Αυτά είναι τα 5 πιο hot αρώματα της νέας σεζόν

Αυτά είναι τα hot αρώματα που θα φοράς όλη τη νέα σεζόν… Αρώματα που θα αγγίξουν το δέρμα σου και θα σε κάνουν να θέλεις να χαθείς μέσα στις μυθικές νότες τους. Εμείς στο MadameLeFo μυρίσαμε, δοκιμάσαμε, και σου επιβεβαιώνουμε ότι αυτά είναι τα hot must-have αρώματα για το μπουντουάρ σου… Και να είσαι σίγουρη πως ένα τουλάχιστον θα γίνει ο αχώριστος “σύντροφός” σου όλο το φθινόπωρο

Παίζοντας με τις αισθήσεις… Ναι, γιατί τα αρώματα είναι το «μέσο» για να γοητεύσουμε, να βελτιώσουμε τη διάθεσή μας, να αυξήσουμε την αυτοπεποίθησή μας, να αναζωογονηθούμε. Μυστηριώδη, προκλητικά, αέρινα, δροσερά, με νότες εσπεριδοειδών, λουλουδιών, φρούτων ή εξωτικών φυτών, τα αρώματα μας ξυπνούν απόκρυφες επιθυμίες και σίγουρα μας προκαλούν να τα αποκτήσουμε.

Τα must-have hot αρώματα 

Τώρα κάνε scroll και θα βρεις τα hot must-have αρώματα της νέας σεζόν… Και να είσαι σίγουρη πως ένα τουλάχιστον θα γίνει ο αχώριστος “σύντροφός” σου όλο το φθινόπωρο…

 Dylan Turquoise, του Versace

Ζωντανό και φωτεινό, εξωτικό και δροσερό… Το Dylan Turquoise θα σε κάνει να διατηρήσεις τις αναμνήσεις και την φρεσκάδα του καλοκαιριού… Μια έκρηξη φωτός με το Primofiore Lemon, ένα λεμόνι εξαιρετικής ποιότητας, που συνοδεύεται από ιταλικό μανταρίνι από τη Σικελία, ροζ πιπέρι, που θυμίζει κόκκινα μούρα, χυμό από Γκουάβα, διαφανή πέταλα Γιασεμιού για το λουλουδάτο ύφος του και Freesia, που το μετατρέπει σε ένα μοντέρνο Green άρωμα. Οι νότες της βάσης του “παίζουν” με το φως και τη σκιά, όπου το Clearwood® αφήνει ένα αισθησιασμό με ξυλώδη χαρακτήρα, χωρίς να αφήνει ίχνος από γήινες και camphor νότες. Σε συνδυασμό με ένα κοκτέιλ από έντονα woods και λευκό musk, δημιουργούν ένα μοντέρνο prestigious άρωμα.

 Lili Fantasy, της Juliette Has A Gun   

Μετά το Pear Inc. και το Musc Invisible, η Juliette Has A Gun   επανέρχεται με το νέο Lili Fantasy της… Ναι, αυτή είναι μια νέα, πιο σκανταλιάρικη ιστορία της Juliette Has A Gun… Tο Lili Fantasy της είναι εδώ για να σε μαγέψει… Πρόκειται για ένα νέο άρωμα, με γλυκιά, gourmet αίσθηση που θα το λατρέψεις από την πρώτη δοκιμή…

Μάθε περισσότερα στο https://bit.ly/2Y2vTA7

  L’Interdit, Eau de Parfum Rouge, του Givenchy

Μια φλεγόμενη κόκκινη συμφωνία… που διεγείρει τις αισθήσεις, σιγοκαίει τον γυναικείο αισθησιασμό και οδηγεί στην άκρη του απαγορευμένου. Δεν είναι πλέον εθισμός είναι εμμονή. Συγκρουόμενες αντιθέσεις ξεσπούν σε μια έκρηξη ατρόμητης θηλυκότητας, για ένα άρωμα που θα σε συναρπάσει. Με ένα μπουκέτο λουλουδιών που ενισχύεται με τη θερμότητα του πικάντικου πορτοκαλιού, τζίντζερ, φύλλα pimento, βετιβέρ, πατσουλί και σανταλόξυλο, αποκαλύπτοντας την αισθησιακή του υπογραφή.

