Εμείς βρήκαμε την My CLARINS μας, εσείς;

Τι εννοούμε; Πολύ απλά, η νέα συλλογή προϊόντων My CLARINS της Clarins, εννοείται, είναι ότι ψάχναμε για πολύ καιρό… Γιατί; Θα το μάθετε πιο κάτω, διαβάζοντας όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων, που δεν θα σας αφήσουν ασυγκίνητες! 

Όταν πρωτοακούσαμε για τη My Clarins δεν το πιστέψαμε… Κι όμως, πρόκειται για μια σειρά νέας γενιάς προϊόντων φροντίδας του δέρματος, που προσφέρουν τα καλύτερα της φύσης για να έχουμε πάντα ένα υγιές δέρμα. Για να καταλάβετε καλύτερα, αρκεί να σας πούμε ότι αυτά τα προϊόντα προσφέρουν ότι είναι “υγιές” και καλό, καθώς αφαιρούν ότι είναι “κακό”. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Μιλάμε για 9 προϊόντα ημέρας και νύχτας, τα οποία ήρθαν για να ενυδατώνουν, να ισορροπούν και να ενισχύουν όλους τους τύπους δέρματος, μέρα με την μέρα.

My Clarins, η φυσική φροντίδα

Τι περιέχουν; Τα My Clarins έχουν την πιο φυσική φόρμουλα που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε. Τι εννοούμε; Στη σύστασή τους περιέχουν φρούτα, νερό από λουλούδια και εκχυλίσματα φυτών με super αναζωογονητικές και αποτοξινωτικές δυνάμεις. Ποιά είναι η συνταγή που κρύβεται πίσω από την αποτελεσματικότητα αυτών των προϊόντων; Τα My Clarins περιέχουν  88% φυσικά συστατικά και μάλιστα, είναι και vegan friendly.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο 

Η σειρά φροντίδας δέρματος My Clarins περιέχει το σύμπλεγμα Healthy Skin (In&Out), ένα μείγμα συστατικών βασισμένο σε φυτά με δύο συμπληρωματικές δράσεις που δουλεύουν για την προώθηση ενός φωτεινού και υγιούς δέρματος, μιας λαμπερής και ενυδατωμένης επιδερμίδας και μιας απαλής υφής. Έτσι, μπορείτε πια να είστε σίγουρες ότι αυτό το σύμπλεγμα έχει μόνο ένα σκοπό: Να ενεργεί σε όλα τα μέτωπα για να βάλει τα κύτταρα σε ένα υγιές μονοπάτι.

IN – Τρέφει τα κύτταρα με το οργανικό νερό από καρύδα. Το πλούσιο περιεχόμενό του σε μεταλλικά στοιχεία, ειδικά σε κάλιο και μαγνήσιο, κάνει αυτό το συστατικό ένα τέλειο συμπύκνωμα ενυδάτωσης το οποίο ισορροπεί και αναζωογονεί, αναδεικνύοντας μια υγιή επιδερμίδα. Βελτιστοποιεί την παροχή βιταμινών, μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, ενώ παράλληλα ενισχύει την αφομοίωση αυτών των θρεπτικών συστατικών  από τις κυτταρικές μεμβράνες.

OUT – Αποβάλλει την μόλυνση χάρη στο εκχύλισμα Alpenrose. Στην πραγματικότητα, δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να μπορεί να προστατέψει το δέρμα από το οξειδωτικό στρες, ενώ ταυτόχρονα διεγείρει το σύστημα κυτταρικής ανακύκλωσης  για να καθαρίσει βαθιά το δέρμα.

Επίσης η σειρά προϊόντων φροντίδας δέρματος My Clarins είναι ένα μείγμα φυτικών εκχυλισμάτων “όμορφου δέρματος”, το οποίο πολεμά όλους τους τύπους ατελειών και προσφέρει ενυδάτωση και φωτεινότητα. Επίσης ένα σύμπλεγμα βασισμένο στα φυτά κατά της μόλυνσης το οποίο προστατεύει το δέρμα από τις επιβλαβείς επιδράσεις της εσωτερικής και εξωτερικής μόλυνσης.

 

Η σειρά περιλαμβάνει 9 προϊόντα: Και για να ξέρετε καλύτερα, μιλάμε για 2 καθαριστικά που επαναφέρουν το δέρμα, 1 ενυδατικό σπρέι που αναζωογονεί το δέρμα καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας, 3 ενυδατικά προϊόντα για φωτεινό, υγιές δέρμα, 1 χαλαρωτική μάσκα που καταστέλλει την δίψα του δέρματος και το βοηθά να κάνει μια παύση και 2 προϊόντα με στοχευόμενες δράσεις για μείωση της εμφάνισης των πόρων και των ατελειών.

My Clarins, η τέλεια ισορροπία

Αν καταλάβατε, μιλάμε για απλές συνταγές που δίνουν στο δέρμα σας ότι είναι καλό και απομακρύνουν οτιδήποτε είναι κακό και βλαπτικό για την επιδερμίδα. Υφές, μυρωδιές, αισθήσεις – όλα όσα θα αγαπήσει το δέρμα σας! My Clarins, η τέλεια ισορροπία φρούτων και εκχυλισμάτων φυτών για υγιές δέρμα.  Και σίγουρα δίνουν αποδεδειγμένα αποτελέσματα.  Σημειώστε ότι ακόμη και η συσκευασία τους είναι ανακυκλώσιμη, αφού η Clarins σέβεται πάντα το περιβάλλον.