«ΕΙΚΟΝΕΣ», κάνουν πρεμιέρα στο OMEGA

Οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» επιστρέφουν με νέους μαγικούς προορισμούς… Αν σ’ αρέσουν τα ταξίδια, τότε, θα πρέπει να το βάλεις στο πρόγραμμα… Γιατί οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» κάνουν πρεμιέρα στο OMEGA σήμερα Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 15:00 το απόγευμα. Ο γνωστός παρουσιαστής και δημοσιογράφος Τάσος Δούσης συνεχίζει το ταξίδι του στις πέντε ηπείρους… Και μοιράζεται μαζί μας εμπειρίες και «ΕΙΚΟΝΕΣ».

 Δες εδώ το σχετικό βίντεο του trailer της εκπομπής  

Από τις πιο αγαπημένες ταξιδιωτικές εκπομπές της τηλεόρασης, οι «ΕΙΚΟΝΕΣ» κάνει πρεμιέρα και μας προκαλεί να την παρακολουθήσουμε. Και γιατί; Απλά, στην πρώτη εκπομπή της νέας σεζόν ο Τάσος Δούσης επισκέπτεται το Μπαλί, τον επίγειο παράδεισο της Ινδονησίας.

«ΕΙΚΟΝΕΣ»

Το ρεπορτάζ ξεκινάει από την πασίγνωστη παραλία της Κούτα, το άλλοτε ψαροχώρι που κατάφερε να γίνει η ντίβα του νησιού… Κι αυτό εξαιτίας της προτίμησης που της δείχνουν οι σέρφερ, λόγω των εντυπωσιακών κυμάτων που δημιουργούνται στην περιοχή. Στη συνέχεια ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του βρέθηκαν καλεσμένοι σε μία γιορτή Ονταλάν. Εδώ πραγματικά εντυπωσιάστηκαν από τη μυστηριακή ατμόσφαιρα, αλλά και την έκπληξη που τους επιφύλασσαν οι διοργανωτές της. Η επεισοδιακή βραδιά έκλεισε δοκιμάζοντας την τοπική κουζίνα, με το κόκκινο τσίλι να κυριαρχεί.«ΕΙΚΟΝΕΣ»

Σειρά έχει το Μπατούρ, το ενεργό ηφαίστειο του Μπαλί που θεωρείται καταφύγιο ψυχών. Στην ομώνυμη λίμνη ο Τάσος Δούσης επισκέπτεται το Τρούνιαν, το χωριό των αυθεντικών Μπαλινέζων. Εδώ βίωσε σκηνές αποκάλυψης στο νεκροταφείο του Τρούνιαν. Το οδοιπορικό ολοκληρώνεται στο Κινταμάνι, το χωριό με την ομορφότερη θέα στο Μπαλί, όπου ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του αντίκρισαν εντυπωσιακές εικόνες που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη τους. Και συνεχίζουμε να τον παρακολουθούμε, γιατί κάθε επεισόδιο είναι και μία καινούργια εμπειρία.«ΕΙΚΟΝΕΣ»

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0