Εmirates, 25 χρόνια «πετάμε καλύτερα» από την Κύπρο

Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, γιόρτασε πρόσφατα την 25η επέτειό της στην Κύπρο με μια μεγάλη εκδήλωση στο The Landmark Hotel. Συνεργάτες, αξιωματούχοι του κράτους και εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης απόλαυσαν ένα υπέροχο βράδυ, με τους ήχους του σαξοφώνου.

Emirates

O νέος Country Manager Mohammed Alqassim κατά την εκδήλωση των εορτασμών

Ο Mohammed Alqassim, ο νέος Country Manager της εταιρείας στην Κύπρο, δήλωσε: «Η γιορτή αυτή για τα 25 χρόνια παρουσίας της Emirates στο νησί αποτελεί ορόσημο, υπογραμμίζoντας τη δέσμευσή μας προς την Κύπρο. Η χώρα είναι μια σημαντική αγορά για την εταιρεία και είμαστε περήφανοι που προσφέρουμε στους Κύπριους συνδεσιμότητα για περισσότερους από 150 προορισμούς, καθώς και τη δυνατότητα σε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο να ανακαλύψουν την Κύπρο. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την υποστήριξή τους και προσβλέπουμε σε πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας από κοινού».

Εmirates, 25 χρόνια στην Κύπρο

Emirates

Η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας και του Ομίλου Emirates εγκαινιάζει το κατάστημα της Emirates στη Λευκωσία το 1994

Η αεροπορική εταιρεία άρχισε να πετάει με το αεροσκάφος A6-EMB αρχικά μεταξύ Λάρνακας και Ντουμπάι. Σήμερα, η Emirates συνδέει την Κύπρο με το Ντουμπάι αλλά και με τη Μάλτα, με το σύγχρονο αεροσκάφος Boeing 777 ευρείας ατράκτου. Μεταφέρει δε τους Κύπριους επιβάτες σε 159 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Από το 1994, πρώτη χρονιά παρουσίας της Emirates στην Κύπρο, δημιούργησε μια αξιόπιστη σχέση με το κυπριακό κοινό. Θεωρείται δε ως ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους τουριστικούς συνεργάτες της Κύπρου που δημιουργεί συνεχώς νέες εμπορικές και τουριστικές ευκαιρίες.

Εmirates και νέες υπηρεσίες

Emirates

Η Αυτού Υψηλότης Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρείας και του Ομίλου Emirates με τον τότε Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Γλαύκο Κληρίδη

Καθώς η ταξιδιωτική εμπειρία είναι μία από τις σημαντικότερες πτυχές της πτήσης, η επένδυση που πραγματοποίησε η Emirates στο συγκεκριμένο κομμάτι αντικατοπτρίζεται στην επιτυχία της αεροπορικής εταιρείας στην Κύπρο. Η Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια το κυπριακό κοινό τα τελευταία 25 χρόνια. Προσφέρει δε την καλύτερη δυνατή εμπειρία και αξία τόσο στο έδαφος όσο και στον αέρα. Μέσω μελετών, δημοσκοπήσεων εν πτήση και συζητήσεις με τα πληρώματα, η Emirates εντοπίζει τις ανάγκες της αγοράς προκειμένου να εντοπίσει ευκαιρίες για νέες υπηρεσίες στον αέρα. Επιπλέον, η εταιρεία προσφέρει συνδέσεις με άλλες αεροπορικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο.

EmiratesΩς βασικός παίκτης στην κυπριακή αγορά, η Emirates όχι μόνο βοηθά τη χώρα στην οικονομική της ανάπτυξη αλλά και στην κοινωνική της συνοχή: Παρέχει τακτικά ευκαιρίες απασχόλησης και ήδη περισσότεροι από 85 Κύπριους την έχουν επιλέξει σαν τον εργοδότη της επιλογής τους. EmiratesΕπιπλέον, η Emirates δημιουργεί αξία για τις οικονομίες, τις κοινότητες, τους συνεργάτες, τους πελάτες και τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους φορείς μέσω της παροχής υψηλής ποιότητας υπηρεσιών αεροπορικών μεταφορών.

EmiratesΓια περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Emirates, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου κράτησης πτήσεων και της πλήρους λίστας όρων και προϋποθέσεων, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα emirates.com, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή το τοπικό γραφείο πωλήσεων της Emirates.

More info

EmiratesΗ Emirates εξυπηρετεί με υπερηφάνεια την κυπριακή αγορά για 25 χρόνια, προσφέροντας καθημερινά πτήσεις από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας στο Ντουμπάι και τη Μάλτα. Η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρία στον κόσμο ενώνει τους Κύπριους ταξιδιώτες με 159 προορισμούς σε 86 χώρες και περιοχές στο παγκόσμιο δίκτυό της. Σήμερα, η Emirates, διαθέτει τον μεγαλύτερο στόλο από Airbus A380 και Boeing 777. Έτσι, προσφέρει στους Κύπριους ανέσεις αεροσκαφών ευρείας ατράκτου τελευταίας τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες για την Emirates, κρατήσεις και όρους χρήσης, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα www.emirates.com/cy .

 

Μάθε περισσότερα για την Emirates κάνοντας κλικ εδώ

H Emirates σε ταξιδεύει σε νέους προορισμούς

 

MadameLeFo