«Νέ@ σε έρημο νησί»: Εργαστήρια για εφήβους

Ο φετινός κύκλος σεμιναρίων καλλιτεχνικής αγωγής και δημιουργίας των Δράσεων 2021-2022: «Νέ@ σε έρημο νησί» στο Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ ολοκληρώνεται με το εργαστήριο θεατρικής κίνησης «Δημιουργώντας μαζί», με εμψυχωτή τον βραβευμένο χορογράφο και κινησιολόγο Παναγιώτη Τοφή και θέμα τη δημιουργική κίνηση στο θέατρο.

 

Αν είσαι μαμά εφήβων με ενδιαφέρον στο θέατρο και την κίνηση, τότε, αυτή η είδηση σ’ ενδιαφέρει… Γιατί, στις 8, 9 και 10 Απριλίου 2022 οι νεαροί/ές συμμετέχοντες/ουσες στα δωρεάν εργαστήρια θεατρικής κίνησης θα έχουν την ευκαιρία να αφεθούν σε ένα δημιουργικό ταξίδι ερευνητικής κίνησης και αυτοσχεδιασμού, ανακαλύπτοντας τις εκφραστικές δυνατότητες του σώματός τους. Θα πειραματιστούν µε την ανάσα, το ρυθμό, τα συναισθήματα και την κίνηση μέσα από διάφορες οδηγίες, ασκήσεις και εργαλεία, τα οποία ενδυναμώνουν τη δημιουργικότητα, την ομαδικότητα και την αντίληψη γύρω από τη σωματική κίνηση. Το εργαστήριο έχει ως στόχο να φέρει μαζί τους συμμετέχοντες σε ένα ασφαλές περιβάλλον όπου θα εμπιστευτούν το ένστικτο και τη δημιουργικότητά τους µέσω της κίνησης, τόσο ως ανεξάρτητοι ερμηνευτές-δημιουργοί, όσο και ως ομάδα. Βασισμένοι σε συγκεκριμένες θεματικές, θα κληθούν σταδιακά να δημιουργήσουν σύντομες χορογραφημένες σκηνές.

More info

ΠΟΤΕ: 8, 9 και 10 Απριλίου 2022

Παρασκευή 15:00-18:00 | Σάββατο και Κυριακή 10:00-13:00

ΠΟΥ: Θέατρο Αποθήκες ΘΟΚ, Κάμπου 29, Στρόβολος

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Έφηβ@ από 14 μέχρι 19 ετών

ΚΟΣΤΟΣ: ΔΩΡΕΑΝ (απαραίτητη η προκράτηση θέσης)

Για δηλώσεις συμμετοχής στείλτε e-mail στο dramaturg@thoc.org.cy ή καλέστε στο 22 86 43 06.

 

Η είσοδος σε όλα τα εργαστήρια θα επιτρέπεται σε όσους και όσες διαθέτουν ένα από τα πιο κάτω:

  • πιστοποιητικό ολοκληρωμένου εμβολιαστικού σχήματος για την ασθένεια του COVID-19,
  • πιστοποιητικό ανάρρωσης από την ασθένεια του COVID-19,
  • για άτομα τα οποία δεν μπορούν να εμβολιαστούν λόγω ιατρικού προβλήματος, ιατρικό πιστοποιητικό που εκδίδει το Υπουργείο Υγείας και αρνητική εργαστηριακή εξέταση PCR ή εξέταση ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (Rapid test), με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 7 ημερών,
  • για άτομα από 12 ετών και άνω, αρνητική εργαστηριακή εξέταση PCR ή Rapid test, με τη δειγματοληψία να έχει πραγματοποιηθεί εντός 24 ωρών.

 

MadameLeFo