Clarins: Η ειδικός που ξέρει να φροντίζει το σώμα σου

Φέτος, θα εμπιστευθείς το σώμα σου στην τεχνογνωσία της Clarins για τη διαμόρφωση του. Δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος έφθασαν και στοχεύουν τις επίμονες καμπύλες σου. Επίλεξε αυτό που ταιριάζει στις απαιτήσεις του σώματός σου και συνδύασε το με ένα αποτελεσματικό scrub για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Μάθε τώρα όλες τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες και άφησε την ειδικό να φροντίσει κάθε λεπτομέρεια του κορμιού σου.

Το ξέρουμε – εξ ιδίας πείρας- ότι μόλις πλησιάζει ο καιρός που θα βγεις στην παραλία αρχίζει και η ανησυχία για τις μικροατέλειες του κορμιού σου… Κι όμως, φέτος δεν θα πρέπει να έχεις καμιά αμφιβολία! Η Clarins, είναι η ειδικός που ξέρει να φροντίζει το σώμα σου σε κάθε λεπτομέρειά του… Γι’ αυτό και σου προτείνει τα δύο νέα δυνατά της “χαρτιά”: Την Masvelt Advanced Body Shaping Cream και το Super Restorative Balm. Τώρα κάνε scroll για να βρεις τις πρώτες συστάσεις που σου ετοιμάσαμε.

Τα δυνατά σημεία της Clarins

♦ 65 χρόνια τεχνογνωσίας στον σχηματισμό της σιλουέτας και επαγγελματικών μεθόδων εφαρμογής.

♥ Δύο επιστημονικές ανακαλύψεις σε συνεργασία με αναγνωρισμένο ερευνητικό ινστιτούτο.

♦ Δύο καινοτομίες στα δύο φυσικά συστατικά από τα Εργαστήρια της Clarins που βοηθούν στην επανεφεύρεση της τεχνογνωσίας της στη διαμόρφωση του σώματος σήμερα.

♥ Δύο φόρμουλες εμπλουτισμένες με αποτελεσματικά εκχυλίσματα φυτών.

♦ Το Clarins Touch, βασισμένο στην τεχνογνωσία του Ινστιτούτου και στην κατανόηση της γυναίκας.

Αποτέλεσμα; H Clarins σου προτείνει δύο νέα εξειδικευμένα προϊόντα σώματος, που στοχεύουν τις επίμονες καμπύλες του σώματος των γυναικών. Μάθε όλα τα χαρακτηριστικά τους τώρα. ⇓

Masvelt Advanced Body Shaping Cream 

Clarins

Αυτό είναι ένα νέο προϊόν σώματος για κάθε ηλικία… Μιλάμε για την εμβληματική, εξαιρετικά αποτελεσματική κρέμα σώματος που ήρθε για να προσφέρει τριπλή αδυνατιστική, συσφικτική και σμιλευτική δράση. Καταπολεμά το επίμονο λίπος επιβραδύνοντας την κίνησή του προς τα λιποκύτταρα, προκειμένου να περιορίσει την αποθήκευση νέου λίπους. Επίσης, προωθεί και επιταχύνει την απομάκρυνση του περιττού λίπους. Το εκχύλισμα αρκτικής ζύμωσης που χρησιμοποιείται στη φόρμουλά της έχει στοχευμένες ιδιότητες κατά της αποθήκευσης λίπους που δρουν με πολλούς συμπληρωματικούς μηχανισμούς. Και έχει όλο και πιο φυσική σύνθεση, αφού περιέχει 96% αγνά συστατικά από τη φύση.

