Αυτές είναι οι it τσάντες της σεζόν

Οι τσάντες αυτή τη σεζόν παίζουν διάφορους και διαφορετικούς ρόλους σε όλες τις συλλογές. Μερικοί οίκοι συνέχισαν να επαναλαμβάνουν πιο παραδοσιακά βασικά μοντέλα χρησιμοποιώντας ουδέτερους και γήινους τόνους. Άλλοι πάλι, τόλμησαν πιο εντυπωσιακά χρώματα… Κάνε scroll και θα βρεις πολλές και ενδιαφέρουσες προτάσεις…

Αντίθετα, άλλοι πρότειναν τολμηρά δυνατά μπλε και εντυπωσιακές μεταλλικές πινελιές – το καθένα επιβεβαιώνοντας ότι οι τσάντες διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στον καθορισμό της ταυτότητας του brand.

Πάντως, όπως και να το κάνουμε, μια εντυπωσιακή τσάντα μας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσουμε fashionable και πρακτικά σύνολα all day long.

Τις τσάντες επί… χειρός!

Oι τσάντες που θα γίνουν οι χειμερινές fashion εμμονές μας έχουν χρώματα, αλλά και κρόσσια! Οι νέες τάσεις στις τσάντες ανεβάζουν τη θερμοκρασία και φέρνουν μεσ’ το χειμώνα ένα διαφορετικό αέρα στις εμφανίσεις μας…

Η έλευση του φθινοπώρου βρίσκει τις νέες τσάντες διακοσμημένες με ρίγες στους πιο απίθανους συνδυασμούς.

Τα κρόσσια από την άλλη, δίνουν μια χαλαρή αίσθηση, μια νότα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας στις Ιt bags της σεζόν! Υπάρχουν σχεδιαστές που αφιέρωσαν ολόκληρη τη συλλογή τους στα κρόσσια! Άλλοι πάλι είναι πιο εγκρατείς στη χρήση του συγκεκριμένου διακοσμητικού, ενώ άλλοι δίνουν στα κρόσσια μια πιο τροπική αίσθηση παίζοντας με τις αποχρώσεις.

Τσάντες από δέρμα και με χρώμα…

Στις συλλογές με τις φετινές τσάντες επικρατεί το δέρμα σε συνδυασμό με το μοναδικό παιχνίδι χρωμάτων. Οι designers και οι επώνυμοι οίκοι μόδας επέβαλαν τη δική τους άποψη σε πιο παραδοσιακά στοιχεία του φθινοπώρου, προσθέτοντας ο καθένας το δικό του DNA στα βασικά must have της σεζόν.

Αυτές είναι οι καλύτερες τσάντες για το φθινόπωρο 2021. Σε προσκαλούμε να απολαύσεις αυτή τη συλλογή με τις ‘it’ τσάντες της σεζόν.

Δες πιο κάτω και άλλες προτάσεις της σεζόν που αφορούν στις τσάντες 

 

 

 

Δες εδώ και άλλες προτάσεις μόδας για τη νέα σεζόν 

Trench coats: Νέες επιλογές για το wish list σου

 

MadameLeFo