FETCH & Black Friday επιλογές από 800 καταστήματα

Έχει γίνει «θεσμός»… Για τη «Black Friday» μιλώ… Kαι καθώς αυτή η πολυπόθητη ημέρα του 2022 πλησιάζει, άρχισες να μελετάς τις προσφορές των καταστημάτων, των πολυκαταστημάτων, των κοσμηματοπωλείων… Και σε πιάνει πονοκέφαλος! Και που να έρθει εκείνη η μέρα… Θα πας να στηθείς στις ουρές, να στριμωχτείς, να σκουντήσεις και να σκουντηθείς, για να αποκτήσεις το πολυπόθητο deal… Κι όμως, όλα αυτά μπορείς να τα κάνεις από την άνεση του καναπέ σου μέσα από την πλατφόρμα του Fetch, ήσυχα κι απλά! Αφού θα ανακαλύψεις πάνω από 400 χιλιάδες προϊόντα σε 800 και πλέον καταστήματα… Κι εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να εντοπίσεις τις επιλογές που έχεις…

Επίλεξε από τα 800 καταστήματα του Fetch για το Black Friday. Και θα αποκτήσεις το πολυπόθητο deal… από την άνεση του καναπέ σου! Για αρχή, θα σου πούμε επίσης ότι στην πλατφόρμα του Fetch, όπου κι αν ζεις στην Κύπρο, ότι κι αν παραγγείλεις, θα το έχεις στην πόρτα σου μέσα σε μια ώρα, (αν παραγγείλεις από την πόλη σου) ή την επόμενη μέρα (αν ζεις σε άλλη πόλη). Και  μάλιστα με το ελάχιστο κόστος στο delivery…

Και το πιο σημαντικό; Σκέφτηκες ποτέ γιατί παραγγέλνεις online τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν από site του εξωτερικού και πληρώνεις ένα σωρό χρήματα για την αποστολή τους στο σπίτι σου; Σήμερα τα βρίσκεις και στην Κύπρο, και μάλιστα σε πολύ ενδιαφέρουσες τιμές, με πολύ μικρότερο κόστος για την αποστολή τους! Άσε που μ’ αυτό τον τρόπο στηρίζεις και την ντόπια αγορά. Τώρα λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνεις scroll για να σε ξεναγήσουμε στο fetch.com.cy σε διάφορες κατηγορίες προϊόντων για όλους…

Υγιεινές «τηγανιτές» πατάτες και όχι μόνον… 

Αν έχεις παιδιά στο σπίτι που λατρεύουν – όπως είναι φυσικό άλλωστε- τις τηγανιτές πατάτες, τότε χρειάζεσαι μια Ufesa Af3500 Oil Free Air Fryer. Πρόκειται για μια συσκευή, ουσιαστικά είναι μια «φριτέζα» που λειτουργεί με αέρα, που θα έχεις στον πάγκο της κουζίνας σου για να σε απαλλάξει από τη διαδικασία του τηγανίσματος… Και ξέρεις γιατί; Απλά μιμείται το βαθύ τηγάνισμα, χωρίς λάδι ή πολύ λίγο λάδι.

Κι έτσι θα μαγειρεύεις υγιεινά χωρίς λάδι. Θα τηγανίζεις πατάτες, κοτόπουλο, λαχανικά, γλυκίσματα, onion rings, fish sticks και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε με υγιεινό τρόπο. Τα φαγητά σου θα αποκτούν τραγανή υφή εξωτερικά, ενώ θα παραμένουν αφράτα και ζουμερά από μέσα.

Στο Fetch αναζήτησε και το UFESA Total Chef, το πολυλειτουργικό  «ρομποτάκι» της Ufesa με τις 20 διαφορετικές λειτουργίες, σε πολύ δελεαστική προσφορά… Άσε που υπάρχει και το κορυφαίο Black Friday deal στο Fetch… Σημείωσε ότι θα το βρεις σε πιο συμφέρουσα τιμή από αντίστοιχα site του εξωτερικού.

