Χρήσιμα tips για σκουπίζεις με τον σωστό τρόπο

Ξέρεις να σκουπίζεις σωστά; Ασφαλώς θα μου πεις… Κι όμως, η Kobold έχει τα δικά της μυστικά. Και μας εμπιστεύθηκε τις πολύτιμες συμβουλές της για να διασφαλίσεις κι εσύ ότι σκουπίζεις με τον σωστό τρόπο.

Πολλές φορές σκουπίζουμε με την ηλεκτρική μας σκούπα αλλά δεν μαζεύει τίποτα διότι είναι μπλοκαρισμένη με τρίχες από την τελευταία φορά που καθαρίσαμε ή βιαστήκαμε να τελειώσουμε γρήγορα και έτσι ο καθαρισμός ήταν πρόχειρος.

Για να βεβαιωθείτε ότι αξιοποιείτε στο έπακρο την ηλεκτρική σας σκούπα και να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο στην πολυάσχολη καθημερινή σας ζωή, ακολουθείστε την πιο κάτω λίστα με τα πράγματα που πρέπει να ελέγξετε για να είστε σίγουροι ότι θα έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα στο καθάρισμα του σπιτιού σας.

Ξεσκόνισε πριν να σκούπισε

Ίσως πιστεύετε ότι αυτό δημιουργεί επιπλέον δουλειά, αλλά το ξεσκόνισμα πριν το σκούπισμα μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα καθαρότερο περιβάλλον στο σπίτι σας. Σημαίνει επίσης ότι μετά το ξεσκόνισμα, τυχόν σωματίδια που έχετε αναταράξει πιθανότατα θα πέσουν στο πάτωμα και έτσι θα μπορείτε να τα καθαρίσετε με την ηλεκτρική σας σκούπα απλά και γρήγορα.

Σκουπίζεις προς όλες τις κατευθύνσεις

Σκουπίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις πολλές φορές, η ηλεκτρική σκούπα α διασφαλίσει ότι οι ίνες χαλιού και η σκόνη θα καθαρίσουν πιο έντονα και άρα καλύτερα.

 Μικροεξαρτήματα

Αντιμετώπισε την ηλεκτρική σου σκούπα όπως θα έκανες με ένα αυτοκίνητο με gadgets και εξαρτήματα για να σου προσφέρει μια καλύτερη οδηγική εμπειρία. Εάν η ηλεκτρική σου σκούπα έχει μικροεξαρτήματα που θα σε βοηθήσουν να καθαρίσεις τα δύσκολα και δυσπρόσητα σημεία – χρησιμοποίησε τα και θα επωφεληθείς από τα οφέλη ενός ευκολότερου, πιο αποτελεσματικού καθαρισμού.

Αφαίρεσε τις τρίχες που μπλοκάρουν τις βούρτσες της ηλεκτρικής σου σκούπας

Είναι απλό πράγμα, αλλά η αφαίρεση των τριχών πριν ξεκινήσετε την ηλεκτρική σκούπα ή αμέσως μετά που θα λεχετε τελειώσει, όχι μόνο θα εξοικονομήσει χρόνο στο επόμενο καθάρισμα, αλλά θα διατηρήσει επίσης το μηχάνημά σας σε πολύ καλύτερη κατάσταση και θα διασφαλίσει ότι λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σκουπίζεις αργά και σταθερά

Είναι εύκολο να κάνετε μια βιαστική δουλειά όταν προσπαθείτε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας γρήγορα, αλλά η υπερβολική ταχύτητα μπορεί να διπλασιάσει το χρόνο που χρειάζεται για να καθαρίσετε σωστά. Ο πιο αργός και σταθερός καθαρισμός με την ηλεκτρική σκούπα επιτρέπει στις ηλεκτρικές βούρτσες να διεισδύουν πιο εύκολα στη βρωμιά και να μαζεύουν αυτά τα ανεπιθύμητα σωματίδια σκόνης.

Καλό σκούπισμα με την ηλεκτρική σας σκούπα!

Μείωσε στο 50% τις προσπάθειές σου και εξοικονόμησε το 50% του πολύτιμου χρόνου σου: Σκούπισε και σφουγγάρισε ταυτόχρονα!

Γνώριζες ότι, κατά μέσο όρο, οι άνθρωποι περνούν πέντε ώρες την εβδομάδα για να τρίβουν, να πλένουν τα πιάτα, να σιδερώνουν και να ολοκληρώνουν τις γενικές οικιακές δουλειές; Ο καθαρισμός δεν είναι μόνο σκληρή (και μερικές φορές βαρετή!) δουλειά, αλλά μας τρώει και πολύ χρόνο. Επιπλέον, εάν ζεις σε ένα σπίτι με παιδιά, ο αριθμός των ωρών αυξάνεται σημαντικά!

Θέλοντας να λύσει αυτό το πρόβλημα και να ελευθερώσει τις οικογένειες ανά τον κόσμο έτσι ώστε να αφιερώσουν περισσότερο χρόνο κάνοντας τα πράγματα που αγαπούν – και λιγότερο χρόνο στο καθάρισμα η KOBOLD από την εταιρεία VORWERK Γερμανίας εφηύρε κάτι που μπορεί να σκουπίζει και να σφουγγαρίζει ταυτόχρονα.