Clarins

Αυτή η κρέμα μασάζ επιτρέπει σε όλες τις γυναίκες κάτω των 50 χρόνων να σχηματίσουν ξανά την σιλουέτα τους αποτελεσματικά. Βασισμένη σε νέες επιστημονικές ανακαλύψεις και καινοτομίες από συστατικά φυσικής προέλευσης, η κλασική Body Shaping Cream ανανεώθηκε. Χάρη στην ενισχυμένη αποτελεσματικότητά της, η νέα Masvelt Body Shaping Cream βοηθά στην καταπολέμηση του επίμονου λίπους πιο αποτελεσματικά. Σε συνδυασμό με μια συγκεκριμένη μέθοδο μασάζ που προτείνει η Clarins και την μοναδική υφή της, θα σε βοηθήσει να σχηματίσεις κι εσύ ξανά την σιλουέτα σου. Σημείωσε ότι θα πρέπει να την εφαρμόζεις συστηματικά, πρωί ή/και βράδυ, σε καθαρό και στεγνό δέρμα.

Ορατά αποτελέσματα: Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα της νέας Masvelt Body Shaping Cream σε συγκεκριμένες περιοχές: Μηροί, μπράτσα, κοιλιά και μέση. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης η μέση και η κοιλιά είναι πιο αδύνατα και σχηματισμένα και -0.9 cm στη μέτρηση της μέσης.

Η δύναμη ενός σπάνιου θαλάσσιου μικροοργανισμού…

Ο Αρκτικός Ωκεανός έπρεπε να εξερευνηθεί σε βάθος πέραν των 2.700 μέτρων για να βρεθεί το πολύτιμο εκχύλισμα ζύμωσης της Αρκτικής: Ένα μεταβιοτικό φυσικής προέλευσης που λαμβάνεται μέσω της βιοτεχνολογίας και από το οποίο θα μπορούσε να αναπτυχθεί ένα εκχύλισμα με εξαιρετική αποτελεσματικότητα. Αυτό το εκχύλισμα έχει στοχευμένες ιδιότητες κατά της αποθήκευσης και λειτουργεί σε συμπληρωματικούς μηχανισμούς. Πρώτον, επιβραδύνει τη μεταφορά των λιπιδίων στα λιποκύτταρα για να περιορίσει την αποθήκευση νέου λιπώδους ιστού. Στη συνέχεια, ενισχύει και επιταχύνει την απομάκρυνση του περιττού λίπους.

Super Restorative Balm: Για την κοιλιά και την μέση

Clarins

Αυτό είναι ένα μοναδικό προϊόν που προσφέρει στοχευμένα αποτελέσματα σχηματισμού σώματος για γυναίκες άνω των 50 χρόνων.  Σχεδιασμένο με συγκεκριμένα συστατικά που στοχεύουν την μέση και τους μηρούς, το Super Restorative Balm for Abdomen & Waist βοηθά στον σχηματισμό και σμίλευση των περιοχών που υπόκεινται στην χαλάρωση, ειδικά λόγων ορμονικών αλλαγών που συμβαίνουν στις γυναίκες μετά την ηλικία των 50. Στοχεύει στην χαλάρωση του δέρματος και βοηθά στον σχηματισμό της κοιλιάς και της μέσης για πιο αρμονικό περίγραμμα σώματος. Η ενυδατική σύνθεση του Super Restorative Balm for Abdomen & Waist– με Pueraria Lobata και το αποκλειστικό εκχύλισμα Crowberry της Clarins – βοηθά στην ορατή σύσφιξη και στο «lifting» του χαλαρού δέρματος γύρω από την κοιλιά και τη μέση.

Τι προσφέρει: Το Super Restorative Balm for Abdomen & Waist σμιλεύει, επαναδιαμορφώνει τη μέση και συσφίγγει το δέρμα. Είναι το πρώτο προϊόν φροντίδας που λαμβάνει υπόψη τις μεταβολές στην σιλουέτα και το δέρμα, που σχετίζονται με τη διακοπή της ορμονικής δραστηριότητας των γυναικών. Τα ενεργά στοιχεία της φόρμουλάς του μειώνουν τη χαλάρωση, σμιλεύουν τη κοιλιά και τη μέση για να τους ξαναδώσουν ένα αρμονικό προφίλ. Η κρεμώδης υφή του αγκαλιάζει το δέρμα, ενώ ταυτόχρονα θρέφει και εξαφανίζει τις ατέλειες.

