Δερμάτινα: Τα must-have πανωφόρια της άνοιξης

Τα δερμάτινα είναι από τα must have της ανοιξιάτικης  περιόδου… Τέλεια για τη μεταβατική εποχή- από το κρύο του χειμώνα στις πιο ζεστές θερμοκρασίες- τα δερμάτινα πανωφόρια θα τα φορέσεις απ’ το πρωί ως το βράδυ. Προς το παρόν δες τις fashionistas που τα επέλεξαν να τα φορούν κατά την fashion week του Μιλάνου.

Εδώ και δεκαετίες τα δερμάτινα αποτελούν την πρώτη επιλογή τόσο για τις πρωινές πιο casual εμφανίσεις, όσο και για τις βραδινές πιο formal… Πολύ απλά, γιατί μπορούν και «παντρεύονται» με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας.

Άλλωστε, κάθε σεζόν κάνουν την εμφάνισή τους πιο ανανεωμένα από την προηγούμενη, δημιουργώντας μας την ανάγκη για ανανέωση και μεγαλύτερη ποικιλία. Κατά την διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Μιλάνο τις τελευταίες ημέρες, οι fashionistas μας απέδειξαν ότι τα καφέ leather jacket θα μετατραπούν σε must have της άνοιξης.

Από την άλλη πλευρά, το μαύρο πάντα θα θεωρείται η πιο safe και επιτυχημένη επιλογή, ενώ εάν προτιμάς να κεντρίσεις ακόμα περισσότερο το ενδιαφέρον, οι bold επιλογές είναι αυτό που αναζητάς.

Το καφέ δερμάτινο…

Εάν άρχισες να αναρωτιέσαι  ποιο  πανωφόρι θα φορέσεις τώρα την άνοιξη, τα it girls μας έκαναν ξεκάθαρο, ότι το καφέ δερμάτινο jacket δεν πρέπει να λείπει από καμία εμφάνιση, ανεξαρτήτως προσωπικότητας και στιλ.

Το καφέ αποτέλεσε μεγάλη τάση του χειμώνα και τώρα σε συνδυασμό με το top υλικό της μεταβατικής εποχής του χρόνου τίθεται ξανά στο προσκήνιο. Από τα bomber μέχρι σακάκια αλλά και leather trench coats, η καφέ δερμάτινη εκδοχή είναι must για κάθε fashion lover.

Κάνε scroll πιο κάτω και ανακάλυψε πως φορούν οι fashionistas τα top δερμάτινα 

 

 

 

MadameLeFo
0