Emirates – την οποία περισσότεροι από 1 εκατομμύριο πελάτες εξαργύρωσαν στο emriates.com.

Οι επισκέπτες της Expo 2020 Dubai αγόρασαν πάνω

από 20.000 αντικείμενα της Emirates

Από τον Οκτώβριο του 2021, η Emirates έχει υποδεχτεί σημαντικό αριθμό επισκεπτών στο περίπτερο της. Οι εντυπωσιακές εγκαταστάσεις και οι οπτικές εμπειρίες πρόσφεραν στους επισκέπτες μια ματιά στο μέλλον της εμπορικής αεροπορίας. Το Virtual Reality – όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να εξερευνήσουν τις εσωτερικές καμπίνες αεροσκαφών του μέλλοντος – αποτέλεσε την πιο δημοφιλή ψηφιακή εμπειρία.

Μοναδικά, περιορισμένης έκδοσης, αναμνηστικά – όπως το Emirates A380 «be part of the magic» μοντέλο αεροσκάφους Expo και καλύμματα διαβατηρίων με την επωνυμία Expo – ήταν μερικά από τα πιο περιζήτητα αντικείμενα από τους θαυμαστές της αεροπορίας και τους επισκέπτες της Expo που επισκέφτηκαν το Pavilion.

EmiratesΞεκίνησε σαν ιδέα και έγινε πραγματικότητα

Δες τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του αξέχαστου ταξιδιού των τελευταίων έξι μηνών στη πιο καταπληκτική εκδήλωση του κόσμου κάνοντας κλικ εδώ ⇓ 

“Creating the future, connecting minds”

Τους τελευταίους έξι μήνες, η Emirates φιλοξένησε μεγάλο αριθμό παγκόσμιων επιχειρηματικών ηγετών και αξιότιμων κρατικών αξιωματούχων στο περίπτερο της Emirates, συμπεριλαμβανομένης της Υψηλότητος Σεΐχη Mohammed bin Rashid Al Maktoum, Αντιπροέδρου και Πρωθυπουργού των ΗΑΕ και Κυβερνήτη του Ντουμπάι.

Η αεροπορική εταιρεία φιλοξένησε επίσης διάσημες αθλητικές προσωπικότητες και αντιπροσωπείες από AC Milan, Arsenal, Real Madrid, Lancashire Cricket, UAE Team Emirates και F1 Grand Prix. Η Emirates φιλοξένησε επίσης μια οικεία δορυφορική συνεδρία στο περίπτερο της κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Λογοτεχνίας της Emirates Airline – παρέχοντας μοναδικές ευκαιρίες στους λάτρεις της λογοτεχνίας να συνδεθούν με διάσημους συγγραφείς και επιχειρηματίες.

 

MadameLeFo
0