ClarinsΔράσεις ομορφιάς: Με επαναστατική δράση αντιγήρανσης, σύσφιξης και αναδόμησης του δέρματος και της περιοχής της κοιλιάς απευθύνεται σε γυναίκες μετά την ηλικία των 50. ♦ Ενισχυμένη δράση σμίλευσης που ξαναδίνει την αναθαρρυντική αίσθηση ενός πιο ελαφριού σώματος. ♦ Σμιλευμένη κοιλιά: Οι φούστες και τα παντελόνια σου θα κλείνουν πιο εύκολα. ♦ Με το μάζεμα και τη σμίλευση της κοιλιάς που επιτυγχάνεται, η μέση διαγράφεται καλύτερα, οι καμπύλες είναι πιο καθαρές, η σιλουέτα αναδιαμορφώνεται. ♦ Ζάρες και ατέλειες εξαφανίζονται γρήγορα. Σαν να την έχει ανασηκώσει ένας αόρατος μαλακός κορσές, η κοιλιά λειαίνεται και μέση φαίνεται πιο τονισμένη.

Ορατά αποτελέσματα: Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένα τα αποτελέσματα στις συγκεκριμένες περιοχές των μηρών, των μπράτσων, της κοιλιάς και της μέσης. Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης 100% των γυναικών που το δοκίμασαν παρατήρησαν ένα πιο σφριγηλό δέρμα, -1.7 cm μέτρηση μέσης και -1.9 cm γύρω από τη περιοχή της κοιλιάς. Τώρα μπορείς να νιώσεις κι εσύ γεμάτη αυτοπεποίθηση και ομορφιά.

How to: Εξειδικευμένες μέθοδοι εφαρμογής για καλύτερα αποτελέσματα 

Για αύξηση αποτελεσματικότητας της Masvelt Advanced Body Shaping Cream, η Clarins έχει δημιουργήσει μια αποκλειστική, 100% χειροκίνητη, μέθοδο εφαρμογής αυτομασάζ που στοχεύει στις επίμονες καμπύλες. Έτσι θα ενισχύσεις την αποτελεσματικότητα του προϊόντος και θα ενισχύσει την αποστράγγιση, θα σμιλεύσει και σχηματίσει το περίγραμμα του σώματος σου.

  1. Εφαρμόζεις το προϊόν με κυκλικές κινήσεις. Μετά με κλειστές γροθιές, θα λειάνεις σταθερά από κάτω προς τα πάνω σε όλο το πλάτος της μέσης.
  2. Εφαρμόζεις με κυκλικές κινήσεις λείανσης. Μετά, με κλειστές γροθιές, θα λειάνεις σταθερά από κάτω προς τα πάνω των γοφών.
  3. Εφαρμόζεις με κινήσεις λείανσης από κάτω προς τα πάνω, επικεντρώνοντας στο πάνω μπράτσο.
  4. Εφαρμόζειςμε κινήσεις από κάτω προς τα πάνω, επικεντρώνοντας στο εσωτερικό των γονάτων με κλειστές γροθιές.

Clarins

Για ενίσχυση των αποτελεσμάτων που μπορείς να πετύχεις με το Super Restorative Balm, και, αφού αγαπάς να φροντίζεις τον εαυτό σου στο σπίτι, οι ειδικοί των Spa της Clarins δημιούργησαν μια πολύ εύκολη μέθοδο εφαρμογής αυτομασάζ. Αυτή η μέθοδος τονώνει, σχηματίζει και κάνει πιο σφριγηλή την σιλουέτα σου. Μετά από λίγες εβδομάδες, θα προσέξεις ότι η μέση σου θα είναι πιο σχηματισμένη και σφριγηλή.  Η συνολική σιλουέτα σου θα είναι πιο τονωμένη. Το δέρμα σου, βαθιά ενυδατωμένο, ανακτά τις σφριγηλές, ελαστικές του ιδιότητες.

