«ΑΛΑΜΠΡΑ»: 3,000 δενδρύλλια για δεντροφύτευση

Η Γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» με σύνθημα «Στηριζόματε στις ρίζες μας», προσφέρει 3,000 δενδρύλια για δεντροφύτευση… Μάθε πού και πότε θα γίνει η δενδροφύτευση. 

 

Η γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» διαχρονικά στηρίζει την προσπάθεια για δημιουργία συνθηκών για ένα πιο βιώσιμο και ασφαλές μέλλον. Στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης, σε συνεργασία με την Πράσινη Ασπίδα και την Υοu REFOREST CYPRUS, θα πραγματοποιήσουν το ερχόμενο Σάββατο 15 Μάϊου 2021 στις 11:00 π.μ., δεντροφύτευση στην Αλάμπρα με σύνθημα «Στηριζόματε στις ρίζες μας» και καλεί τον κόσμο όπως στηρίξει την ενέργεια αυτή. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κοντά στο Φράγμα Λυμπιών (περιοχή Αλάμπρας), πλησίον του σημείου υπερχείλισης.

Το πράσινο αύριο της γαλακτοβιομηχανίας «ΑΛΑΜΠΡΑ» 

Η Γαλακτοβιομηχανία προχώρησε στη αγορά 3.000 δεντρύλλιων και εγκαινιάζει τη νέα της εκστρατεία στο χωριό Αλάμπρα, όπου εκεί στηρίχθηκαν και οι ρίζες της ιστορίας και της παράδοσης της. Στόχος της δεντροφύτευσης, είναι να τεθούν οι βάσεις για ένα πιο πράσινο αύριο, να στηριχθούμε στις δικές μας ρίζες και να βοηθήσουμε στη δημιουργία προϋποθέσεων ολοκληρωμένης πράσινης ανάπτυξης.

Αντιλαμβανόμενη την επιτακτική ανάγκη προστασίας του περιβάλλοντος, η γαλακτοβιομηχανία «ΑΛΑΜΠΡΑ» επενδύει στην πράσινη και κυκλική οικονομία. Για αυτό άλλωστε, προχώρησε πρόσφατα στην τοποθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων στις εγκαταστάσεις της. Παράλληλα από το 2020 λειτουργεί τον καινοτόμο βιολογικό σταθμό της, εξοικονομώντας σημαντικό ποσοστό ενέργειας, μειώνοντας παράλληλα την επιβάρυνση στο περιβάλλον. Στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής της εκστρατείας, η εταιρεία στηρίζει επίσης το ίδρυμα European Wool Exchange (EWE), που έχει ως στόχο την κυκλική οικονομία του πρόβειου μαλλιού.

Η στήριξή σας, έφερε την εταιρεία ανάμεσα στις κορυφαίες επιχειρήσεις της Κύπρου, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την ευθύνη της έναντι της κοινωνίας.

Στηριζόμαστε στις ρίζες μας και δίνουμε ανάσα στο μέλλον. Προχωράμε μπροστά οικολογικά!

MadameLeFo