Διαδικτυακό Nicosia Book Fest μεσ’ το σαββατοκύριακο!

Το Nicosia Book Fest 2020 έρχεται διαδικτυακά αυτό το σαββατοκύριακο! Έτσι, το καθιερωμένο ραντεβού του φεστιβάλ με τους χιλιάδες φίλους και φίλες του βιβλίου φέτος θα είναι διαφορετικό. Κάνε scroll πιο κάτω για να μάθεις όλες τις σχετικές λεπτομέρειες. 

Nicosia Book Fest

To Φεστιβάλ θα γίνει διαδικτυακά, αυτό το σαββατοκύριακο, 21-22 Νοεμβρίου, σε ψηφιακή πλατφόρμα στη διεύθυνση www.nicosiabookfest.com. Στην πλατφόρμα οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στα δύο κανάλια, παιδικών ή λογοτεχνικών παρουσιάσεων. Επίσης, θα μπορούν να παρακολουθήσουν ζωντανές και βιντεοσκοπημένες παρουσιάσεις και συζητήσεις. Παράλληλα, οι επισκέπτες θα ενημερωθούν για τους φορείς και οργανισμούς που συμμετέχουν και στηρίζουν διαχρονικά τη διοργάνωση του φεστιβάλ, όπως κρατικές υπηρεσίες, βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οργανισμοί, πανεπιστήμια, ξένα ινστιτούτα, ενώσεις λογοτεχνών κ.ά..

Το Nicosia Book Fest

Nicosia Book Fest Το Nicosia Book Fest έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός στα πολιτιστικά δρώμενα της πρωτεύουσας, και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών (ΓΤΠ) συμμετέχει σε αυτό ως υποστηρικτής, αναλαμβάνοντας κάθε χρόνο ποικίλες δράσεις. Μια από τις φετινές δράσεις του ΓΤΠ που θα προβληθεί κατά το φεστιβάλ, είναι και η βιβλιοπαρουσίαση της έκδοσης Glyn Hughes 1931-2014.

Photo Credits: Thought Catalog από το Unsplash

Διαχρονικός στόχος του Φεστιβάλ είναι η προώθηση της λογοτεχνικής δημιουργίας, ειδικά νέων συγγραφέων, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό. Επιπρόσθετα, στοχεύει στην επαφή του αναγνωστικού κοινού με τους δημιουργούς (συγγραφείς, εκδότες κ.ά.), αλλά και στην καλλιέργεια της φιλαναγνωσίας στο κυπριακό κοινό. Επίσης, στην προώθηση του βιβλίου και όσων εμπλέκονται με αυτό (βιβλιοπωλεία, εκδοτικοί οίκοι και άλλοι οργανισμοί). Η απρόσκοπτη παρουσία του Nicosia Book Fest για 5η συνεχή χρονιά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, έστω και μέσω της φετινής διαδικτυακής του διοργάνωσης, συμβάλλει τα μέγιστα στους διαχρονικούς στόχους του θεσμού.

𝗡𝗶𝗰𝗼𝘀𝗶𝗮 𝗕𝗼𝗼𝗸 𝗙𝗲𝘀𝘁

Photo Credits: Sincerely Media από το Unsplash

Το Nicosia Book Fest διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Ερευνών Προμηθέας, με την αμέριστη στήριξη του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών. Φιλοξενεί διαχρονικά ο Δήμος Στροβόλου.

 

More info

Περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του Φεστιβάλ μπορείς να βρείς στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.nicosiabookfest.com/programma-2020

https://www.nicosiabookfest.com/

 

ΠΗΓΗ: PIO (Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών)

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!
0