  1. Για τόνωση: Εφαρμόζεις με κυκλικές κινήσεις κατά την φορά των δεικτών του ρολογιού (7 φορές).
  2. Για πιο ανάλαφρη σιλουέτα: Συνεχίζεις με τις ίδιες κυκλικές κινήσεις αλλά πιο στοχευμένες. Πρώτα πάνω από το ομφαλό, μετά προς τα αριστερά, κάτω και προς τα δεξιά. Τελειώνεις με το στομάχι.
  3. Για αποστράγγιση: Με τα χέρια στη μέση τον αντίχειρα στο νεφρό, ασκείς πίεση με τους αντίχειρες με κυκλικές κινήσεις.
  4. Για σχηματισμό: Με τα χέρια να αγκαλιάζουν την μέση, κάνεις κινήσεις από πίσω προς τα μπροστά και μετά αντίθετα.

Tonic sugar polisher, της Clarins

ClarinsΓια να έχεις βέβαια ακόμη καλύτερα αποτελέσματα, σου συστήνουμε να κάνεις απολέπιση σ’ όλο σου το σώμα. Δοκίμασε λοιπόν το Tonic sugar polisher της Clarins και θα δεις τη διαφορά. Το Clarins Spa έρχεται στο μπάνιο σου με αυτό το κρεμώδες scrub σώματος που περιέχει οργανικούς κρυστάλλους ζάχαρης που λιώνουν στο δέρμα σου για να αφαιρέσουν τα νεκρά κύτταρα και να απαλύνουν αμέσως το δέρμα. Φτιαγμένο από τονωτικά αιθέρια έλαια, όπως μέντα, βιολογικό αρωματικό γεράνι και δεντρολίβανο, διεγείρει το σώμα και το μυαλό ενώ δημιουργεί μια άμεση αίσθηση ευεξίας. Το βούτυρο καριτέ σε αυτό το scrub σώματος προστατεύει από την αφυδάτωση και αφήνει το δέρμα σου ελαστικό και σατινέ απαλό. Το Tonic sugar polisher είναι ιδανικό για σένα που θέλεις να συνδυάσεις την αποτελεσματικότητα ενός scrub και τις τονωτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων σε ένα μόνο βήμα. Με λίγα λόγια, για σένα που αναζητάς μια θεραπεία στο σπίτι για την ευεξία σου.

Bonus extra

ClarinsΚάνε scroll για να μάθεις όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του scrub σώματος της Clarins.

♦ Το Tonic sugar polisher έχει ένα άρωμα που προάγει την αίσθηση της ευεξίας

♦ Αυτό το scrub, με οργανικά κρύσταλλα ζάχαρης  γλιστρά πάνω στο δέρμα και αφαιρεί νεκρά κύτταρα, προσφέροντας άμεσα απαλό δέρμα. Παράλληλα, τονώνει και αναζωογονεί το σώμα και το μυαλό.

♦ Έχει οικολογικό σχεδιασμό: Το 100% της συσκευασίας του είναι ανακυκλώσιμο, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού και του ανακυκλωμένου πλαστικού. Το χαρτόνι που προέρχεται από δάση με βιώσιμη διαχείριση διαθέτει νέο σχεδιασμό για περισσότερη διαφάνεια.

Clarins

How to

♦ Το χρησιμοποιείς σε βρεγμένο δέρμα στο ντους ή στο μπάνιο, μία ή δύο φορές την εβδομάδα. Παίρνεις λίγο από το προϊόν, το ζεσταίνεις ανάμεσα στις παλάμες και το εφαρμόζεις με κυκλικές κινήσεις σε ολόκληρο το σώμα, δουλεύοντας προς τα πάνω. Δίνεις ιδιαίτερη προσοχή στις ξηρές και τραχιές περιοχές (πόδια, γόνατα, αγκώνες). Και για να το αφαιρέσεις, απλά ξεπλένεις καλά όλο σου το κορμί. Στη συνέχεια, σκουπίζεσαι απαλά και χρησιμοποιείς την κρέμα σώματος Masvelt Body Shaping Cream ή το Super Restorative Balm, της Clarins. 

MadameLeFo