 My Way Intense, του Giorgio Armani

Ο Giorgio Armani ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο της ιστορίας του MY WAY με το νέο MY WAY INTENSE, μια πλούσια, πολυτελή οσφρητική ερμηνεία της σύγχρονης λουλουδάτης υπογραφής του αρχικού αρώματος που μας καλεί να ζούμε τη ζωή με πάθος. Χάρη στην ενισχυμένη λουλουδάτη καρδιά και το έντονο ξυλώδες ίχνος του, έχει το avantage να μπορεί να αποτυπώνει συναναστροφές που βιώνονται έντονα.

Και μια νέα πρόταση για τον καλό σου 

hot αρώματαKenzo Homme Eau De Toilette Intense

Ένα άρωμα θα τον βοηθήσει να εμβαθύνει περισσότερο στην απλότητα, με φυσικό τρόπο ενός κόσμου που όλο και πιο πολύ αγκαλιάζει την ιδέα της βιώσιμης ομορφιάς.

Μια ζεστή συμφωνία από ξύλο και θάλασσα με πηγή έμπνευσης την ένταση του κορμού ενός bamboo και την ηρεμία της θαλάσσιας αύρας. Η αναζωογονητική φρεσκάδα του ροζ πιπεριού σε συνδυασμό με το θαλασσινό αλάτι σμίγουν με ξύλο συκιάς και  το σανδαλόξυλο και αφήνουν την αίσθηση που έχει το δέρμα όταν βγει από τη θάλασσα και το ζεσταίνει ο ήλιος.

Μικρά και χρήσιμα για τα hot αρώματα

hot αρώματα

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Πριν αποφασίσεις τι άρωμα θα διαλέξεις για τη νέα σεζόν, καλό είναι πρώτα να το δοκιμάσεις, για να διαπιστώσεις πώς μυρίζει πάνω στο δικό σου δέρμα. Το ίδιο άρωμα μυρίζει διαφορετικά από άτομο σε άτομο κι αυτό γιατί η οξύτητα του pH της επιδερμίδας είναι διαφορετική στον καθένα μας.

hot αρώματα

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Για να το δοκιμάσεις, μυρίζεις πρώτα τα ειδικά χαρτάκια που θα σου δώσουν στο κατάστημα καλλυντικών… Εάν σου αρέσει, το ψεκάζεις στην εσωτερική πλευρά του καρπού σου.

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Καλύτερα να μην αποφασίσεις την αγορά αμέσως. Είναι προτιμότερο να κάνεις πρώτα τα υπόλοιπα ψώνια σου και ύστερα από μερικές ώρες, επιστρέφεις… Αν νιώθεις άνετα με αυτό και σου προκαλεί καλή διάθεση και ευφορία, επιστρέφεις πίσω και το αγοράζεις!hot αρώματα

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Κι αν πάλι είσαι perfume addicted, τότε, αναζήτησε τις προτάσεις των μεγάλων οίκων μόδας. Φέτος μας προτείνουν ακαταμάχητα αρώματα που θα συγκινήσουν με το περιεχόμενο, αλλά και το αμπαλάζ τους κάθε fashionable lover!

[bs_icon name=”glyphicon glyphicon-heart”] Πάντως, όταν θες να κυκλοφορείς ήρεμη και χαλαρή, ίσως και χωρίς μακιγιάζ, προτίμησε ανάλαφρα αρώματα… Αρώματα που αποπνέουν αέρινη φρεσκάδα, με νότες από neroli, ανθούς πικροπορτοκαλιάς, μιμόζα.

hot αρώματα

Βρες και άλλα αρώματα στο MadameLeFo shop  απ’ όπου μπορείς να αποκτήσεις τα πιο αγαπημένα σου

 

Μάθε περισσότερα για τις τελευταίες κυκλοφορίες κάνοντας κλικ εδώ [bs_icon name=”glyphicon glyphicon-circle-arrow-down”]

Αρώματα αισθησιασμού & καλοκαιρινός ρομαντισμός  

 

 

 

 

 

 

MadameLeFo