Ψησταριά στον κύκλο… 

Αν θέλεις να απαλλαγείς από την παραδοσιακή φουκού που κάνεις τα ψητά σου και να δώσεις στο μπάρμπεκιου μια πιο μοντέρνα νότα, τότε το Pyron Barrel Plate της Feuerhand είναι ακριβώς ότι χρειάζεσαι…

Και θα ψήνεις με μαεστρία οτιδήποτε σου κάνει κέφι! Από τα μοναδικά Tbone steaks σου, τις king γαρίδες σου, μέχρι και τα λαχταριστά λαχανικά σου! Plus η μοναδική ατμόσφαιρα που θα χαρίσει στον κήπο σου όταν έχεις gathering με την παρέα σου! 

Ράβε… ξύλωνε!

Σκέφτεσαι εδώ και καιρό να “επενδύσεις” στο ταλέντο σου με τις χειροποίητες κατασκευές… Γι’ αυτό σου προτείνω αυτή την πανάλαφρη, compact ηλεκτρική ραπτομηχανή της Brother, που θα κάνει τα όνειρά σου πραγματικότητα! Άσε που μπορείς – αφού πιάνουν τα χέρια σου- να αρχίσεις να ράβεις και τα μοντέρνα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου! 

Ξέρεις από πατίνι;

Για σένα που δεν θέλεις πια να κυκλοφορείς με το πολυτελές αυτοκινητάκι σου, γιατί σκέφτεσαι την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά και της τσέπης σου (μετά τις τελευταίες αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων), σκέφτεσαι να επενδύσεις σ’ ένα καλό ηλεκτρικό πατίνι. Στο Fetch εντοπίσαμε το E-Scooter Hikerboy City Rider 20043, που θα κάνει τη βόλτα σου στην πόλη, ευκολότερη από ποτέ. Επίσης, επειδή μπορεί να διπλωθεί, καταλαμβάνει ελάχιστο χώρο και συνεπώς χωράει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου σου, σου επιτρέπει να το μεταφέρεις οπουδήποτε θέλεις.

Το μάρμαρο στη ζωή σου

Ναι, το σκέφτεσαι εδώ και πολύ καιρό… Εκείνα τα μαρμάρινα coffee table που εντόπισες στο Boho and More… Σκεφτόσουν πως δεν μπορείς να τα μεταφέρεις, λόγω βάρους… Κι όμως, τώρα με το Fetch μπορείς να τα έχεις στο σπίτι σου αυθημερόν, αν ζεις στη Λευκωσία ή την επομένη με delivery από την GAP Akis Express, αν μένεις σε άλλη επαρχία.

Ο χειμώνας θέλει κεριά… 

Και τα Ilum του Max Benjamin είναι σκέτα κομψοτεχνήματα… Μιλάμε για μια συλλογή από χειροποίητα κεριά, φτιαγμένα με 100% φυσικά υλικά, που θα πλημυρίσουν τους χώρους σου με το μοναδικό, πλούσιο μίγμα από το άρωμα τους… Άρωμα που αναζωογονεί το πνεύμα και την ψυχή σου!

Αρωματοθεραπεία at home

Αν σ’ αρέσει να έχεις αρωματισμένο το χώρο σου το Aroma Diffuser Zen Pro Dark Wood θα σου φανεί απόλυτα χρήσιμο… Πρόκειται για μια συσκευή αρωματοθεραπείας, η οποία είναι στην ουσία ένας διαχύτης λαδιού που διασπά τα αιθέρια έλαια σε μικρότερα μόρια, σκορπίζοντας τα στον αέρα για ένα ευχάριστο ή ηρεμιστικό αποτέλεσμα.

Πλημμυρίζει τον αέρα του χώρου όπου θα το τοποθετήσεις με μικροσκοπικά, αναπνεύσιμα σωματίδια ευεργετικών αιθέριων ελαίων, δίνοντας στο δωμάτιο μια πιο ήρεμη ατμόσφαιρα με πιο ευχάριστη οσμή. Ο φωτισμός led που διαθέτει θα συμβάλλει στην μέγιστη αρμονία διαμορφώνοντας μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον χώρο. Με το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνει μπορείς να ελέγχεις τη συσκευή από απόσταση χωρίς να χρειάζεται να σηκωθείς. Επίσης, διαθέτει wifi ώστε να χειρίζεσαι τη συσκευή από το κινητό ή το tablet σου και να προσαρμόζεις τις ρυθμίσεις σύμφωνα με το mood σου!