Σκουπίζεις & σφουγγαρίζεις ταυτόχρονα 

με το πάτημα ενός κουμπιού

Το μοτέρ SP600  μας είναι μια ηλεκτρική σκούπα που σφουγγαρίζει και η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομάκρυνση κάθε είδους λεκέδων από σκληρά δάπεδα, όπως κεραμικό, μάρμαρο, παρκέ, laminate, πέτρα και πλαστικό.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τοποθετήσετε το ειδικό πανάκι που ταιριάζει με τον τύπο δαπέδου σας!

Στη συνέχεια, χάρη στο γεγονός ότι το μοτέρ SP600 ταλαντεύται με πάνω από 1.350 φορές το λεπτό, πρακτικά θα γλιστράτε πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια, κάνοντας τον καθαρισμό του δαπέδου σας απίστευτα εύκολο, με ελάχιστη προσπάθεια!

Επιπλέον, θα χρειαστείς μόνο 260 ml νερό και 3ml καθαριστικό για να καθαρίσεις πλήρως ένα δάπεδο έκτασης μέχρι 60 τετραγωνικών μέτρων.  Επίσης δεν παράγεται ατμός που σημαίνει ότι η υγρασία είναι πολύ λίγη.

Πες αντίο στην παραδοσιακή σφουγγαρίστρα και στον κάδο σου

Τα πλεονεκτήματα του SP600, σε σχέση με την παραδοσιακή σφουγγαρίστρα και τον κάδο ή το να πέφτετε στα γόνατα σας  με ένα βρεγμένο πανί για να καθαρίσετε το πάτωμα, είναι ατελείωτα! Το SP600 οδηγεί πρακτικά τον εαυτό του, καθιστώντας το εξαιρετικά εύκολο στη χρήση – το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να το καθοδηγήσετε στο πάτωμα. Επιπλέον, φανταστείτε πόση ώρα θα εξοικονομήσετε αφού δεν θα χρειάζεται πλέον να σκουπίσετε το πάτωμα σας πριν το σφουγγαρίσετε!

Είναι επίσης απαλό και δεν αφήνει γρατσουνιές στα δάπεδα από laminate ή παρκέ. Βλέπετε, οι δουλειές του σπιτιού μπορεί να είναι γρήγορες – και διασκεδαστικές με το σύστημα KOBOLD!

Σκουπίζεις σωστά και η χρήσιμη σακούλα με φίλτρο HEPA

που βοηθά στην καταπολέμηση των αλλεργιών

Από συνεχή ρινίτιδα και φαγούρα έως άσθμα: τα σωματικά συμπτώματα αλλεργικής ρινίτιδας ή αλλεργίας στο σπίτι μπορεί να είναι ερεθιστικά. Είναι ακόμη δύσκολο να τα διώξεις στο σπίτι σου, με τη σκόνη, τη γύρη και τα περιττώματα των ακάρεων να εγκαθίστανται στις επιφάνειές σου χωρίς να το γνωρίζεις καν.

Μπορεί να ακούγεται προφανές, αλλά ο σωστός και σχολαστικός καθαρισμός είναι ο καλύτερος τρόπος για να αποτρέψετε τα χειρότερα συμπτώματα αλλεργίας. Η διασφάλιση της χρήσης ηλεκτρικής σκούπας με φίλτρο HEPA σημαίνει ότι θα φιλτράρετε και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια και θα διασφαλίσετε ότι ο αέρας στο σπίτι σας θα παραμείνει καθαρός.

Επιτέλους καθαρός αέρας με HEPA!

Μπορεί να ακούγεται απαίσιο, αλλά τα σωματίδια πρωτεΐνης στα περιττώματα των ακάρεων – όπως γίνεται και με τη γύρη από το γρασίδι, τα δέντρα και τους θάμνους προσκολλούνται στην λεπτή σκόνη που συγκεντρώνεται καθημερινά στο σπίτι σου.

Η τακτική αναρρόφηση είναι απαραίτητη, αλλά δεν αφήνουν όλες οι ηλεκτρικές σκούπες τον αέρα χωρίς αλλεργιογόνα. Γι’ αυτό, πρέπει να διασφαλίσεις ότι χρησιμοποιείς ηλεκτρική σκούπα που διαθέτει φίλτρο HEPA που μπορεί να καθαρίσει επαρκώς τα δάπεδα και τα μαξιλάρια. Το φίλτρο HEPA παγιδεύει τα αλλεργιογόνα σωματίδια και τη λεπτή σκόνη, αντί να τα απελευθερώνει πίσω στον αέρα. Εξοπλισμένη με αυτό το σύστημα, είναι η σακούλα φίλτρου της ηλεκτρικής σκούπας Kobold VK200 η οποία είναι η πρώτη σακούλα φίλτρου στον κόσμο πιστοποιημένη από τον διεθνή οργανισμό TUV NORD με τη σφραγίδα ποιότητας «κατάλληλη για άτομα με αλλεργίες».

Το φίλτρο HEPA του συστήματος VK200 όχι μόνο παγιδεύει και τα πιο μικροσκοπικά σωματίδια σκόνης και ουσίες που προκαλούν αλλεργίες όπως σπόρια υγρασίας από τον αέρα, αλλά επίσης εξουδετερώνει τις άσχημες μυρωδιές με πέρλες άνθρακα που βρίσκονται μέσα στη σακούλα. Επιπλέον, ο αέρας που βγαίνει από  την VK200 είναι 1000 φορές καθαρότερος από ό, τι πριν από την αναρρόφηση και επομένως κλινικά καθαρός!

Μάθε περισσότερα για να σκουπίζεις σωστά με τις σκούπες της Kobold, από την εταιρεία Eminentia Trading Limited 

MadameLeFo