Διακοπές στο νησί παρέα με τους Athonites

Ποιο προϊόν Athonites δεν πρέπει να λείπει από το νεσεσέρ των διακοπών, αναλόγως του προορισμού σου; Δεν ξέρεις; Κι όμως, εδώ θα το βρεις… Και μάλιστα, θα σου πούμε ποιο προϊόν της ελληνικής μάρκας Skincare & Wellness, Athonites ταιριάζει σε κάθε ελληνικό νησί! Κάνε scroll και θα το εντοπίσεις!

Με την αντίστροφη μέτρηση να έχει ήδη αρχίσει για τους περισσότερους, οι πολυπόθητες καλοκαιρινές διακοπές είναι σχεδόν μια ανάσα μακριά. Και το νεσεσέρ που θα σε συνοδεύσει είναι σημαντικό να είναι πλήρως εναρμονισμένο με τον προορισμό που επίλεξες…AthonitesΈτσι, θα σου προσφέρει τα μέγιστα με το μικρότερο δυνατό όγκο… Είτε ετοιμάζεσαι για ξέφρενες διακοπές γεμάτες διασκέδαση, είτε επίλεξες ένα χαλαρό προορισμό. Με αυτήν την προσέγγιση, σου προτείνουμε τα δικά σου summer must-have ανά προορισμό από την ελληνική μάρκα Skincare & Wellness, Athonites.

Ανάφη – Athonites Anti-Redness Soothing Care Cream

Ένας τόπος «παρθένος» και απόκοσμος, η Ανάφη αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο με κρυστάλλινα νερά και ανέγγιχτες, παραδεισένιες παραλίες. Παραδομένη στον ήλιο του Αιγαίου και την αλμύρα της θάλασσας, η Ανάφη παραμένει ένα νησί μακριά από τους ρυθμούς της σύγχρονης ανάπτυξης και για το λόγο αυτό η επιδερμίδα σου χρειάζεται ακόμα περισσότερη φροντίδα.AthonitesΗ Anti-Redness Soothing Care Cream, η κρέμα για ευαίσθητα δέρματα της σειράς Athonites Wellness, καταπραΰνει αποτελεσματικά από κάθε είδους ερεθισμούς… Ακόμα και οι επιπτώσεις από την παρατεταμένη έκθεση σου στον ήλιο… Και προσφέρει αίσθηση άνεσης και εντατική ενυδάτωση σε αφυδατωμένες επιδερμίδες. Επομένως, αποτελεί έναν απαραίτητο καλοκαιρινό «σύμμαχο», έτοιμο να σου προσφέρει την κατάλληλη βοήθεια. Η υφή της είναι ανακουφιστικά πλούσια και κρεμώδης και απορροφάται άμεσα, χαρίζοντας μεταξένια, ανακουφιστική αίσθηση.

Ιθάκη – Athonites Soothe & Hydrate Face Mist

Το νησί του Οδυσσέα, το απόλυτο σύμβολο της νοσταλγίας για την πατρίδα, προσφέρεται για βουτιές στις μικρές βοτσαλωτές του παραλίες και εξερεύνηση των υποθαλάσσιων τοπίων ανυπέρβλητης ομορφιάς, ενώ είναι ιδανικό για εξορμήσεις με σκάφος.AthonitesΤο ενυδατικό Soothe & Hydrate Face Mist των Athonites, είναι ένα έγχυμα άγριων βιολογικών βοτάνων και νερού από τις φυσικές πηγές του Όρους Άθω… Και σίγουρα αποτελεί ένα απαραίτητο skincare αξεσουάρ για το νεσεσέρ των διακοπών σου. Βλέπεις ενυδατώνει και τονώνει την επιδερμίδα σου, που αφυδατώθηκε κάτω από τον ήλιο και τη ζέστη της Ιθάκης! Ιδανικά, το συνδυάζεις με ένα ενδιαφέρον βιβλίο ξαπλωμένη σε μια αιώρα για το απόλυτο vacation mode!