Το μαύρο είναι το χρώμα σου…

Βάλε τα μαύρα πιάτα στο τραπέζι σου

Και όχι γιατί πλησιάζει το Black Friday… Απλά γιατί έτσι κι αλλιώς λατρεύεις το μαύρο χρώμα… Γι’ αυτό και επιλέγεις τα διακοσμητικά για το σπίτι σου στο αγαπημένο σου χρώμα… Και στις νέες συλλογές της Carrol Boyes θα βρεις τη σειρά Sketchbook Black, που θεωρείται το ΝΕΟ ΚΛΑΣΙΚΟ… Στο σαλόνι, στο υπνοδωμάτιο, στο τραπέζι σου, ακόμη και για τον καφέ σου, πρόσθεσε στοιχεία σε μαύρες αποχρώσεις, που θα δώσουν μια διαχρονική και διακριτική γοητεία.

Black magic beauty…

Όχι δεν πρόκειται για καμιά νέγρα καλλονή… Αλλά για την Glamor – Magnetic facial mask της Kedma. Μιλάμε για μια μοναδική μάσκα προσώπου που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται και να αισθάνεται πιο λείο, λαμπερό και νεότερο από ποτέ!

Σημείωσε ότι τα φυσικά καλλυντικά Kedma από τη Νεκρά Θάλασσα, είναι σχεδιασμένα για την περιποίηση προσώπου, σώματος και μαλλιών σου με τον πιο φυσικό θησαυρό του πλανήτη!

Δες καλύτερα, με την υπογραφή του Tom Ford

Ανακάλυψε τους έτοιμους διαφανείς φακούς που διατίθενται τώρα στη συλλογή γυαλιών του Tom Ford. Αυτοί οι ειδικοί φακοί προορίζονται για την πρόληψη και την ανακούφιση της κούρασης των ματιών που προκαλείται από τη μακρά έκθεση στο μπλε φως από τις ψηφιακές συσκευές, αυξάνοντας την οπτική άνεση.

Μέτρα τις… ώρες

Και μετά τα βήματά σου και όχι μόνον! Με τo Sekonda Flex, αυτό το κομψό smartwatch με θήκη από κράμα από ασήμι με στρογγυλό διαδραστικό καντράν θα μπορείς να βάλεις σε… παρακολούθηση τα βήματα/απόσταση/θερμίδες, αλλά και τον ύπνο σου, να μετράς την αρτηριακή πίεση/οξυγόνο σου, να λαμβάνεις ειδοποιήσεις κι ένα σωρό άλλες λειτουργίες. Το ρολόι με λουράκι από ασημί πλέγμα, έχει βαθμολογία αντοχής στο νερό IP67, που σημαίνει ότι αντέχει στο νερό 1 m για 30 λεπτά. Μιλάμε για την πιο έξυπνη επιλογή.

Ιστορίες από χρυσό…

Οι hand made, μοναδικές δημιουργίες από το TONIA jewel & art gallery, με την υπογραφή της Τώνιας Θεοδώρου, της καταξιωμένης και διάσημης στο εξωτερικό κύπριας σχεδιάστριας κοσμημάτων, μπορούν να μεταμορφωθούν… Και όχι μόνον… Έχουν και τη δική τους ιστορία… Το συγκεκριμένο δαχτυλίδι μπορείε να το φοράς κάθε φορά και με διαφορετικό τρόπο στις εμφανίσεις σου… Γι’ αυτό και θα το λατρέψεις! Ειδικά τώρα που μπορείς να «επενδύσεις» για να το αποκτήσεις, σε πολύ ενδιαφέρουσα τιμή. Άσε που στηρίζεις και την ντόπια δημιουργία…

Και κοσμήματα με διεθνείς περγαμηνές…

Ο Roberto Coin είναι ένας μαέστρος που βάζει την καρδιά και την ψυχή του στη δουλειά του κι εμείς λατρεύουμε τις δημιουργίες του. Με καταγωγή από τη Vicenza, την πόλη του χρυσού, ο Roberto Coin – από το 1977- ονειρευόταν να προμηθεύει κοσμήματα υψηλής ποιότητας σε διεθνείς μάρκες παγκοσμίως. Από το 1996, όταν ο Roberto Coin δημιούργησε τη δική του επωνυμία, εξελίχθηκε σε μια από τις πιο αναγνωρισμένες και γνωστές μάρκες κοσμημάτων στον κόσμο. Ανακάλυψε τις συλλογές του Roberto Coin στο Fetch.

 

MadameLeFo