Τα BOTTEGA VENETA είναι εδώ και προκαλούν… Μάθε γιατί

Τα BOTTEGA VENETA είναι εδώ και σε προκαλούν… Και ξέρεις το γιατί; Απλά γιατί είναι τα ιδιαίτερα ιταλικά αρώματα που περίμενες πολύ καιρό! Εμείς είχαμε την τύχη να παραβρεθούμε στο λανσάρισμά τους και σου μεταφέρουμε όσα μάθαμε! 

Bottega Veneta

Το όνομα BOTTEGA VENETA είναι ένα από αυτά που ακούγεται συχνά από το στόμα όλων εκείνων που είναι απόλυτα ενημερωμένοι για την τελευταία λέξη της υψηλής μόδας και της πολυτέλειας… Κι αυτό οφείλεται στην τεράστια φήμη του brand για το διαχρονικό design και την εξαιρετική δεξιοτεχνία που το χαρακτηρίζει… Μ’ αυτά και μ’ αυτά, βρεθήκαμε στο κατάστημα Beauty Line στην οδό Στασικράτους, για να γνωρίσουμε από κοντά την σειρά αρωμάτων του οίκου, που έκαναν την είσοδο τους στην κυπριακή αγορά…

Bottega Veneta

Λιτά, ατμοσφαιρικά, με μια νότα από τζαζ και ρομαντικά όπως του ταιριάζει, ο οίκος Bottega Veneta, έκανε και επίσημα το ντεμπούτο του στις εκπροσώπους των ΜΜΕ και όχι μόνον. Ήταν ένα όμορφο απόγευμα και στη δεξίωση φιλοξενήθηκε κόσμος από το χώρο της μόδας και της ομορφιάς… Σε μια ατμόσφαιρα απλής πολυτέλειας, με ήχους από βιολί και γεύση από κρασί γνωρίσαμε μοναδικές μυρωδιές που αγαλλίαζαν τον χώρο.

Bottega VenetaΚαι όλοι μας είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις μοναδικές ευωδιές που φέρουν τα αρώματα του οίκου. Τα αρώματα Bottega Veneta είναι εμπνευσμένα από την Βενετσιάνικη ύπαιθρο… Αντλούν τη ζεστασιά ενός ηλιοβασιλέματος και κλειδώνουν σε ένα αριστοκρατικό μπουκάλι όλη την ανεπιτήδευτη ομορφιά της φύσης.

Bottega Veneta

Bottega Veneta

MadameLeFo