Φολέγανδρος – Athonites Hydrating Cooling Leg Gel

Λουσμένη από το φως του Αιγαίου, η Φολέγανδρος θα σε μαγέψει με τις ξεχωριστές της παραλίες της, τα κρυστάλλινα νερά αλλά και την ανόθευτη αρχιτεκτονική των οικισμών της. Με τις περισσότερες παραλίες προσβάσιμες μόνο περπατώντας ή με ειδικά καραβάκια, η Φολέγανδρος αποτελεί έναν προορισμό που απαιτεί αρκετό περπάτημα.AthonitesΤο Hydrating Cooling Leg Gel, το gel ανακούφισης για κουρασμένα πόδια της σειράς Athonites Wellness καταπραΰνει, δροσίζει και ανακουφίζει τα βαριά πόδια, διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος και παραδίδει επιδερμίδα ελαστική, γεμάτη ενέργεια, ενώ το φρέσκο άρωμα μέντας αναζωογονεί και το υπόλοιπο σώμα σου. Μεταμόρφωσε λοιπόν, τα βαριά, πρησμένα και κουρασμένα πόδια σου σε ένα καταφύγιο άνεσης.AthonitesΌπως καταλαβαίνεις είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καλοκαιρινές περιπέτειές σου, αφού θα σου προσφέρει άμεση ανακούφιση και διαρκή ενυδάτωση. Μαζί του θα ανακαλύψεις την καταπραϋντική δύναμη των φυσικών εκχυλισμάτων του Όρους Άθω… Και θα χαρίσει στα πόδια σου την αναζωογόνηση που τους αξίζει!

Κύθηρα – Athonites Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck

Η γενέτειρα της θεάς Αφροδίτης αποτελεί φέτος έναν από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς – και όχι άδικα… Βλέπεις, τα Κύθηρα είναι γνωστά για τις αμέτρητες φυσικές ομορφιές τους, τα γοητευτικά γραφικά χωριουδάκια και τις τοπικές νοστιμιές με βασική προέλευση την ελιά.AthonitesΜε το  λάδι αγριελιάς να αποτελεί ένα από τα κύρια συστατικά του Protect & Rescue Precious Oil Face & Neck των Athonites, το ισχυρό αυτό μείγμα 9 διαφορετικών ελαίων, αποτελεί την τέλεια, κοσμοπολίτικη προσθήκη στο νεσεσέρ των διακοπών σου, καθώς προστατεύει, αναζωογονεί και επανορθώνει εντατικά την επιδερμίδα σου μετά την έκθεση στον ήλιο και τη ζέστη των Κυθήρων.

Αλόννησος – Athonites Anti-Fatigue & Restore Eye Cream

Ιδιαίτερη και εναλλακτική , η Αλόννησος είναι η «βασίλισσα» των Σποράδων. Με καταπράσινη βλάστηση και τιρκουάζ νερά, αποτελεί έναν προορισμό που ικανοποιεί πολλά γούστα… Από χαλαρές οικογενειακές διακοπές, μέχρι διασκέδαση ως το πρωί στα γραφικά της bar… Η Αλόννησος συγκινεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Και σένα ασφαλώς, αφού την επέλεξες για τις διακοπές σου!AthonitesΤο αποτέλεσμα των ξενυχτιών αντικατοπτρίζεται στην περιοχή των ματιών σου, και η Antifatigue and Restore Eye Cream, η κρέμα ματιών των Athonites είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητη… Η σύνθεση της είναι δραστική και περιέχει εκχυλίσματα βιολογικών βοτάνων σε συνδυασμό με υαλουρονικό οξύ τριών διαφορετικών μοριακών βαρών. Όλα αυτά την κάνουν να αναζωογονεί και καταπολεμά αποτελεσματικά τους μαύρους κύκλους και το πρήξιμο από τα ξενύχτια.Athonites

Καλές διακοπές λοιπόν, και το νου σου στην φροντίδα της ομορφιάς σου, με φυσικά προϊόντα από τους Athonites.

 

More info

Την ολοκληρωμένη σειρά Athonites θα την ανακαλύψεις στα καταστήματα Beauty Line Μακαρίου Λευκωσία, Beauty Line Nicosia Mall, Beauty Line Mall of Cyprus, Beauty Line Ανεξαρτησίας, στο Selekt Beauty My Mall και στο www.beautyline.com.cy

 

Μάθε περισσότερα για τα προϊόντα Athonites κάνοντας κλικ εδώ ⇓

Athonites & η αειφορία σε κάθε στάδιο: Η συνολική βιώσιμη προσέγγιση του 

 

MadameLeFo