«Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη»

«Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη»… Κάνε κλικ πιο κάτω για να δεις όλα τα αποτελέσματα του Φωτογραφικού Διαγωνισμού που προκήρυξε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου. 

Έγινε η αξιολόγηση των φωτογραφιών που συμμετείχαν στον 7ο φωτογραφικό διαγωνισμό που προκήρυξε ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου με τίτλο «Από τη γειτονιά σου στην Ευρώπη».

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας 2022 που έχει στόχο να αναδείξει τη συμμετοχή της ευρωπαϊκής νεολαίας για την οικοδόμηση ενός καλύτερου μέλλοντος. Επίσης, έδωσε την δυνατότητα στους νέους ηλικίας 15-35 χρόνων που ζουν στην Κύπρο και γενικότερα στην Ευρώπη, να εκφράσουν και να αποτυπώσουν μέσα από τον φωτογραφικό φακό, την καθημερινότητα τους, τα ταξίδια, τις εξερευνήσεις και όλα όσα θέλουν να δείξουν και να μοιραστούν.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιείται κάθε χρόνο εις μνήμη του Θρασύβουλου Θρασυβούλου, Εκτελεστικού Γραμματέα του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου.

Στο διαγωνισμό έλαβαν μέρος 92 συμμετοχές με 335 φωτογραφίες.

Την κριτική επιτροπή αποτελούσαν ο κύριος Δημήτρης Πιερή (επαγγελματίας φωτογράφος), η κυρία Έλενα Καλουτσίδου εκ μέρους της οικογένειας Θρασυβούλου και ο Στέλιος Παπαπέτρου εκ μέρους του ΟΝΕΚ. H αξιολόγηση των φωτογραφιών έγινε βάσει των Όρων του Διαγωνισμού που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα του ΟΝΕΚ.

Η κριτική επιτροπή επέλεξε τις ακόλουθες φωτογραφίες:  

Α’ κατηγορία: 15-19 χρονών (Τιμητικό έπαθλο εκ μέρους της οικογένειας του Θρ. Θρασυβούλου) 

Ηλιάνα Προδρόμου  «Η αναμονή της σιταροπούλας»  

Β’ κατηγορία: 20-35 χρονών 

1ο Βραβείο:    Νικόλας Γεωργίου  «Solo»                                             300 ευρώ

2ο Βραβείο:    Παναγιώτα Τσαφαρά «Ελεύθερες Ψυχές»            200 ευρώ

3ο Βραβείο:    Σωτηρία Βορκά «Building Bridges»                        100 ευρώ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo
0